fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Online vlees kopen. Doe jij het al?

online vlees kopen

Ik eet niet iedere dag vlees, maar ik ben wel een vleeseter. Of het nu zomer of winter is, hier gaat ook regelmatig de barbecue aan. Je vlees krijgt dan toch die lekkere rooksmaak die je in een pan of in de oven niet gaat krijgen. En het maakt dan ook echt niet uit wat je maakt. Of het nu simpele sateetjes voor bij de nasi zijn, dikke braadworsten voor op een broodje of een lekker stuk vlees dat uren moet garen. Ik eet niet iedere dag vlees, maar voor een goed stuk bbq vlees mag je me echt wel wakker maken. En ik heb nu ontdekt dat je vlees ook gewoon online kunt kopen.

Vlees bij supermarkt of slager

Nu zal ik heel eerlijk zijn: ik koop mijn vlees meestal in de supermarkt. Maar ik merk dat de kwaliteit van het vlees niet meer is wat het was. We betalen best veel voor vlees, maar is het het nog wel echt waard? En dus ga je om je heen kijken. Je haalt kwaliteitsvlees bij de slager om de hoek en bent kritischer wat je koopt en in je mond stopt. Maar ook de slager heeft niet altijd wat je zoekt of waar je trek in hebt.

Online vlees kopen

En als ik iets zoek wat ik offline niet kan vinden, ga ik online op zoek. Zo ook naar alternatieven voor de supermarkt en slager om de hoek. En dan ontdek je dat je gewoon online je vlees kunt bestellen. Niet alleen vlees voor op de barbecue of voor speciale gerechten, ook voor je dagelijkse portie vlees kan je gewoon online terecht. En het is ook nog eens kwaliteitsvlees tegen een eerlijke prijs. En dat is wat we allemaal willen, toch?

Ontdek nieuwe soorten vlees

Het leuke van online shoppen vind ik altijd dat je nieuwe dingen ontdekt en op je gemak een beetje rond kunt kijken. Zo ontdekte ik allerlei soorten vlees waar ik nog nooit van had gehoord. Zoals Picanha. Ken jij het? Dit is rundvlees en wordt ook wel het staartstuk genoemd. Dit vlees is bij de punt altijd heel mals en bij het bredere uiteinde kan het soms wat harder zijn. Hier vrij onbekend, maar in Zuid-Amerika is dit het meest bekende en meest gegeten stuk rundvlees. Dit maakt mij dan wel nieuwsgierig om het ook te proberen. Wat ik dan ook wel doe, want de home made jalapeño & cheddar texasstijl BBQ worst is echt wel een favoriet van mij. En zou ik dus nooit gekend hebben als ik die niet online had besteld.

Online vlees kopen. Doe jij het al?

Deel op:

2 gedachten over “Online vlees kopen. Doe jij het al?”

 1. Brigitte Timmer

  Nee ik bestel nooit online probeer zo veel mogelijk vers bij de boer mijn vlees te halen dat vind ik het lekkerste bv bij Spronk of luiten als straks alles online gaat houden we geen mkb meer over en verdwijnen de winkels.. zoals zachtjes aan al gaande en zichtbaar is. Het hele online platform maakt veel kapot. Een goed stuk vlees haal ik dus met het zien van het blote ogen vers en een goed gesprek met de echte slager.

  1. Hi Brigitte,

   Heel goed. Maar voor mensen die in de omgeving geen goede slager hebben is dit wel een goed alternatief, vind ik. En ook de online verkopers halen hun vlees of andere producten van de boeren. Ik ben van mening dat online niet slecht is. Er moet een goede balans zijn van online en offline en mensen moeten de keuze hebben. Daarnaast ben ik wel voorstander van het online platform, anders zou dat betekenen dat ik geen werk meer heb haha. Geniet van je vlees van de boer!

   Liefs,
   Irene

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!