fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Oproep! Op zoek naar vrouwen met een druk leven voor een leuk interview

Op zoek naar vrouwen met een druk leven

Ik ben op zoek naar vrouwen met een druk leven voor een leuke en inspirerende maandelijkse blogserie. Je hebt deze artikelen misschien al terug zien komen. Vrouwen die vertellen hoe zij het thuis geregeld hebben. Hoe zijn de taken thuis verdeeld? Doe jij het huishouden, doen jij en je partner dit samen of heb je een werkster? Hoeveel uur werk je en hoeveel tijd is er voor je partner en gezin? Hoeveel tijd gaat er naar hobby’s? En blijft er dan nog tijd voor jezelf over?

Hoe doet ze het toch?!

Wij vrouwen hebben het altijd druk en vragen ons vaak af hoe andere vrouwen het toch allemaal doen. Ook ik ben hier benieuwd naar. Hoe combineren andere vrouwen het allemaal? Denk bijvoorbeeld aan gezin, werk, huishouden, hobby’s, sporten, sociaal leven en ga zo maar door. En dit alles zonder om te vallen. Daarom ben ik op zoek naar vrouwen met een druk leven.

Hou jij de ballen hoog of toch liever laag?

De ballen hoog houden. Je hoort het zo vaak. Ik ben van mening dat je die ballen af en toe gewoon mag laten vallen. Maar het zit nou eenmaal in onze aard om die ballen toch weer op te pakken. Om ze vervolgens weer allemaal zo hoog mogelijk in de lucht te houden. Zo zijn wij vrouwen nu eenmaal. Maar moeten we die ballen nou echt zo hoog houden!? Er is niks mis met de ballen laag houden. Het laag houden van de ballen wil namelijk helemaal niet zeggen dat je het niet goed doen. Helemaal niet zelfs! We zouden onszelf er juist een hoop plezier mee doen en onze omgeving ook…

Het leven is geen wedstrijd

Ken je dat? Dat je bijvoorbeeld over je kind vertelt tegen een vrienden. Je kind kan namelijk iets nieuws en dan zegt die vriendin dat haar kind dat allang kan of doet. Of jou kind doet dingen die andere kinderen van dezelfde leeftijd nog helemaal niet kunnen. Ieder kind doet de dingen op zijn of haar eigen manier en zijn of haar eigen tempo. En daar zouden wij als volwassen een voorbeeld aan moeten nemen. Want iedere vrouw doet haar best. Iedere moeder doet wat zij denkt dat goed is voor haar gezin. En toch oordelen we vaak over elkaar.

Waarom? Waarom kunnen we elkaar niet gewoon helpen? Gewoon wat liever zijn voor elkaar. Het leven is namelijk geen wedstrijd. De wereld is al zo hard en er is al zoveel ellende op de wereld. Als wij vrouwen en moeders nou liever voor elkaar zijn, elkaar steunen en helpen wordt onze wereld in ieder geval al een heel stuk mooier en zachter. En dan zijn we ook nog eens een voorbeeld voor anderen. Vroeger op school leerde ik al; ‘een betere wereld begint bij jezelf’. Oké, dit ging dan over het milieu, maar wat mij betreft geldt dit wel voor alles in het leven.

Vrouwen interviewen

En zo kwam ik op het idee om een mooie en inspirerende blogserie op mijn blog te plaatsen. Iedere maand op de laatste woensdag van de maand komt er een artikel online waarin één van mijn lezers vertelt hoe zij het allemaal doet. Denk aan vragen als: ‘Hoe combineer je al je bezigheden?’, ‘Hoe zijn de taken thuis verdeeld?’, ‘Heb je genoeg tijd voor jezelf?’, ‘Is je leven in balans en hoe doe je dat?’, ‘Wat zou je anders willen in je leven?’. Maar ik ben ook op benieuwd naar jouw ultieme tip voor anderen vrouwen. Dee tip waar andere vrouwen en moeders met een druk leven echt iets aan hebben. Het gaat er in deze blogserie om dat we elkaar inspireren, van elkaar kunnen leren en dat ieder het op haar eigen manier doet.

Op zoek naar vrouwen met een druk leven

Maar hiervoor heb ik jou wel nodig. Ik wil namelijk jou, mijn lezer interviewen. Dit mag ook anoniem als je dat prettiger vindt. Vind je het leuk om andere vrouwen een kijkje in jouw leven te geven zodat je anderen kunt inspireren en helpen, maar misschien ook in kunt laten zien dat we allemaal wel met dezelfde dingen worstelen? Misschien wil je de ballen laag houden, maar weet je niet hoe? Of vind jij het heerlijk om die ballen superhoog te houden? Het maakt niet uit hoe en wat je doet, want er is geen goed of fout. Ik ben gewoon heel benieuwd hoe andere vrouwen het allemaal doen en ik hoop dat we elkaar zo een beetje kunnen helpen.

Nieuwsgierig?

Ben je benieuwd hoe zo’n artikel eruit ziet? Maar wil je eerst weten hoe zo’n artikel eruitziet? Er zijn je al aardig wat vrouwen voor geweest:

Inspireer andere vrouwen en geef je op

Dus wil jij andere vrouwen en mij inspireren en helpen? Vul dan onderstaand formulier in of stuur mij een mailtje (info@tantetruuskanalles.nl). Ken je vrouwen die het leuk zouden vinden om geïnterviewd te worden? Vraag ze dan vooral of ze mij een berichtje sturen. Ik stuur per mail de vragen die je ook per mail weer beantwoordt. Ik werk jouw antwoorden dan uit tot een artikel en mail je een preview. Pas als jij akkoord geeft, wordt het artikel op Tante Truus Kan Alles gepubliceerd. En het mag ook anoniem als je dit prettiger vindt. Ik gebruik dan niet jouw echte naam in het artikel.

Doe jij mee? Vul dan onderstaand formulier in en dan neem ik heel snel contact met je op ❤️

Foto: Adobe Stock

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!