fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ontdek de nieuwe Pokémon Sword & Shield Serie voor de Trading Card Game

Pokémon Sword & Shield Serie

Als je net als ik niks van Pokémon weet, zegt de titel je helemaal niks. Als je wel iets van Pokémon weet of een kind hebt dat helemaal gek van Pokémon is, kan ik je blij maken. De Pokémon Trading Card Game heeft namelijk een nieuwe uitbreiding gekregen; de Pokémon Sword & Shield Serie. En ik mag één van mijn lezers blij maken met een uitgebreid Pokémonpakket!

Pokémon kaarten

Pokémon kaarten zijn razend populair. Ik dacht altijd dat je de kaarten kon sparen en dubbele kaarten dan ruilt met iemand die ze ook spaart. Maar het gaat veel verder dan dat. Met de kaarten speel je een spel; Pokémon Trading Card Game. Voor de kenners beter bekend als TCG. Iedere Pokémon kaart bevat belangrijke informatie; om welk type Pokémon gaat het, hoeveel HitPoints (HP) heeft de kaart, hoeveel attacks deze Pokémon heeft en hoeveel energie er nodig is om de aanval uit te voeren.

Pokémon Trading Card Game

Om het Pokémon Trading Card Game te spelen heb je een speelveld nodig. Als je een een kant- en-klaar deck hebt, zit daar ook een speelveld bij. Maar je krijgt dan ook Pokémon kaarten, trainer kaarten en energiekaarten. Op het speelveld maak je verschillende stapels met kaarten (te ingewikkeld om nu in het kort uit te leggen) en het doel van het spel is om met je tegenstander het gevecht aan te gaan en zo je tegenstander te verslaan en zo kaarten te winnen. Binnen het spel gebeurt er nog veel meer. Zo kan je Pokémon evolueren, moet je zorgen dat je voldoende energiekaarten hebt zodat jouw Pokémon kan blijven aanvallen, er zijn trainer kaarten die het verschil tussen winnen en verliezen bepalen en ga zo maar door.

Pokémon Sword & Shield Serie

Sword & Shield generatie Pokémon 

Geïnspireerd op de videospellen Pokémon Sword en Pokémon Shield introduceert de Sword & Shield uitbreiding een gloednieuw mechanisme in de Pokémon Trading Card Game: Pokémon VMAX. Pokémon VMAX evolueren uit Pokémon V en verschijnen als Dynamax of Gigantamax Pokémon. Spelers kunnen kaarten verzamelen zoals Snorlax VMAX en Lapras VMAX, beide in hun Gigantamax-vorm (ik heb dus geen idee wat ik nu type, maar de kenners begrijpen mij volledig 😉). De Sword & Shield Serie bevat het volgende:

  • Meer dan 50 Pokémon uit de regio Galar
  • 17 Pokémon V en 12 full-art Pokémon V, waaronder Zacian V en Zamazenta V
  • 4 Pokémon VMAX, waaronder Snorlax VMAX en Lapras VMAX
  • Meer dan 30 Trainer-kaarten, waaronder 3 full-art Supporter-kaarten
  • Een nieuwe speciale Energy-kaart

Doe mee en maak kans op een Pokémonpakket (winactie gesloten)

Wil jij kans maken op een Pokémonpakket doe dan mee met de winactie. In het pakket zit een Pokemon Sword& Shield Trading Card Game Cinderace Deck (inclusief Pokémon kaarten, trainer kaarten, energiekaarten en een speelveld) waarmee je ook online kunt spelen, twee sets met ieder 10 extra Pokémonkaarten en een mapje waarin je 50 kaarten kunt bewaren. Een geweldig Pokémonpakket ter waarde van €30

Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Like Tante Truus Kan Alles op Facebook
  2. Reageer onder het vastgezette bericht op Facebook met: Pokémon. Uiteraard mag je altijd vriendinnen taggen om ze op de hoogte te brengen van deze leuke winactie, maar dit hoeft natuurlijk niet. Heb je geen Facebook? Reageer dan onder dit artikel met: ‘Pokémon.
  3. LET OP: ik zie bij sommige winacties dat niet iedereen zich aan de voorwaarden houdt. Zorg dat je bovenstaand doet om kans te maken.
  4. Meedoen kan t/m dinsdag 10 maart. Ik maak op woensdag 11 maart de winnaar bekend. De winnaar krijgt altijd persoonlijk bericht en ontvangt het Pokémonpakket per post

Succes!

Ontdek de nieuwe Pokémon Sword & Shield Serie voor de Trading Card Game

Heel eerlijk, ik snap niet zoveel van Pokémon, Pokémon Trading Card Game, de Sword & Shield-serie en ga zo maar door. Ik heb wel een periode de Pokémon-app gehad en Pokémons gevangen. Maar dat was vooral leuk en zorgde ongemerkt voor 10.000 stappen per dag. Ik begrijp niks van de Trading Card Game. Mijn dochters daarentegen waren helemaal happy met het pakket dat we kregen en gelukkig dat papa het wel allemaal begrijpt. Omdat het zo’n groot pakket was, wilde ik één van mijn lezers ook blij maken. Of in ieder geval één van de kinderen van mijn lezers. Het schijnt namelijk dat er hele zeldzame kaarten bij zitten en de echte Pokémon liefhebbers zijn helemaal wild van deze nieuwe uitbreiding. Dus heb je thuis een kind dat gek is van Pokémon, doe dan zeker mee met de winactie! Niet gewonnen? De Sword & Shield uitbreiding is o.a. bij Bol.com te koop.

Foto’s: Pokémon

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang. Dit kost jou niks.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!