fbpx

September18 DIY box juli: foto op hout

September18 DIY box juli

Wat vliegt de tijd toch! Het is namelijk alweer tijd voor de nieuwe DIY box van September18. En net zoals de voorgaande maanden, mocht ik de box van juli alvast maken. In juli maken we een foto op hout. Iets wat ik nooit eerder heb gedaan en daarom kon ik natuurlijk niet wachten om aan de slag te gaan. Het is altijd leuk om iets nieuws te doen en leren. En ik kan je vertellen dat dit een hele leuke DIY is! In deze blog vertel ik je alles over de September18 DIY box van juli.

September18

September18 is opgericht door Sarah Ruijter, die ook eigenaar is van Zijdar & Zijdewinkel.nl. Ze zag namelijk mensen om zich heen mooie dingen creëren en dat wilde zij ook. Ze besefte zich dat er meer mensen zijn zoals zij; mensen die misschien niet zo goed durven omdat ze bang zijn dat ze het niet kunnen en dus ook niet veel geld aan materialen willen investeren. Of mensen die überhaupt geen hobbymaterialen in huis hebben en geen idee hebben wat ze zouden kunnen gaan maken. Zo kwam ze op het idee om DIY boxen te maken, waarin alle materialen voor dat specifieke project in de box zitten.

Foto op hout

Foto’s en afbeeldingen kun je op heel veel verschillende manieren showen: een print op papier in een mooie lijst, een afdruk op canvas, een mooi fotoboek, digitaal fotolijstje en ga zo maar door. Maar er is nog een hele leuk manier om een mooie foto of afbeelding tentoon te stellen: op hout! Een foto op hout zorgt voor een leuke en natuurlijke look in je interieur. Het leuke van hout is dat het eigenlijk wel in ieder interieur past. Of het nou modern, landelijk of industrieel is.

September18 DIY box juli

September18 DIY box juli: aan de slag!

In deze box zit alles wat je nodig hebt om de foto op hout te maken. Het enige wat je zelf moet hebben is een oud plastic pasje (ik gebruikte de rakel uit de DIY Box van juni), water en een stukje keukenrol. De drie ontwerpen in deze box kan je natuurlijk gebruiken, maar ik gebruikte een ander ontwerp. Je kan online, bijvoorbeeld op Pinterest, een ontwerp zoeken. Ik gebruikte een stockfoto/-afbeelding van Adobestock. Je moet moet hier wel voor betalen, maar ik heb een abonnement voor de stockfoto’s op mijn blog dus dat komt goed uit.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik een beetje huiverig was. Ik dacht dat hij zou mislukken. Puur mijn eigen onzekerheid omdat ik dit nooit eerder heb gedaan. Maar ik kan je zeggen dat ik onwijs blij ben met het eindresultaat en dat het eigenlijk heel eenvoudig te maken is. Mocht het in de zomervakantie een dagje regenen dan gaan de meiden deze DIY maken. Ze vonden mijn foto op hout namelijk zo mooi dat zij dit ook willen maken.

Neem ook een kijkje op mijn Instagram account @ireneplanken, want daar zie je een reel (filmpje) waarin ik laat zien hoe je de foto op hout maakt.

Inhoud van deze box:

 • Een houten plankje
 • Vernis
 • Kwast
 • Schuurpapier
 • 3 ontwerpen
 • Kleurloze olie

Wat heb je nog meer nodig:

 • Een oud plastic pasje, cadeaukaart of iets anders waarmee je lijm goed gladkunt strijken
 • Een bakje met water
 • Bescherming voor de tafel
 • Een oud of papieren doekje of watten(schijfje)
 • Een mesje (optioneel)

Bestel vandaag nog jouw DIY Box

Wil jij nou ook aan de slag met deze leuke September18 DIY Box en een foto op hout maken? Ga dan naar September18.nl en meld je voor 1 juli aan voor het DIY Membership. Je ontvangt dan iedere maand een nieuwe DIY Box voor maar € 29,- per maand (+€ 4,95 verzendkosten in Nederland). De waarde van de DIY Box is €45,-. Wat zo fijn is aan de September DIY boxen is dat je niet steeds allerlei materialen hoeft aan te schaffen én je zit niet met materialen waar je niks meer mee doet als je het DIY-project hebt gemaakt.

Vanaf de tweede maand wordt er maandelijks € 33,95 afgeschreven. Het membership is maandelijks opzegbaar. én je kan je membership ook heel makkelijk tussentijds pauzeren.

Kijk hier als je wilt weten welke September18 DIY boxen ik eerder maakte.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!