fbpx

September18 DIY box december: Theelichthouder met engel

September18 DIY box december

In deze donkere dagen aan het einde van het jaar komt September18 licht brengen en wel in de vorm van een theelichthouder met engel. En deze theelichthouder en engel ga je zelf beeldhouwen met de September18 DIY box van december. En geloof me, het klinkt moeilijker dan het is. In deze blog vertel ik je er alles over!

September18

September18 is opgericht door Sarah Ruijter, die ook eigenaar is van Zijdar & Zijdewinkel.nl. Ze zag namelijk mensen om zich heen mooie dingen creëren en dat wilde zij ook. Ze besefte zich dat er meer mensen zijn zoals zij; mensen die misschien niet zo goed durven omdat ze bang zijn dat ze het niet kunnen en dus ook niet veel geld aan materialen willen investeren. Of mensen die überhaupt geen hobbymaterialen in huis hebben en geen idee hebben wat ze zouden kunnen gaan maken. Zo kwam ze op het idee om DIY boxen te maken, waarin alle materialen voor dat specifieke project in de box zitten. Inmiddels werken Ratna en Alisa met veel plezier bij September18. Als je September18 op Instagram volgt zie je alledrie de dames regelmatig voorbij komen.

DIY box december

In december ga je beeldhouwen, want deze DIY Box is in samenwerking met Samstone. Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat je er niks van bakt, want het grove werk is al voor je gedaan. Het enige wat jij hoeft te doen is om de grove vorm van de theelichthouder en de engel te verfijnen. Hoe leuk is dat!? Zo kan je toch ervaren en voelen hoe het is om te beeldhouwen, maar je wordt niet gelijk in het diepe gegooid. Misschien wordt beeldhouwen wel je nieuwe hobby!

Wat zit er in de DIY Box van december

  • Speksteen theelichthouder (grof)
  • Speksteen engel (grof)
  • Rasp
  • Schuurmatjes
  • Pin standaard
  • Olie
  • Handleiding

Wat heb je nog meer nodig

In de DIY Box van december zit alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met het beeldhouwen en vormgeven van jouw theelichthouder en engel. Naast de papieren handleiding is er uiteraard ook een video waarin stap voor stap te zien is wat je moet doen om jouw engel vorm te geven. Verder is het handig om een vulniszak op tafel te leggen zodat het stof dat vrij komt tijdens het raspen en schuren wordt opgevangen. Daarnaast kan je ook de doos waar dit DIY project in zat, gebruiken om stof op te vangen.

Aan de slag met de September18 DIY Box van december

Helaas is het me niet gelukt om de engel op tijd af te krijgen. Ik wilde er namelijk de tijd voor nemen en het is een beetje druk in deze periode van het jaar. Maar des te meer reden om af en toe een momentje te pakken om verder met mijn engel te gaan. Volg me op Instagram zodat je ziet hoe het eindresultaat wordt. Maar ik kan je zeggen dat ook deze DIY weer heel leuk is om te maken!

Bestel vandaag nog jouw DIY Box

Wil jij nou ook aan de slag met de leuke September18 DIY Boxen? Ga dan naar September18.nl en meld je aan voor het DIY Membership. Je ontvangt dan iedere maand een nieuwe DIY Box voor maar € 29,- per maand (+€ 4,95 verzendkosten in Nederland). De waarde van de DIY Box is €45,-. Wat zo fijn is aan de September DIY boxen is dat je niet steeds allerlei materialen hoeft aan te schaffen én je zit niet met materialen waar je niks meer mee doet als je het DIY-project hebt gemaakt. Vanaf de tweede maand wordt er maandelijks € 33,95 afgeschreven. Het membership is maandelijks opzegbaar. én je kan je membership ook heel makkelijk tussentijds pauzeren.

Nadat je je hebt aangemeld voor het DIY membership ontvang je eerst een GRATIS welkomstbox. Je kiest zelf welke welkomstbox je wilt ontvangen en die wordt binnen 1-3 dagen naar je opgestuurd. Tussen de 5e en de 15e van de maand krijg je dan de nieuwe maandbox. Het maakt dus niet (meer) uit op welke datum je aanmeldt. Voor meer info kijk op: september18.nl.

Kijk hier voor de September18 DIY boxen ik eerder maakte.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!