fbpx

Versla je vijanden in een robotgevecht met Ready2Robot

Ready2Robot

Ook jongens houden van verzamelen en unboxen oftewel uitpakken. En voor die jongens is er Ready2Robot! De enige verzamelreeks voor jongens vanaf 5 jaar waarmee je eigen robots kunt maken. Hoe cool is dat! En ik heb dan geen jongens, maar Jenna wilde dit graag voor jullie uittesten en dat is nog niet alles. Ik mag namelijk een Ready2Robot Bot Blaster weggeven!

Ready2Robot

We kennen allemaal het meisjesspeelgoed wat ze kunnen verzamelen. In mijn lijst met leuke schoencadeautjes voor meiden komen er al een paar voorbij. Hier zijn ze bijvoorbeeld helemaal fan van de LOL Surprises. Maar ook jongens kunnen nu verzamelen en met de Ready2Robot. Je kunt je eigen robots maken, mixen en matchen, en tegen je vrienden kunt strijden in een robotgevecht in de Fightanium Arena. Je maakt een robot, voegt je piloot toe vanuit zijn slijmcapsule en kan het gevecht aan. Er zijn meer dan 50 verschillende mechbots en meer dan 75 piloten waardoor je duizenden verschillende combinaties kunt maken.

Ready2Robot uitpakken

Ready2Robot Singles

Jenna testte voor jullie een Ready2Robot Singles uit. Deze bevat 5 verschillende compartimenten met meer dan 10 met lagen vol verrassingen om een mechbot te bouwen. De inhoud bestaat uit 7 unieke robotonderdelen, 1 unieke piloot en slijm. Elke robot heeft een eigen persoonlijkheid, verhaallijn en is heel gedetailleerd. En er zijn 18 mechs per wave én kans op 1 één ultra-zeldzaam figuurtje (1 op de 1000).

Ready2Robot in elkaar zetten

Jenna’s oordeel

Het begon natuurlijk met het uitpakken. Dit blijft toch heel leuk om te doen. Niet alleen de buitenkant, maar in het speelgoed kom je weer allerlei verrassingszakjes tegen. Het leuke is dat je de robot zelf moet ‘bouwen’. Dit zorgt voor extra speelplezier. Jenna vond het leuk om de robot in elkaar te zetten. Toen was daar nog het potje met slijm waarin de piloot zit. Ze vindt het heerlijk om met slijm te kliederen dus dit was nog eens een extra bonus voor haar! Jenna heeft na het uitpakken en in elkaar zetten nog lang gespeeld met de robot en het poppetje. En ja ook met het slijm. Het is gelukkig maar een heel klein potje slijm dus het kan niet veel schade aanrichten 😉

Ready2Robot piloot uit de slijm halen

Ready2Robot Bot Blaster

Eigenlijk wilde Jenna de Ready2Robot Bot Blaster ook nog uitpakken. Maar de meiden krijgen deze periode al zoveel speelgoed dat ik hem verloot in een winactie. Zometeen meer daarover. Ik zal je eerst vertellen wat de Blot Baster is en wat je ermee kan.

Er zijn maar liefst 4 verschillende Bot Blasters waarmee je de ultieme raketaanval kan opzetten! Elke Bot Blaster-verpakking bevat extra wapens en accessoires om je mechbots en piloten te bouwen en voor te bereiden op het gevecht. Inclusief één Ready2Robot-verrassingscapsule en 5 accessoires. Maar ook:
• Exclusieve decoratie voor piloot en mechbot
• 4 verschillende onderdelen en wapens uit het assortiment.

Waar te koop

Heb je niet gewonnen? Alles van Ready2Robot is verkrijgbaar bij Bol.com.

Ken jij Ready2Robot al? Zou jouw zoon (of dochter) dit leuk vinden?

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang. Dit kost jou niks.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!