fbpx

Onze verslaving

Onze verslaving

Alex en ik hebben een verslaving. Nee, geen alcohol- of drugsverslaving maar een heel onschuldige verslaving. Onze verslaving is series kijken. Gewoon op tv of op Netflix. En geloof me, het is echt heel verslavend. En we volgen meerdere series. We kijken nu twee series samen en daarnaast kijkt Alex de series die mij niet kunnen boeien. Hij kijkt meestal als hij een late dienst heeft gehad. Hij moet na een dag werken altijd even ontladen. En aangezien de kindjes en ik dan al in dromenland zijn, kan hij even rustig bijkomen. En ik volg ook nog een serie alleen. Als hij late dienst heeft en ik ‘s avonds op de bank een momentje voor mezelf heb.

Al veel series verslonden

We hebben de afgelopen jaren al aardig wat series verslonden. We zijn begonnen met Prison Break. Ik bedoel Michael en Lincoln, daar kan je toch geen genoeg van krijgen. Had van mij nog wel seizoenen door mogen lopen. Ik volgde in die periode Gooische Vrouwen (gewoon op tv). Geweldige serie! Omdat ik deze serie echt hilarisch vindt, kocht Alex alle seizoenen voor mij (lees: voor zichzelf, aangezien hij er in seizoen 3 pas in rolde). Nadat we deze series helemaal uit hadden gekeken, volgden er nog meer, waaronder Breaking Bad. Ook weer zo’n goeie waarbij ik ook echt baalde dat het erop zat.

24

We volgen nu samen de serie 24. We zijn inmiddels bij seizoen 3. En wat is dit een spannende serie. Na elke aflevering volgen er altijd nog wel 2 of 3 afleveringen die we kijken.  Zo spannend! En dus zitten we bijna iedere avond als de kindjes op bed liggen en het huis weer aan kant is, saampjes op de bank. Wat lekkers te drinken en wat te knabbelen erbij.

Maar na drie seizoenen Jack Bauer had ik weer behoefte aan even iets anders. Dus daarnaast kijken we samen ook Celblok H. Een Nederlandse serie die het leven in een vrouwengevangenis verteld. Ook een erg goede serie moet ik zeggen.

Wachten op een nieuw seizoen

En als ik alleen naar een serie kijk, is dat hoe kan het ook anders: Orange is the new black. Ik baal dat ik alweer in seizoen 3 ben beland want als ik met dit seizoen klaar ben, moet ik wachten op seizoen 4. Balen! Maar deze serie is zeker de moeite waard om op te wachten. Ook dit speelt zich af in een vrouwengevangenis, maar dan in Amerika. En het gaat er behoorlijk heftig aan toe. Maar het ontbreekt ook niet aan humor, waardoor ik af en toe echt dubbel lig van het lachen.

Datenight maar dan thuis

Met kleine kindjes kan je niet meer elke avond de hort op. En geloof me die energie heb ik niet eens. We hebben gauw weer een date buitenshuis op de planning. Even qualitytijd voor papa en mama zonder kindjes en dus weer gewoon Alex en Irene zijn. Maar tot die tijd geniet ik van onze ‘verslaving’ gewoon thuis op de bank. Een lekker drankje erbij en bingewatchen. Heerlijk toch!

Ben jij ook verslaafd aan series kijken?

Bron foto: IMDb

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!