fbpx

Donderdag Speelgoeddag | Play Doh Kitchen Popcorn Party

Popcorn Party

Vandaag alweer de laatste ‘Donderdag Speelgoeddag’. En dit keer heb ik weer iets heel leuks om te laten zien. Namelijk de Play Doh Kitchen Popcorn Party. De Popcorn Party is, net als de Pizza Chef waar je eerder over hebt kunnen lezen, onderdeel van de Kitchen Serie. Met de Popcorn Party maakt je kind de heerlijkste popcorncreaties. Je zou het bijna echt op willen eten!

Play Doh Kitchen Popcorn Party

Met deze speelgoed popcorn maker maakt je kind naast popcorn ook mini-pretzels, snoepjes en nog veel meer. Door witte en gele play doh te gebruiken is het net of er echt zoete popcorn uit de popcorn maker komt. Maar popcorn met een ander kleurtje kan natuurlijk ook! En maak dan gelijk wat chocoladekoekjes, want dat maakt de popcorn nog lekkerder. Nog wat saus over de popcorn en genieten maar!

Popcorn Party popcorn maker

Wat krijg je allemaal bij deze keukenset

In de doos zitten heel veel accessoires die ervoor zorgen dat jouw bakje popcorn er als een echt feestje uitziet. Zo heb je drie bakjes in verschillende formaten; klein, medium en large. Stempels om de mini-pretzels, snoepjes en nog veel meer te maken. En een spuit met verschillende spuitmonden om de heerlijkste saus over je popcorn te spuiten. En heeft je kind wat inspiratie nodig? Geen probleem! Er zitten ook twee inspiratiekaarten in de doos die jouw kind een beetje op weg helpen. Uiteraard heb je klei nodig en daarom wordt de Popcorn Party met zes potjes Play Doh geleverd.

Wat vinden mijn meiden van de Popcorn Party

Toen het pakket binnenkwam werd de doos meteen opengemaakt en alles uitgepakt. Ze gingen aan de slag en ik moest natuurlijk ‘proeven’. In het begin zag ik nog eenvoudige bakjes popcorn, maar toen begon hun creativiteit te ontwaken en gingen ze helemaal los. De ene creatie was nog mooier dan de andere creatie. Ze zijn echt heerlijk bezig geweest. De popcorn maker wordt nu regelmatig, net als de Pizza Chef, bij ander spel betrokken. Als de Disney Prinsessen bijvoorbeeld naar de bioscoop gaan.

Popcorn Party creaties

Fantasie en creativiteit komen samen

Ja, je kan aan de keukentafel de mooiste creaties maken, maar je kan de popcorn maker ook bij ander spel betrekken. Als ze vader en moedertje spelen, restaurantje of met de poppen spelen. Oké, als de kinderen wat kleiner zijn opletten dat de klei niet echt in de monden van de poppen wordt geduwd (ellende om eruit te krijgen), maar als ze wat groter zijn is dat geen probleem. Je kan je fantasie en creativiteit de vrije loop laten en dat maakt de Popcorn Party zo leuk. En fantasiespel en creativiteit zijn zo belangrijk voor de ontwikkeling van je kind.

De Play Doh Kitchen Popcorn Party is o.a. bij Bol.com verkrijgbaar en de consumentenrichtprijs is €20,99.

Foto’s: Hasbro

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang. Dit kost jou niks.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!