fbpx

Project Gio gemist in de bios? Kijk hem thuis op DVD (winactie gesloten)

Project Gio op DVD

Als je kinderen in de basisschoolleeftijd hebt heb je de naam Gio vast weleens horen vallen. Heb je geen kinderen, dan zeg deze naam je waarschijnlijk helemaal niks. Gio is een youtuber/vlogger die regelmatig filmpjes upload. Hij houdt van pranks en die zie je ook vaak voorbij komen op zijn YouTube kanaal. Maar je krijgt ook een kijkje in zijn leven en familie. Vorig jaar kwam zijn eerste film uit: Project Gio. En zijn film is sinds april op DVD verkrijgbaar. In deze blog vertel ik je hier alles over mag ik in in samenwerking met Dutch FilmWorks een leuk prijzenpakket weggeven.

Het verhaal van Project Gio

Giovanni Latooy oftewel Gio speelt in Project Gio een onhandige youtuber. Maar wel een succesvolle youtuber, want hij verdient er aardig wat geld mee. En met dat geld kan je leuke dingen doen! Als zijn ouders dan op vakantie gaan, doet Gio wat ieder tiener zou doen; hij geeft een groot feest. Maar dit feest loopt behoorlijk uit de hand. Zo erg dat het huis voor een deel verwoest wordt. Dit kan hij niet in zijn eentje fixen, er is een heuse verbouwing nodig. Lukt het hem om dit op te lossen voor zijn ouders terug van vakantie zijn? En lukt het hem om dit verborgen te houden voor zijn ouders.

Project Gio op DVD

Wat wij van Project Gio vinden

Mijn meiden hebben deze film tijdens een meidenavond in de bioscoop gezien. Ik kon toen helaas niet mee en dus ging oma met ze mee. Zowel de meiden als oma vonden deze film hilarisch! Ze hebben enorm moeten lachen. En oma, die geen flauw idee had wie Gio is, had niet verwacht dat dit zo’n leuke film was. Ik was blij dat ik de DVD toegestuurd kreeg zodat ik de film ook kon kijken. Ik was na al hun verhalen namelijk ook erg nieuwsgierig geworden. En ze hebben geen woord gelogen. Dit is een leuke feel good film met veel humor!

Verkrijgbaar op DVD maar ook te huur via Video on Demand

En nu kan ook jouw kind met vrienden of met jou deze leuke film kijken. Want je kijkt wanneer je maar wilt Project Gio op DVD (o.a te koop bij Bol.com) en ook kun je de film on demand kijken bij iTunes en Pathé Thuis. Leuk voor op een druilerige dag. Maak van je woonkamer een thuisbioscoop door matrassen op de grond te leggen en vergeet natuurlijk de popcorn niet!

Doe mee en maak kans op een Project Gio prijzenpakket

Ik mag in samenwerking met Dutch FilmWorks een leuk Project Gio Prijzenpakket weggeven! Je krijgt dan de DVD van Project Gio, een project Gio tas en een Project Gio Popsocket. Ik weet zeker dat je je zoon of dochter daar heel blij mee zal maken! Meedoen is eenvoudig. Je leest hieronder wat de spelregels zijn.

Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Like Tante Truus Kan Alles op Facebook
  2. Reageer onder het vastgezette bericht op Facebook met ‘Project Gio’ en geef aan dat je meedoet. Uiteraard mag je altijd vriendinnen taggen om ze op de hoogte te brengen van deze leuke winactie, maar dit hoeft natuurlijk niet. Heb je geen Facebook? Reageer dan onder dit artikel.
  3. Meedoen kan t/m zondag 14 juni. Ik maak op maandag 15 juni de winnaar bekend. De winnaar krijgt altijd persoonlijk bericht. Ik plaats een openbaar bericht op Facebook en plaats een berichtje bij de reacties onder deze blog zodat alle deelnemers kunnen zien wie er heeft gewonnen.
  4. Wil je een extra winkans? Deze winactie loopt namelijk twee keer. Op Instagram kan je ook meedoen dus neem zeker een kijkje @tantetruuskanalles

Succes!

Project Gio op DVD

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang. Dit kost jou niks.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!