fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een veilig gevoel met het GPS horloge voor kinderen van One2track

One2Track

Mijn jongste dochter vraagt al een tijdje om een GPS horloge. Ik heb hier nooit echt het nut van ingezien. Ik weet namelijk altijd waar mijn kinderen zijn en als ze bij iemand binnen gaan spelen, melden ze dat altijd. Maar toen ik van One2Track hun nieuwste GPS horloge voor kinderen mocht uittesten, was ik toch wel nieuwsgierig naar hoe het werkt en of het zou bevallen. En ik kan je nu al zeggen dat het toch wel handig is!

One2Track

One2track is een Nederlands bedrijf dat in 2014 is opgericht. Het is hun missie om een betrouwbaar en vernieuwend assortiment van GPS horloges voor kinderen en ouderen te ontwikkelen. GPS horloges die betaalbaar bij aanschaf zijn en ook tijdens het gebruik ervan. Inmiddels hebben zij meer dan 60.000 gebruikers en zijn ze marktleider in Nederland. One2track is van begin tot eind betrokken bij de horloges die ze leveren. Hierdoor kunnen zij garanderen dat je altijd een goed, veilig en betrouwbaar werkend GPS horloge ontvangt.

Verschillende GPS horloges voor kinderen

Bij One2Track kan je terecht voor verschillende GPS horloges voor kinderen. In de basis werken alle modellen hetzelfde. Ieder horloge wordt gekoppeld aan de One2Track app waaruit alle functies en het prepaidtegoed van het horloge bediend kunnen worden. De horloges zijn een mobiele telefoon en hebben een simkaart met een eigen 06 nummer. De verschillen in de modellen zitten hem in de features en batterijduur.

Bellen en gebeld worden in heel Europa

Alle GPS horloges gebruiken hun eigen betrouwbare Nederlandse app, online GPS platform én hun eigen GSM prepaidnetwerk. Dit GSM netwerk heeft een strenge beveiliging waardoor onbekende én anonieme nummers jouw kind nooit kunnen bellen. Alleen de nummers die je toevoegt in de app kunnen naar je kind bellen. Jouw kind kan ook alleen naar de nummers die in het telefoonboek van het GPS horloge staan bellen. De GPS horloges zijn in heel Europa te gebruiken, wat ik zeker als groot pluspunt ervaar. Zo is je kind op vakantie ook altijd bereikbaar en kan je met de app zien waar je kind is. Dit geeft jou als ouder een veilig idee, maar het zorgt ook voor een veilig gevoel bij je kind.

One2Track Connect NEO - GPS horloge voor kinderen

GPS horloge Connect Neo

Wij mochten het nieuwste GPS horloge voor kinderen van One2Track uitproberen: de Connect Neo. Dit GPS horloge is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 8 jaar en biedt naast de GPS tracker, bellen en gebeld worden ook videobellen. Maar er is nog veel meer! Dit GPS horloge heeft een SOS functie wat natuurlijk fijn is mocht het nodig zijn. Daarnaast kan je kind kiezen uit 5 verschillende klok- en functiethema’s zodat het helemaal persoonlijk te stylen is. Op het horloge kan je kind de weersvoorspelling zien, leuke momenten vastleggen met de foto-chatfunctie, gebruik maken van een rekenmachine en stopwatch en al haar of zijn stappen worden bijgehouden met een stappenteller. En wat heel fijn is, is dat de batterij zo’n 3 tot 4 dagen meegaat. Een heel uitgebreid GPS horloge, wat maakt dat de kinderen het ook echt leuk vinden om het te dragen.

Onze ervaring met de Connect Neo

Zoals gezegd wilde Jenna al een tijdje een GPS horloge en ze was dus helemaal blij dat ze dit horloge opgestuurd kreeg. Ze baalde er enorm van dat hij eerst nog even opgeladen moest worden. Zodra de batterij vol was ging hij om en pas weer af toen ze naar bed ging. Het is fijn om te zien waar mijn kind uithangt, maar dat is eerlijk gezegd niet eens waar wij hem echt voor gebruiken. Want zoals ik zei, mijn kinderen laten altijd weten waar ze uithangen. Wat voor Jenna vooral fijn is, is dat ze me kan bellen als ze bij een vriendinnetje binnen gaat spelen. En ik kan haar bellen als ze naar huis moet komen. Daarnaast krijg ik regelmatig een leuke foto via de chat of een lief spraakberichtje.

Een perfect alternatief voor een mobiele telefoon

De app werkt heel eenvoudig en spreekt voor zich. En het is ook fijn dat ze alleen de nummers kan bellen die wij toegevoegd hebben. Ze heeft het GPS horloge een klein maandje en er is pas €2 uur aan beltegoed verbruikt. Het horloge wordt geleverd met €1,50 beltegoed en ik heb er zelf nog €10 op gezet. Hier kan ze dus een behoorlijke tijd mee doen. Ik ben, totaal tegen verwachting in, heel enthousiast over dit GPS horloge. Het is toch wel een fijn idee dat ik mijn dochter altijd kan bereiken. En voor een mobiele telefoon vind ik haar met haar 9 jaar gewoon nog te jong. En dan is dit echt een heel fijn en perfect alternatief.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!