fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rainbow High en Shadow High gaan de strijd aan bij het Rainbow Vision songfestival

Rainbow Divas - Rainbow High en Shadow High
Rainbow High en Shadow High

Het Rainbow Vision-songfestival is losgebarsten en daarom zijn er maar liefst negen nieuwe poppen van zowel Rainbow High en Shadow High. Deze poppen zijn gebaseerd op de personages die een plek in de finale van het spectaculaire muziekfestival hebben weten te bemachtigen. Samen vormen ze drie bands met ieder een volledig eigen stijl en vertegenwoordigen ze dus zowel Rainbow High als aartsrivaal Shadow High. Wij kregen een pop om te unboxen en te reviewen. In deze blog lees je er alles over en kan je ook Marley haar unboxing op Youtube bekijken.

Rainbow High

Vanuit Rainbow High worden er twee talentvolle popgroepen naar het songfestival gestuurd om de school trots te maken. Rainbow Divas is de eerste groep en bestaat uit de stralende Diva Meline, Sabrina St. Cloud en Ayesha Sterling. De tweede groep die de eer van de school mag verdedigen heeft K-Pop als thema en heet The Royal Three. Dit drietal bestaat uit Minnie Choi, Tessa Park en Tiara Song.

Rainbow High en Shadow High gaan de strijd aan bij het Rainbow Vision songfestival

Shadow High

Neon Shadow is de band die het vertrouwen krijgt van Shadow High om deel te nemen aan het songfestival. In tegenstelling tot het volledig zwart-witte uiterlijk van Shadow High-poppen, combineren de dames Mara Pinkett, Harley Limestone en Uma van Hoose hun schaduw-look met felle neonkleuren en ook bespelen zij zelf verschillende instrumenten.

Van de audities tot de finale: een kijkje achter de schermen

Het Rainbow Vision-festival wordt tot in detail gevolgd in de animatieserie. Hier is te zien hoe de finalisten zich hebben voorbereid en welke obstakels zij hebben moeten overwinnen om een felbegeerde plek in de finale te bemachtigen. Van de gespannen sfeer achter de schermen tot de zenuwen voor de halve finales: alles komt aan bod. Bekijk de afleveringen op het YouTube-kanaal van Rainbow High Benelux.

Rainbow High en Shadow High

Shadow High pop Uma van Hoose

Wij kregen Shadow High pop Uma van Hoose thuis om te reviewen en ik kan je zeggen dat de pop dankbaar in ontvangst werd genomen. Zowel Marley als Jenna vonden en vinden de pop heel gaaf. Het is niet de standaard tienerpop en dat maakt het op de één of andere manier leuker. Marley vond het vooral heel leuk omdat zij toen zij jonger was altijd de filmpjes van Rainbow High keek. Wat mij vooral verbaasde was hoeveel accessoires er bij de pop zitten. Dat was wel anders toen ik klein was. Nu wordt er op de kleinste details gelet. Van stoere schoenen tot mooie oorbellen. En de outfits zijn gewoon outfits die je als tiener zelf ook zou willen. Ik weet zeker dat er meer meisjes en misschien ook wel jongens heel blij worden van deze gave poppen!

Unboxing op YouTube

Benieuwd naar deze gave poppen van Rainbow High en Shadow High? Kijk dan zeker naar de unboxing op YouTube waarin Marley laat zien wat er allemaal bij de pop zit.

Alle 9 poppen hebben een adviesprijs van €54,99 en zijn verkrijgbaar bij de welbekende speelgoedwinkels of koop ze makkelijk vanuit je luie stoel bij Bol.com.

Bekijk ook de unboxing en review van LOL Surprise! Fashion Show

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!