fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ontdek Recreatiepark de Leistert voor een leuke vakantie in eigen land

Recreatiepark de Leistert

Nu een vakantie in het buitenland er nog niet echt in zit, gaan steeds meer mensen in ons eigen landje op vakantie. Veel mensen beseffen het niet, maar dat kikkerlandje van ons heeft veel meer te bieden dan we denken. Nederland heeft veel mooie plekken die ook jij nog niet kent. Ons land kent ook verschillende recreatieparken en ook daar zijn nog nieuwe parken te ontdekken. Zo ontdekte ik Recreatiepark de Leistert in Limburg. Eén van de leukste vakantieparken in Nederland voor jong en oud! Al moet ik eerlijk bekennen dat ik dat pas echt weet als we er geweest zijn.

Kamperen of in een bungalow?

Of je nou wilt kamperen in je eigen tent, caravan of camper, liever een accommodatie huurt op de camping of een een bungalow huurt, bij Recreatiepark de Leistert in Limburg kan het allemaal. En dat maakt dat ik graag eens met mijn gezin naar dit park wil gaan. De kinderen willen namelijk dolgraag een keer kamperen, maar ik ben gewoon echt niet het type om te kamperen. Maar als ik een fijne accommodatie die van alle gemakken voorzien is, op een camping in Limburg kan huren is dat ideaal. Zij hebben het campingevoel, ik heb juist niet dat kampeergevoel en het hele gezin wil weer een keer op vakantie in Limburg. Ideaal dus!

Iedere avond uiteten

Omdat ik van lekker eten houd, is dat één van de dingen die ik belangrijk vind op mijn vakantieadres. En omdat het voor mij ook vakantie is wil ik lekker buiten de deur kunnen eten. Het park is voorzien van verschillende horecagelegenheden en dus kunnen we iedere dag lekker buiten de deur eten. De vraag ‘Wat eten we vandaag?’ kan ik dan iedere dag beantwoorden met: ‘Dat zien we vanavond wel’. Heerlijk! Er is genoeg keuze, van een Italiaans restaurant tot een grillrestaurant en van een cafetaria tot een gezellige bistro. En kook je nou het liefst wel in je accommodatie, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Leuke activiteiten voor jong en oud

En als je kinderen hebt, weet je dat er genoeg te doen moet zijn. En dat is bij Recreatiepark de Leistert ook heel goed geregeld. Zowel binnen als buiten kan er gespeeld worden in één van de speeltuinen, er zijn sportvelden, er kan geknutseld worden in het klushuis, fietsen, bowlen, zwemmen en ga zo maar door. Daarnaast is er ook Aventuria waar kinderen kunnen dansen, knutselen en een show op kunnen geven. Er is ook een recreatieteam dat iedere dag een recreatieprogramma aanbiedt. Dit varieert van knutselen tot sportactiviteiten en van een mini-disco tot een buitenbios. Kinderen kunnen hier iedere dag terecht voor leuke activiteiten en per activiteit staat aangegeven voor welke leeftijd de activiteit geschikt zijn. Heel fijn, want als je grotere kinderen hebt, weet je ook dat ze liever niet met kleuters activiteiten doen.

Alles voor een gezellige familievakantie

Of je nu met je gezin, met familie of vrienden een paar dagen weg wilt, Recreatiepark de Leistert heeft alles in huis om het er een geslaagde (mini)vakantie van te maken. Er is genoeg te doen en te beleven en dat allemaal gewoon in Nederland. In het najaar willen we nog een paar daagjes weg en ik denk dat ik al weet waar we naartoe gaan….

Ken jij Recreatiepark de Leistert al?

Dit artikel is een advertorial. Dit betekent dat dit artikel een commerciële insteek heeft om een product of dienst aan te prijzen.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!