fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Met de Num Noms Shimmer Playset laat je jouw Num Noms stralen + win (GESLOTEN)

Num Noms Shimmer Playset

Vind jouw dochter de Num Noms ook zo leuk? En houdt jouw dochter ook van glitters? Dan is de Num Noms Shimmer Playset echt iets voor haar! Met deze leuke speelset komen de Num Noms en glitters bij elkaar. En het leuke is dat ik ook een Shimmer Playset mag verloten. Lees gauw verder als je meer wilt weten over deze playset en wat je moet doen om kans te maken.

Num Noms

Num Noms zijn een mix van schattigheid en een snufje verrassing. Meng een Num en een Nom om je eigen smaakmengsel te maken. Er zijn heel veel grappige combinaties  te maken. En ze ruiken heerlijk Ze zijn heerlijk schattig, maar eet ze niet op! Wij kregen eerder ook een Num Nom in a Jar en die rook naar suikerspin. Zelfs nu na maanden ruik je nog wat suikerspin.

Num Noms Shimmer Playset glazuur
Glazuren

Num Noms Shimmer Playset

Met deze leuke playset kun je al je Num Noms personages laten schitteren en glanzen! De set bevat twee speciale Noms, glazuur, glitters, tang en een trechter. Je begint met het glazuren van de num noms en dan stop je de Num Noms in het glansstation. Dan voeg je de glitters toe en draai je aan de hendel. En voilà! Je Num Noms zien er feestelijk en vol glitters uit!

Num Noms Shimmer Playset glitters erbij
Glitters erbij

Het oordeel van Jenna

Als er iemand van glitters houdt is Jenna dat! Zij mocht daarom de Num Noms Shimmer Playset uitproberen. Ze was helemaal in haar element. Lekker rommelen met glazuur en glitters. Zij vindt dit dan ook geweldig speelgoed. Ze vond het alleen jammer dat er maar twee Num Noms bij zaten. Gelukkig is het glazuur met glitters nadat het droog is makkelijk te verwijderen waardoor ze weer opnieuw kon beginnen. Deze set is door Jenna goedgekeurd en nu wil ze nog meer Num Noms om te versieren (help!).

Num Noms Shimmer Playset en draaien maar
En draaien maar!

Het oordeel van mama

Ik moet zeggen dat ik een beetje bang was voor de glitters. Want iedere moeder weet dat als je kind iets met glitters heeft alles dan onder de glitters zit. Je bank, de vloer, kleding enzovoorts. En ja je moet natuurlijk zorgen dat de glitters in het potje of in het glansstation blijven zitten. Maar als je Num Noms dan versierd is met glitters, geven deze glitters niet meer af. Er kan dus volop mee gespeeld worden zonder dat je hele huis glittert 😉 Prima speelgoed dus!

Waar te koop

De Num Noms Shimmer Playset is o.a. bij Bol.com te koop. Ik zeg, een leuk cadeautje voor in de zak op 5 december of voor onder de kerstboom!

Num Noms Shimmer Playset winactie
Num Noms Shimmer Playset ©Linden&Barbosa

Doe mee en win!

Wil jij kans maken op een Num Noms Shimmer Playset en jouw dochter verrassen? Doe dan mee met de winactie! Wat je moet doen? Heel eenvoudig:

  1. Like Tante Truus Kan Alles op Facebook
  2. Reageer onder het vastgezette bericht op Facebook zodat ik weet dat je meedoet. Heb je geen Facebook? Reageer dan onder dit artikel.
  3. Reageer voor vrijdag 9 november. Meedoen kan dus t/m donderdag 8 november.
  4. Succes!

Hoeveel Num Noms heeft jouw dochter al gespaard?

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang.

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!