fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Met de Party Popteenies is het altijd een feestje + win (GESLOTEN)

Party Popteenies

Het regent speelgoed hier bij Tante Truus Kan Alles, want vandaag heb ik weer iets leuks om je alvast te oriënteren op de cadeautjes voor de decembermaand. En dat is nog niet alles. Ik mag namelijk weer iets weggeven. Vandaag vertel ik je alles over de Party Popteenies en hoe jij kans kunt maken op een Party Pop Surprise Popper.

Party Popteenies

Dit nieuwe speelgoed speelt helemaal in op de verzameltrend van nu. Zo heb je de LOL Suprises die je kunt verzamelen en nu ook de Party Popteenies. Iedere Surprise Popper bevat een Popteenie; een leuk meisje. Maar ook accessoires die bij het meisje horen. En iedere Party Popper bevat één van de drie thema’s; Rainbow Unicorn, Cutie Animal en Winter Wonderland. Je weet pas welk poppetje en welk thema je hebt als je de Party Popper geopend hebt. En het leuke bij het open is het confettikanon wat losbarst! Met de Party Popteenies is het daarom altijd een feestje om ze uit te pakken.

Party Popteenies surprise popper

Wat vinden Marley en Jenna van de Party Popteenies

De meiden kregen ieder één Party Popper om uit te testen. Het was leuk om de reactie van de meiden te zien toen ze aan de popper draaiden en met een plop de confetti uit de popper kwam. Het eerste wat Marley zei was: ‘Feestje!!’. Net als bij de LOL surprises zijn er kleine zakjes waar een verrassing in zit. Dit zijn accessoires voor het meisje in de popper. Jenna vond vooral de zakjes uitpakken leuk, omdat het een verrassing is wat er in de zakjes zit. De meiden vinden al die kleine dingetjes en poppetjes leuk om mee te spelen. En vooral om te verzamelen (help!).

Party Popteenies inhoud

Wat ik van de Party Popteenies vind

Ik vind het leuk speelgoed. Het uitpak element en de kleine zakjes met verrassingen maakt dit speelgoed vooral erg leuk. En natuurlijk de leuke poppetjes en verrassingen die erin zitten. Wat ook heel fijn is, is dat het betaalbaar speelgoed is. Leuk voor een verjaardag, kinderfeestje, sinterklaas of kerst. De dubbele surprise popper die de meiden kregen is €11,99 en een losse surprise popper is €5,99. Maar je kan natuurlijk ook voor de Party Pop teenies Party Surprise Box (€19,95) of Party Pop teenies Party Time Surprise Set (€24,99). Ook een leuk schoencadeautje dus! En ik mag vandaag een surprise popper weggeven!

Doe mee en maak kans op een Surprise Popper

Wat moet je doen? Like en volg Tante Truus Kan Alles op Facebook en reageer op het vastgezette bericht op Facebook dat je mee wilt doen. Heb je geen Facebook? Reageer dan onder aan dit blogartikel. Meedoen kan t/m zondag 21 oktober en ik maak in de week van 22 oktober de winnaar bekend. Succes!

Ken jij de Party Popteenies al?

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt.

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!