fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een kijkje in mijn leven | Nog steeds een beetje feest

Nog steeds een beetje feest

Vorige week had een week vol feestjes moeten zijn. Helaas liep het allemaal anders omdat Marley ziek was. Gelukkig mogen we het deze week over doen. Deze week kan Marley eindelijk de unicorn traktaties uitdelen op school en heeft ze haar kinderfeestje. En ik, ik ben vooral aan het werk…

Maandag

Vandaag ben ik vooral druk met werk. Vorige week kwam het er niet echt van omdat ik aan het begin van de week bezig was met de traktaties terwijl ik voor Marley zorgde die ziek was en aan het einde van de week alles klaar maakte voor haar feest met de familie en vrienden. Het was nog even spannend of het door zou gaan, maar gelukkig was ze zaterdag weer helemaal opgeknapt.

Nog steeds een beetje feest Damn Honey
Een grappige passage uit het boek Damn, Honey

Omdat Alex vandaag vrij is kan ik even lekker doorwerken en hoef tussendoor niet te stoppen omdat ik de kinderen van school moet halen. Ik heb een productief dagje en kan veel van mijn takenlijstje afstrepen. Fijn, want woensdag is Marley haar kinderfeestje en omdat de leerkrachten gaan staken zijn de kinderen vrij. Het feestje begint daarom al om 10 uur. Ach, als we het doen, doen we het goed. In de avond lees ik het boek of feministisch pamflet ‘Damn, Honey’. Een boek vol herkenning en met veel humor geschreven. Binnenkort lees je er meer over op mijn blog

Dinsdag

Ook vandaag weer een paar uur werken, want morgen zijn de kinderen vrij en vieren we Marley haar feestje. Vandaag mag je dan eindelijk uitdelen en ze is helemaal happy met de unicorn traktaties die ik gemaakt heb. Ik heb tussendoor een afspraak maar van werken zal verder niet veel terecht komen. Begin van de middag maak ik even een wandelingetje richting de supermarkt. Ik heb de afgelopen dagen weinig beweging gehad dus zo’n wandelingetje is dan altijd goed.

Nog steeds een beetje feest pandamasker
Ik kocht dit grappige pandmasker bij de Action. De dametjes en ik hadden even een spamomentje 😉

Vind jij het ook altijd zo’n gedoe om te bedenken wat je nu weer gaat koken? Ik wil iets maken wat we morgen ook kunnen eten. Ik heb namelijk echt geen zin om na het feestje nog in de keuken te staan. Eerder met een wijntje en met de beentjes omhoog. Het wordt daarom een grote pan groentesoep. Lekker vers en dan kunnen we morgen ook een kop nemen met wat broodjes erbij.

Woensdag

Vandaag is het dan eindelijk zover. Marley haar kinderfeestje. Ik ben blij dat we geen feestje thuis hebben want het is druilerig weer. Niet echt weer om buiten van alles te ondernemen. Nee wij gaan naar Kinderspeelparadijs De Ballebak in Zoetermeer zodat de kinderen lekker kunnen spelen en ik heb er ook nog hooverkarten bij gereserveerd. Marley vindt dat helemaal geweldig en alle kinderen vonden het echt heel gaaf. Een geslaagd feestje dus!

Nog steeds een beetje feest kinderfeestje

Na het feestje zijn we allemaal wel moe, dus Alex en Jenna gaan boven een filmpje kijken en ik kijk met Marley naar een Harry Potter film. Jenna vind ik er nog te jong voor, maar Marley houdt van dit soort films. Dus lekker even qualitytijd met mijn grote meid. In de avond heb ik een afspraak staan bij de schoonheidsspecialist en ik kan je zeggen dat ik er vandaag extra blij mee ben. Kon het echt even gebruiken na al die drukke dagen en zo’n kinderfeestje.

Donderdag

Deze ochtend ga ik naar de perspreview van ‘De zindering van de zee. Een tentoonstelling laat gastconservator Joanna De Vos internationale kunstenaars zin dialoog treden met De Mesdag Collectie. Ik nam de uitnodiging aan omdat ik ‘iets’ met de zee heb. Mijn vader was zeeman en toen hij overleed hebben wij zijn as ook uitgestrooid over zee. De zee was waar hij zich het meeste thuis voelde. ‘De zindering van de zee’ trok mij dan ook enorm aan. Iets zei me dat ik erheen moest gaan. En dat deed ik.

Nog steeds een beetje feest Transmission van Katie O'Hagan
Een prachtig schilderij waarvan ik in eerste instantie dacht dat het een foto was. Het schilderij gaat over het gevecht om gehoord te worden, wanneer je communiceert in een taal die de meesten niet begrijpen

Ik plaatste een foto op Instagram waar ik aangaf dat je soms uit je comfortzone moet stappen om nieuwe dingen te ontdekken. Wat ben ik blij dat ik geweest ben. Ik werd meegenomen in de verhalen van de verschillende kunstenaars en ga zeker nog eens terug om de Mesdag Collectie en zeker ook deze tentoonstelling op mijn gemak te bekijken. Binnenkort lees je hier ook meer over op mijn blog.

In de avond maakte Jenna een klapper; kin open, tand door haar lip, schaafwondjes in haar gezicht en ga zo door. Gelukkig was ze helder en waren het geen diepe wonden. Maar jeetje wat kan je dan schrikken zeg! Dit zijn echt de dingen aan moederzijn die ik echt niet leuk vindt. Je kind met pijn zien. We hebben haar voor de zekerheid wel een paar keer wakker gemaakt ‘s nachts en gelukkig was ze helder.

Vrijdag

De volgende ochtend is Jenna gewoon haarzelf. Gelukkig maar. Ze heeft wel wat pijn in haar kaak en de pleister op haar kin vervangen is geen pretje. Maar ze is verder gewoon haar vrolijke ik en kan gewoon naar school.

Nog steeds een beetje feest trots meisje
Dikke pleister op haar kin maar toch een big smile en trots op haar toren

Op school wil ze trots haar gebouwde toren laten zien en omdat ie al een paar dagen staat mag ik gelijk even kijken van de juf. Natuurlijk moet er een foto gemaakt worden en dat doe ik natuurlijk maar al te graag!

Weekend

Omdat ik het woensdagochtend niet redde om te gaan wandelen, doen Sas en ik dat vandaag. Om 8 uur lopen we al buiten en het is heel rustig nog. Onderweg komen we hele aparte wolken tegen. Een wolk lijkt een ufo en we verzinnen er een verhaal bij. We worden opgebeept en als we in de wolk aankomen is het UFO en iedereen is Justin Timberlake. Stiekem willen we dan eigenlijk niet meer terug naar de aarde. We hebben zo gelachen. Heerlijk om de dag zo te beginnen!

Nog steeds een beetje feest UFO wolk
Hele aparte wolk. Wat zie jij erin?

Zondag wil ik eindelijk aan de slag met een nieuw DIY projectje wat al een tijdje op me wacht. Ik stuur daarom Alex en de meiden naar zijn oma en kan rustig mijn ding doen. Wat het wordt en het eindresultaat hou je nog van mij tegoed 😉

Nog steeds een beetje feest

Deze week was het toch nog een beetje feest, maar inmiddels zijn de slingers alweer opgeborgen. Ik kreeg nog een hartverzakking toen Jenna viel, maar gelukkig viel het achteraf mee. Zo zie je maar weer hoe je van het ene uiterste naar het andere uiterste kunt gaan en dat op één dag. Gelukkig was dit niet heel heftig, maar je weet nooit wat de dag je zal brengen. Daarom is het zo belangrijk om dankbaar te zijn en te genieten van de dingen die je doet. Écht te genieten. Ik ben benieuwd wat komende week gaat brengen. Er staan leuke dingen op de planning dus kom maar op met die nieuwe week!

Hoe was jouw week?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!