fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kerstboom afmaken en pakjesavond vieren | Kijkje in mijn leven

Pakjesavond

De meiden hebben vorige week de kerstboom versierd, maar er moeten nog een paar ornamenten in. Dit weekend maken we de kerstboom af en bereiden we ons voor op pakjesavond. Er moeten namelijk nog cadeautjes gekocht worden voor het dobbelspel.

Zaterdag

We hebben een lekker rustig weekend. Wat heel fijn is na het drukke weekend van vorige week. Vandaag draai ik een paar wasjes en doen we verder waar we zin in hebben. We nemen ook een paar leuke filmpjes op voor TikTok. Het begon vrijdag met Jenne als een grapje, maar er wordt zo leuk om gereageerd en we vinden het zo leuk om te doen.

Kerstboom afmaken en pakjesavond vieren | Kijkje in mijn leven

Vandaag zijn we ook druk bezig met het zoeken naar parkietjes. Marley wil dit al heel lang en krijgt daarom van ons voor haar Vormsel twee parkietjes. Maar we willen ze wel tam maken en dus moeten we wachten tot een nestje uitvliegt voordat we de vogeltjes op kunnen halen. Ik vind uiteindelijk twee nestje dus nu is het wachten geblazen.

Zondag

Ook vandaag rommelen we een beetje aan. En als ik het huis schoon heb gemaakt ga ik nog lekker even een uurtje schilderen. Even m’n eigen bubbel in. Heerlijk!

Ook vandaag nemen we weer filmpjes op voor TikTok. Het is zo hilarisch. En de meiden doen het zo goed! We moeten steeds opnieuw opnemen omdat ik in de lach schiet haha.

Maandag

Deze week ga ik er weer tegenaan! Ik ben daarom al lekker voor 6 uur aan het sporten. Vorige week heb ik helemaal niks gedaan en dat gaat deze week niet gebeuren. Na het sporten is het douchen en ontbijten en dan aan het werk. Ik heb een drukke agenda omdat ik dinsdag maar een paar uur kan werken en woensdag ben ik natuurlijk sowieso vrij.

Kerstboom afmaken en pakjesavond vieren | Kijkje in mijn leven
Mijn knuffelbeertje ehh hondje

Het lukt me om alles wat op mijn to-do-lijst staat te doen. Dat is fijn, want dat geeft de rest van de week een beetje ruimte.

Dinsdag

Vandaag breng ik eerst de meiden naar school en ga dan gelijk door boodschappen doen. Om 8:45 uur heb ik de boodschappen gedaan, maar ik laat het nog even in de auto staan. Ik heb namelijk om 9 uur mijn buddy-afspraak met Irene van Foto MaNo. Daarna de boodschappen uitpakken en nog even een paar uurtjes werken. Jenna haal ik om 12 uur op en dan gaan we nog even de stad in voor de laatste cadeautjes voor pakjesavond. Maar ook voor kruidnoten en een banketstaaf, want die zijn in geen enkele supermarkt meer te koop. Gelukkig is er bij de HEMA nog genoeg te krijgen. Dan Marley halen en thuis lunchen.

Na de lunch hebben we het rapportgesprek van Marley. En ondanks dat het leek dat ze een niet zo goed rapport zou krijgen, heeft ze toch nog even heel hard gewerkt en daardoor toch een heel mooi rapport. Trots op mijn meisje! Dan mijn moeder halen en naar huis voor een gezellige middag en pakjesavond. We doen namelijk een dobbelspel. Wat echt weer hilarisch is! En daarna gaan we gezellig gourmetten. Alex gaat dan naar zijn werk en de meiden, mijn moeder en ik gaan voldaan naar ons bed. Heerlijk avondje!

Woensdag

Vandaag zijn de meiden allebei vrij dus we kunnen lekker uitslapen. Als iedereen wakker is gaat Alex lekker broodjes halen en ontbijten we samen. En als hij naar zijn werk gaat, brengt hij gelijk mijn moeder thuis. En de meiden en ik hebben een lekker rustig middagje. Heerlijk even zo’n dag helemaal niks.

Kerstboom afmaken en pakjesavond vieren | Kijkje in mijn leven
Nieuwe sieraden voor in mijn shop

Ik had eigenlijk een première vandaag, want ik was uitgenodigd door Videoland. Maar ik heb helaas af moeten bellen. We gaan dus lekker op tijd ons bed is zodat we donderdag weer fris en fruitig zijn voor school en werk.

Donderdag

Wat een rare dag vandaag! Het voelt de hele dag alsof het maandag is. Dat komt omdat we dinsdagavond zo’n gezellige avond hadden en woensdag vrij waren. Maar het is toch echt donderdag. Ik heb wel wat opstartproblemen, maar uiteindelijk zit ook aan het ontbijt. Als de meiden naar school zijn, ga ik aan het werk. Ik heb een leuke cash stuffing bestelling binnengekregen en dat betekent: printen, snijden, plastificeren en verpakken.

Kerstboom afmaken en pakjesavond vieren | Kijkje in mijn leven

Jenna spreekt met een vriendinnetje af en dus breng een pakketjes weg en ga gelijk even boodschappen doen. Dan nog even werken en de keuken in.

Vrijdag

En toen was het alweer vrijdag. Wat is deze week voorbij gevlogen! Ik moet nog even knallen vandaag zodat ik het weekend niks hoef af te maken. Tussendoor met Jenna naar de huisarts. Gelukkig niks ernstigs en met een zalfje is ze er zo weer vanaf.

Pakjesavond vieren
Je moet jezelf verwennen hoor

Dan nog een paar uur werken voordat we lekker van het weekend kunnen genieten. Nou ja, lekker. Ik voel me al sinds ik wakker ben niet fit. Ik had een hele nare droom en daardoor voel ik me trillerig. Maar in de loop van de ochtend komt daar ook keelpijn bij. Nu maar hopen dat ik niet ziek word…

Hoe was jouw week? Wil je nog even lachen? Kijk dan onderstaand filmpje. Nog meer van dit soort filmpjes kijken? Volg mij dan op TikTok.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!