Op Pinterest op zoek naar slaapkamerideeën

Zoals jullie weten kan ik uren op Pinterest struinen. Blijf het bijzonder vinden hoe mensen zo’n Pinterest-waardig interieur kunnen hebben. Hoe hard ik mijn best ook doe, met kleine kinderen en een hond (en man) krijg ik het niet voor elkaar om het zo mooi te krijgen en vooral te houden. In mijn salontafel zitten gaatjes (van een een creatieve dochter die dacht dat het wel mooi was om met een vork gaatjes in de tafel te maken), op mijn muur zitten meerdere vlekken (van diezelfde dochter die het lief vond om met rode lippenstift op, een kus op de muur te geven) en zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar hé, gelukkig is daar Pinterest en kan ik fantaseren van een perfect ingerichte en nette woonkamer. Zelfde geldt trouwens voor onze slaapkamer.

Op zoek naar een nieuw bed

Omdat ons bed echt aan vervanging toe is, willen we dit jaar een nieuw bed kopen. En als er een nieuw bed komt, wil ik natuurlijk heel de slaapkamer restylen. Andere vloer, nieuw behang en ga zo maar door. Onze slaapkamer is nu vrij donker en wil deze wat lichter hebben. En dus ben ik nu veel op Pinterest te vinden. Uiteraard ben ik dan vooral slaapkamerideeën aan het opdoen.

Wit, grijs en roze

Ik merk dat ik steeds weer uitkom bij wit, grijs en roze. Dat vind ik echt een mooie kleurencombinatie. En ook mooi rustig voor in de slaapkamer. Misschien komt het omdat ik nu zo onrustig slaap en omdat mijn hoofd nu zo vol zit. En ben ik nu dus vooral op zoek naar rust. Maar goed, nu manlief nog zo gek krijgen (roze zal niet zijn voorkeur hebben, ben ik bang). In de tussentijd op Pinterest op zoek naar slaapkamerideeën en hopelijk kan ik hem overtuigen 😉

 

Heb ik teveel gezegd? Om verliefd op te worden,toch! Ik krijg meteen zin om onze slaapkamer te restylen. Maar eerst maar op zoek naar een nieuw en goed bed met vooral goede matrassen. Ons huidige bed is nu ongeveer 8 jaar oud en de matrassen net zo oud, maar al een tijd aan vervanging toe. Wat natuurlijk apart is omdat matrassen over het algemeen zo’n 10 jaar mee zouden moeten gaan. Dus eerst maar eens op beddenjacht!

Heb je nog goede tips voor mij? Waar moet ik op letten als ik op beddenjacht ga? En heb je goede ervaringen met een bepaald merk of bepaalde winkel/fabrikant? Laat het me ajb weten!

 

Uitgelichte foto: Adobe Stock

 

2 REACTIES

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.