fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze vakantie is eindelijk begonnen | Kijkje in mijn leven

vakantie is eindelijk begonnen

En nu is ook onze vakantie eindelijk begonnen! Nou ja, Alex zijn vakantie is begonnen en ik werk het weekend en maandag ook nog. En dan, dan heb ik ook lekker vakantie! Niet dat we niks hoeven te doen. Want we hebben nog drie weken om mijn kantoor naar zolder te verhuizen en de meiden hun slaapkamers op te knappen. Eigenlijk maar twee weken, want we gaan ook nog een midweek naar Duitsland. Dat wordt dus hard werken nog!

Zaterdag

We hebben gister maar weer eens beneden geslapen. De meiden blijven dat leuk vinden en ik vind het ook altijd gezellig. Alex gaat al vroeg de deur uit om de laatste plinten in mijn moeder haar appartement te leggen. Dit is echt het laatste wat er moet gebeuren wat wij kunnen doen. Nu is het aan mijn moeder om het verder in te richten en uiteraard zullen wij dan dingen in elkaar zetten. Maar het grote kluswerk is klaar. Dat zal een hoop rust geven.

vakantie is eindelijk begonnen
Maar weer eens beneden geslapen

Ik werk vandaag nog wat en ga dan alvast wat dingen in mijn kantoor opruimen. Morgen wil ik alles naar zolder verhuizen zodat we met Jenna haar nieuwe slaapkamer kunnen beginnen. Maar vandaag eerst een gezellige middag en avond, want mijn schoonouders komen gezellig eten.

Zondag

Ik heb eindelijk een eetkamerbank besteld. Het bleef maar liggen en ik ging me steeds meer irriteren aan het peertje boven de eettafel. Een mooie lamp hebben we al een tijd liggen, maar omdat de tafel dus op een andere plek komt wist ik niet waar de lamp zou komen te hangen. Maar met een beetje geluk komt de bank deze week al binnen en kunnen we eindelijk de lamp boven de eettafel ophangen. Dan alleen nog een nieuw tv-meubel, de deur verven en nieuwe plinten en dan kan de woonkamer er weer even tegenaan.

Vandaag gaat Alex met de meiden naar vrienden van ons om daar de Formule 1 te kijken en gezellig te eten. Ik zou eigenlijk ook meegaan, maar ik ben vannacht ongesteld geworden en daardoor geen oog dichtgedaan. Daarnaast is de eerste dag nooit een pretje en dus kies ik ervoor om thuis te blijven. Ik schrijf een paar blogs en terwijl de Formule 1 opstaat en daarna ga ik weer verder met seizoen 4 van Virgin River.

Maandag

Vandaag zijn we allemaal vrij en dus slapen we allemaal lekker uit. Nou ja, ik ben al om 5 uur wakker en na een uur val ik toch weer in slaap tot een uurtje of 9. Ik voel me gelijk een stuk beter. Al is mijn energielevel behoorlijk laag. Lang leve het leven van een vrouw! Vandaag hebben we gelukkig geen plannen dus doe ik rustig aan. Ik werk een paar uurtjes terwijl Alex boven aan kant maakt en de ramen na een hele lange zeemt. In de middag ga ik beginnen met het spullen verhuizen vanuit mijn kantoor op de 1e verdieping naar de zolder.

vakantie is eindelijk begonnen
Onze nieuwe scooter wordt bijna geleverd dus moesten we helmen hebben 😂

Het plan is om mijn kantoor vandaag leeg te hebben zodat we woensdag Jenna haar kamer kunnen behangen en verven. Maar dat gaat hem niet worden vandaag. Ik ben langer met mijn werk bezig dan ik in eerste instantie dacht dat ik zou zijn. Maar nu hoef ik echt nog maar een paar dingetjes te doen en dan kan ik ook met volle teugen van mijn vakantie genieten.

Dinsdag

Vandaag gaan we met zijn viertjes naar Hallo Vemeer! in het Mauritshuis. Wat een een leuke kindertentoonstelling! We hebben de grootste lol en leren ook nog heel veel over de schilder van onze favoriete schilderij: Het meisje met de parel. Na deze tentoonstelling gaan we ook de naar het deel waar de mooie schilderijen hangen. En natuurlijk gaan we het meisje met de parel ook weer bewonderen. Ze blijft mooi en bijzonder.

Na bijna 3 uur in het museum te hebben rondgehangen zijn de meiden het zat en gaan we nog even het centrum van Den Haag in. We lunchen samen en lopen dan weer richting de tram. We hebben de hondjes bij mijn moeder achtergelaten zodat ze niet alleen thuis zitten en de boel bij elkaar janken. Dus nog even kletsen met mijn moedertje en dan naar huis. Terwijl de barbecue zijn werk doet, schrijf ik nog even een blog. Nu hoef ik deze vakantie geen blogs meer te schrijven en kunnen jullie toch nog 2 tot 3 keer per week een nieuwe blog lezen. Dan is het met de beentjes omhoog, wijntje erbij en lekker eten.

Woensdag

Vandaag gaan Alex en de meiden naar het zwembad. Zij lekker zwemmen en plezier maken en ik opruimen. Verschil moet er zijn haha. Nee hoor, ik vind het juist heerlijk dat ik m’n handen vrij heb en lekker m’n gang kan gaan. Mijn kantoor moet naar zolder verhuisd worden dus ik ga lekker spullen sorteren en alvast wat dingen naar boven brengen.

Maar eerst het hoekje waar mijn kantoor komt leegmaken en schoonmaken, zodat straks alles gelijk op de juiste plek gezet kan worden.

Donderdag

Vandaag is het dan zover: verhuisdag. Alex en ik sjouwen alles wat in mijn kantoor staat naar zolder. Wat een hoop spullen heb ik toch! Volgens m’n Apple Watch heb ik 21 trappen gelopen dus dat zegt wel genoeg.

Als mijn spullen op zolder staan ga ik beginnen met alles een plekje te geven. Alex gaat in m’n oude kantoor, dat ik vanaf nu om verwarring te voorkomen Jenna haar kamer noem, behang van de muur halen. Ik heb op die muur van die leuke zeshoekige foto’s gehad. Heel leuk. Tot ik ze eraf haalde. Ik trok zo het behang mee. Dus dat ziet er niet meer uit. Het laatste stuk help ik mee zodat hij wat sneller klaar is.

Vrijdag

Vandaag wordt het muurtje behangen en wit geverfd samen met de andere muurtjes in de kamer. Eén muur krijgt een leuk behangetje (uiteraard met groen) dat Jenna zelf heeft uitgekozen. En dan is haar kamer alweer bijna klaar. Bed, bureau en kasten erin en dan gezellig maken.

Vandaag is Alex zijn vader jarig en vieren we zijn verjaardag door met zijn allen gezellig te eten in een restaurant. Alex zijn stiefbroer is met zijn gezin een weekje over uit Amerika dus dat maakt het nog eens extra gezellig!

En zo is er alweer een week voorbij en komt het einde van de zomervakantie steeds dichterbij. Maar eerst nog een paar dagen op vakantie. Hoe of wat lees je de volgende keer in een ‘kijkje in m’n leven’.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!