De leukste schoencadeautjes rond de 10 euro voor jongens

schoencadeautjes onder de 10 euro voor jongens

Ondanks dat ik zelf geen zoon heb ben ik toch eens gaan kijken naar leuke schoencadeautjes rond de 10 euro voor jongens. Ik ben op onderzoek uitgegaan en op mijn eigen gevoel afgegaan wat jongens die nog hun schoen zetten leuk zouden vinden. Nu moet ik wel zeggen dat ik in gedachte had dat ook de jongens niet iedere dag hun schoen mogen zetten en dus de cadeautjes wel iets duurder mogen zijn. Uiteraard blijft het wel allemaal rond de 10 euro. Ik heb dit alles verzameld en een leuk lijstje voor je gemaakt!

Playmobil

In de andere blog van vandaag; die over de schoencadeautjes voor meiden heb ik het ook over Playmobil. Dat is wat ik zo leuk vind aan Playmobil. Het is leuk voor meiden én voor jongens en je hebt al een doosje Playmobil onder de 10 euro. Bijvoorbeeld een piraat met scheepskanon. Mijn meiden vinden vooral City Life geweldig, maar ik kan me voorstellen dat jongens toch meer hebben met de Dragons-, Dinos- of City Actionserie.

schoencadeautjes onder de 10 euro voor jongens Playmobil

LEGO

Iedereen kent LEGO wel. Leuk voor jongens en meiden. Gewoon lekker bouwen en ook hele steden en gebouwen bouwen. Maar ere is zoveel meer van. Ook van LEGO heb je meerder series. Zo heb je bijvoorbeeld Ninjago, Jurassic World en Super Heroes. Zo heb je bijvoorbeeld al rond de 10 euro LEGO Super Heroes Mighty Micros: Supergirl vs. Brainiac

schoencadeautjes onder de 10 euro voor jongens LEGO

DUPLO

DUPLO is leuk voor de jongens die nog te klein zijn voor het kleine LEGO. Het is namelijk ook van LEGO. Ook hier weer lekker bouwen en werken aan de fijne motoriek zodat ze later met het kleine LEGO kunnen spelen. Ook DUPLO heeft meerdere series en je kan het zover uitbreiden als je zelf wilt. Zo heb je al DUPLO boerderijdieren onder de 10 euro!

schoencadeautjes onder de 10 euro voor jongens LEGO DUPLO

NERF

Hier op het schoolplein zie ik regelmatig jongens met van die NERF schieters/pistolen. De NERF N-Strike Elite Infinus schijnt hét te zijn. Maar is alleen een beetje duur als schoencadeautje. Gelukkig zijn er ook goedkopere NERFs te krijgen. Bijvoorbeeld de NERF N-Strike Elite Jolt – Blaster met een schietafstand van 23 meter die nog geen 10 euro kost. Hij mag dus wel klein zijn, power heeft ie zeker wel!

Chocoladeletter en marsepein

En ook jongens vinden het lekker om zoetigheid te krijgen. Dus ook die knullen maak je blij met chocoladeletters, marsepein, chocoladesint en al het ander lekkers dat je nu kunt krijgen. Als het maar zoet is 😉

De leukste schoencadeautjes rond de 10 euro voor jongens

Ik heb er niet zoveel kunnen verzamelen als bij de meiden. Zo merk ik toch wel dat ik helemaal niet thuis ben in het jongensspeelgoed. Maar ik heb mijn best voor jullie gedaan en ik denk dat er wel wat leuke cadeautjes tussen staan. Leuke kleinigheidjes voor in de schoen omdat ze dit jaar zo lief zijn geweest 😉 En heb je ook een dochter of meerdere? Check dan even mijn blog met de leukste schoencadeautjes rond de 10 euro voor meiden.

Hoeveel geef jij uit aan schoencadeautjes?

Foto: Adobe Stock en The PR Factory

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang.

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!