fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze pup ophalen | Een kijkje in mijn leven

Onze pup ophalen

Deze week begint met een klein feestje. En niet alleen omdat we taart bij mijn tante eten omdat ze jarig is geweest, maar omdat we er nog een hondje bij krijgen. We gaan deze maandag onze pup ophalen en de meiden weten van niks. Dat is echt een megaverrassing voor ze. Zo leuk! Dus dat wordt een pup opvoeden, naast alles wat ik al doe. Maar het gaat helemaal goed komen. Ze zal hier alleen maar liefde en heel veel aandacht krijgen. Deze week gaan we ook weer verder met de woonkamer. Nou ja, wij niet maar er komt wel een stukadoor om de open haard aan te pakken. Je leest het allemaal in mijn weekoverzicht van deze week. En bereid je voor op aardig wat puppyspam 😂

Maandag

Vandaag hebben de meiden een studiedag en zijn ook Alex en ik vrij. Het plan was om naar de Efteling te gaan. Maar door de extra maatregelen die nu niet doorgaan, gaat dat niet door. De meiden zijn zondag bij opa en oma gaan logeren, zodat wij vandaag zonder haasten richting Tilburg kunnen gaan. Wat we daar gaan doen? Onze pup ophalen! Zo leuk! Een speelmaatje voor Sjors en de meiden (en ik) willen al heel lang een pup. Ik ben zo benieuwd hoe ze gaan reageren.

We halen de pup op bij mijn tante waar we eerst nog gezellig koffie gaan drinken. De terugweg gaat niet helemaal vlekkeloos, want Summer kotst mijn broek onder. Arme beestje vindt het of heel spannend of is wagenziek. Een combi van beiden zou natuurlijk ook kunnen. Dus we stoppen even zodat ik m’n broek een beetje schoon kan maken terwijl Alex een rondje met haar loopt. Even een frisse neus halen zal haar goed doen. De rest van de reis gaat goed. Als ze begint te smakken en kwijlen zetten we een raam open en dan gaat het weer met haar.

samen op bed
Ik die altijd riep dat er nooit een hond op of in bed komt. En kijk nu eens. Slappeling ben ik…

Bij thuiskomst heeft ze even de tijd om bij te komen en dan komen de meiden thuis. En wat zijn ze verrast. Ze hebben het in eerste instantie niet door, maar zijn vooral bezig met de zwarte muur die ze heel gaaf vinden. Totdat Marley Summer ineens ziet zitten. Die reactie is GOUD!

Dinsdag

Summer moet nog een beetje wennen. Sjors die er steeds op wil, twee meisjes die willen spelen en dan weg bij je vader en moeder. Ze klampt zich helemaal aan mij. En ook ’s nachts. Hebben we Sjors zover dat hij bij ons in de kamer ligt, maar wel in zijn mandje, lukt het Summer nog niet om alleen te slapen. En dus ligt ze bij mij op bed. Het is ook nog maar een baby. Dus dat mag. Iedere avond proberen we haar ook in haar maandje te laten slapen. Want op mijn kamer is oké, maar liever niet in mijn bed. Ik doe geen oog dicht namelijk en het is ook niet heel hygiënisch.

Het gevolg van zo’n kort nachtje is dat ik vandaag doodop ben. Dus na een half dagje werken besluit ik lekker een dutje op de bank te doen. En ik moet zeggen dat zo’n powernapje wonderen doet. Mijn hoofdpijn zakt iets, maar tegen de avond komt de hoofdpijn terug. Op tijd naar bed dus! Maar eerst gezellig eten, want ons nichtje die stage loopt op de school van de meiden blijft gezellig eten. Na het eten maken Alex en ik een flinke wandeling met de hondjes. Summer is namelijk nog erg bang buiten. Ze doet al haar behoeftes in huis en dat moet natuurlijk afgeleerd worden.

blij met mijn zwarte muur
Je zou het door al het puppygeweld bijna vergeten, maar ik ben zo blij met de zwarte muur 😍

Woensdag

Vandaag weer een dagje werken en bestellingen inpakken. Blijft leuk, een mailtje krijgen dat er weer iemand iets besteld heeft. Ik heb nog ander werk liggen ook en dus kan ik niet studeren. Hopelijk heb ik daar later deze week tijd voor. Want zo schiet het natuurlijk niet op. Ik moet ook zeggen dat ik nog steeds hoofdpijn heb. Minder heftig dan gister, maar het zit er nog wel. Ik heb geen zin om ziek te worden dus ik hoop dat het puur door de vermoeidheid komt.

Na een paar uurtjes werken hou ik het voor gezien. Anders ga ik het forceren en dat schiet niet op. Als ik me vanavond fitter voel doe ik dan nog wat. En zo niet, dan niet. Dan morgen en overmorgen maar wat harder werken. Er hangt sowieso iets in de lucht, want Marley kan niet slapen. Om 10 uur slaapt ze nog niet. Dat wordt wat morgen.

Donderdag

Ik besluit Marley thuis thuis te houden omdat ze niet kon slapen. Ze is ook echt moe als ik haar wakker maak. Ik laat haar daarom nog even liggen terwijl ik Jenna klaar maak voor school en de hondjes ga uitlaten. Vandaag maar even rustig aan doen en dan kan ze morgen weer naar school. Ze heeft vrijdag een toets dus dat kan ze vandaag dan nog een beetje doornemen. Doet ze toch nog wat aan school.

In de middag heb ik een afspraak met de stukadoor voor de open haard staan. Alleen kwamen ze twee uur te vroeg. Hierdoor heb ik dus niet kunnen doen wat ik wilde doen. Beetje balen. Maar goed, het is niet het einde van de wereld. Ze zijn iets voor drieën klaar en ik besluit dan maar boodschappen te gaan doen. Er komt toch niks meer van werken vandaag. En dan heb ik morgen nog wat extra tijd om te werken.

Vrijdag

Ik zou gaan sporten, maar ik heb echt geen zin. Dit gebeurt niet vaak en dus geef ik er maar aan toe. En ik moet echt nog wat voor mijn werk doen, want anders heb ik het volgende week mega druk en daar zit ik niet op te wachten. Dus vandaag een paar uur werken en dan lekker genieten van het weekend.

Producten van Paula's Choice
Ik had fijne producten van Paula’s Choice besteld

Vandaag een mijlpaal bereikt! Nou ja, ik niet hoor. Maar Summer heeft vandaag voor het eerst buiten gepoept! Zo goed van haar. Nu hopen dat er minder drollen in huis worden gelegd 😂

Sintsticker
Deze sticker lag een tijdje op me te wachten en vandaag eindelijk tijd om hem op te hangen

Ik luid het weekend in met een lekkere wandeling met Sjors. Heerlijk even naar buiten. Het begint al een stuk frisser te worden. Dat wordt handschoenen kopen, zodat de honden uitlaten niet zorgt voor gevoelloze handen haha. Als de meiden uit school zijn spelen we een spelletje en hangen we de raamsticker van Bi & Li Creaties op. De rest van de Sinterklaasversiering gaan we dit weekend maar eens ophangen. Jenna is het er namelijk niet mee eens dat er nog niks hangt en staat. Nadat Jenna naar paaldansen is geweest eten we een lekker vers visje van de visboer en is het weekend echt begonnen!

Zaterdag

Vandaag doen we vooral zo min mogelijk. Naast veel met de hondjes naar buiten, en dan vooral met Summer omdat ze nog niet zindelijk is, en wat wasjes gebeurt er weinig spannends. De meiden en ik beginnen de dag met Sinterklaasliedjes, maar die zijn we al gauw zat en gaan over op kerstliedjes. We komen zo in de kerststemming dat we onze favoriete kerstfilm Home Alone gaan kijken. Maar ik ga eerst lekker in bad. Even tijd voor mezelf en even bijkomen.

heerlijke bruisbal van Glossytreffers
De bruisballen of bathbombs van Glossytreffers zijn zo heerlijk! Echt een genietmomentje voor mezelf…

Vandaag mocht Jenna kiezen wat we gingen eten en ze koos voor Chinees. Dat was alweer een tijd geleden dus wel weer lekker. Na het eten kijken we nog wat tv en ik begin met een nieuw haakproject. Een trui voor de hondjes. Eens even kijken of het me lukt…

Zondag

Vandaag hebben we ook geen plannen, maar zit er meer leven in me. Ik ruim mijn kantoor goed op en geef de producten die in mijn webshop staan een goede plek. Zo kan ik zodra er een bestelling is geplaatst direct pakken wat er besteld is. Ideaal. De was is de afgelopen dagen een beetje blijven liggen, maar na vandaag lig ik weer op schema. Ik moet alleen wel behoorlijk wat strijken, maar dat kan ik maandagavond doen als de meiden op bed liggen. De meiden en ik proberen een spel uit wat we opgestuurd hebben gekregen. Slide Stars met o.a Freek Vonk en Milan Knol. En we vinden het allebei heel erg leuk! We moeten vooral heel hard lachen hoe onze ‘influencers’ soms afgaan. Aanrader voor wat jongere kinderen!

gamen met de meiden
Z’n leuk spel voor wat jongere kinderen. Jenna en ik hebben ons rot gelachen

In de middag ga ik nog even naar school, waar ik met twee andere moeders nog wat Sinterklaasvoorbereidingen tref. Daarna ga ik met Jenna en de hondjes een stuk wandelen. Alex is intussen naar zijn werk en Marley wil niet mee. Ik hoef vandaag niet te koken, want er is nog genoeg Chinees over voor de meiden en ik. Heerlijk! En toen was het weekend alweer voorbij. Het gaat altijd zo snel….

Onze pup ophalen en een lekker weekje

Afgelopen week gingen we onze pup ophalen en dat is in dit weekoverzicht niet te zien toch? Een beetje Summerspam haha. Ach, zo’n eerste week mag het. Komende week gaan we nog druk aan de slag met het zindelijk maken van de pup. Het gaat al steeds beter, maar we zijn er nog niet. Geduld is een schone zaak en ik weet zeker dat het binnenkort helemaal goed komt. Ik ben in ieder geval superdankbaar voor weer zo’n fijne week. Summer en Sjors zijn echt al helemaal onderdeel van ons gezin. De kindjes zijn zo blij met de hondjes en alleen daarom weet ik dat we er goed aan hebben gedaan om toch weer een hond…ehhh twee hondjes te hebben. Wat betreft werk zit ik in zo’n lekkere flow en die ga ik heel hard vasthouden. Dit zijn van die weken waar ik zo intens van geniet.

Hoe was jouw week? En waar ben jij dankbaar voor?

Liefs,
Irene

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!