fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

September18 DIY box mei: Spring Happiness (+korting)

September18 DIY box mei

De nieuwe maand is weer in zicht en dat betekent dat ik de September DIY box van mei alvast mocht maken. In mei gaan we niet met één maar met twee DIY’s aan de slag| Hoe leuk is dat. We gaan een bloemenplankje maken en een kaarsenvaasje maken met leuke pastelkleurtjes. Nu de lente is begonnen past dit natuurlijk heel leuk in je interieur. In deze blog ga ik je alles over de September18 DIY box van mei vertellen en ik weet zeker dat jij ook aan de slag wilt met dit leuke diy-projectje…ik bedoel met deze twee diy-projectjes.

September18

September18 is opgericht door Sarah Ruijter, die ook eigenaar is van Zijdar & Zijdewinkel.nl. Ze zag namelijk mensen om zich heen mooie dingen creëren en dat wilde zij ook. Ze besefte zich dat er meer mensen zijn zoals zij; mensen die misschien niet zo goed durven omdat ze bang zijn dat ze het niet kunnen en dus ook niet veel geld aan materialen willen investeren. Of mensen die überhaupt geen hobbymaterialen in huis hebben en geen idee hebben wat ze zouden kunnen gaan maken. Zo kwam ze op het idee om DIY boxen te maken, waarin alle materialen voor dat specifieke project in de box zitten.

September18-DIY-box-mei-5

Spring Happiness in samenwerking met De Sfeerfabriek

Zoals gezegd gaan we in mei aan de slag met twee leuke DIY’s. Deze box is in samenwerking met De Sfeerfabriek en heet: Spring Happiness. Ook dit zijn weer hele leuke DIY’s om te maken en totaal niet moeilijk. Je kan je aan het voorbeeld houden of je eigen creativiteit inzetten voor een leuke variant. Het kaarsenvaasje heb ik vrij simpel gehouden, maar met het bloemenplankje wilde ik net iets anders. Ik heb het verder eenvoudig gehouden, maar had wel een lijmpistool nodig (die heb ik toch liggen dus dat was geen probleem).

September18 DIY box mei: aan de slag

Zoals ik al eerder schreef is het totaal niet moeilijk om deze diy’s te maken. Wat eigenlijk het meeste tijd kost is de droogtijd van de verf en ook dat is binnen een paar minuutjes droog (mits je natuurlijk niet te dikke verflaag op hebt gesmeerd). Als je terwijl de verf droogt je kwastje wast en een kop thee gaat maken, is de verf droog. Je kan deze DIY dus echt zo af hebben, als je zou willen. Je kan er ook voor kiezen om in de avond de eerste verflaag op te smeren en de volgende dag de tweede laag (als je net als ik voor 2 lagen verf gaat). Nadat de tweede laag droog is kan je dan in één keer door.

Niks moet en alles mag

Wat ik zo leuk vind aan deze diy-projectjes is dat je ervan kan maken, wat je zelf leuk vindt. Op het plankje kan je de bloemetjes naast elkaar bevestigen of als boeketje bij elkaar. En je kan ze naast elkaar in een rechte lijn rangschikken of speels de één wat hoger dan de ander of hoog-laag en zo door. Bij het flesje kan je met of zonder kraaltjes om het touwtje en met of zonder strik in het touw. Ik ging voor een touwtje zonder strik en zonder kwaaltjes. Ik koos voor de kleur groen omdat onze slaapkamer groen is en ik het bloemenplankje en het kaarsenvaasje als leuke accessoires in de slaapkamer wilde neerzetten. En daar staan ze nu te pronken hoor. Helemaal blij mee!

Inhoud van deze box:

 • Houten plankje
 • Restyle Paint Minty of Vintage Pink
 • Schuurpapier
 • Kwastje
 • Droogbloemetjes
 • Twee witte kaarsen
 • Twee houten kralen
 • Vaasje (flesje)
 • Touw

Wat heb je eventueel nog meer nodig:

 • Afplaktape
 • Liniaal
 • Potlood
 • Lijm(pistool)
September18 DIY box mei - het eindresultaat

Bestel vandaag nog jouw DIY Box

Wil jij nou ook aan de slag met deze leuke September18 DIY Box en het bloemenplankje en kaarsenvaasje maken? Ga dan naar September18.nl en meld je voor 1 mei aan voor het DIY Membership. Je ontvangt dan iedere maand een nieuwe DIY Box voor maar € 29,- per maand (+€ 4,95 verzendkosten in Nederland). De waarde van de DIY Box is €45,-. Wat zo fijn is aan de September DIY boxen is dat je niet steeds allerlei materialen hoeft aan te schaffen én je zit niet met materialen waar je niks meer mee doet als je het DIY-project hebt gemaakt.

Vanaf de tweede maand wordt er maandelijks € 33,95 afgeschreven. Het membership is maandelijks opzegbaar. én je kan je membership ook heel makkelijk tussentijds pauzeren.

Kijk hier als je wilt weten welke September18 DIY boxen ik eerder maakte.

Moederdagkorting in mei

Wil je geen abonnement maar wel deze leuke DIY van mei maken? Bestel dan deze box los voor met €10 korting! Gebruik bij je bestelling de code: MOEDERDAG22. Wacht niet te lang want je kan alleen vandaag en morgen nog bestellen!

Hoe vind je mijn bloemenplankje en vaasje?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!