fbpx

September18 DIY Box september: rond macramé kleed van lontwol

rond macramé kleed van lontwol

Met de September18 DIY Box van september gaan we weer een keer met lontwol aan de slag. Ik heb al een paar keer eerder iets met lontwol gemaakt, zoals de mandjes en de woondeken. En dit keer wordt het een rond macramé kleed. In deze blog lees je er alles over en vertel ik je hoe je deze leuke DIY box kunt bestellen of cadeau doen.

September18

September18 is opgericht door Sarah Ruijter, die ook eigenaar is van Zijdar & Zijdewinkel.nl. Ze zag namelijk mensen om zich heen mooie dingen creëren en dat wilde zij ook. Ze besefte zich dat er meer mensen zijn zoals zij; mensen die misschien niet zo goed durven omdat ze bang zijn dat ze het niet kunnen en dus ook niet veel geld aan materialen willen investeren. Of mensen die überhaupt geen hobbymaterialen in huis hebben en geen idee hebben wat ze zouden kunnen gaan maken. Zo kwam ze op het idee om DIY boxen te maken, waarin alle materialen voor dat specifieke project in de box zitten.

September18 bestaat inmiddels alweer 4 jaar! En om dat te vieren ontvang je bij de DIY Box van september een koeksteker van Koekatelier.

Rond macramé kleed van lontwol

Dit fijne en zachte kleed is makkelijk te knopen en een echte blikvanger in je interieur. Het kleed heeft een doorsnede van ongeveer 70cm en is te maken in de kleure: ivory, antraciet of lichtgrijs. Dit kleed maak je met een macramétechniek. Daar kan je niks aan veranderen. Maar je kan nog steeds je eigen creativiteit inbrengen. Je kiest namelijk zelf of je kleed wel of geen franjes heeft en of het lange of korte franjes zijn. Superleuk! En uiteraard heb je in de September18 Academy weer de keuze uit de geschreven beschrijving of een filmpje waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je het macramé kleed van lontwol maakt.

September18 DIY box september: aan de slag!

Om het kleed van lontwol te maken heb je eigenlijk alleen je handen nodig dus dat scheelt. Voordat je gaat beginnen moet je wel de lontwol afmeten dus dan is het handig als je een meetlint of duimstok bij de hand hebt. Je hebt namelijk om te beginnen 12 meter lontwol nodig en later tussen de 3 en 2 meter. In het filmpje worden de verschillende macramésteken duidelijk uitgelegd. Wat ik heel fijn vind, omdat ik nooit eerder iets met macramé heb gedaan. Het is even vogelen hoe of wat, maar als ik het eenmaal doorheb ga ik als een speer. Maar als je denkt ik ga even snel een kleed macrameen, heb je het mis. Je moet hier echt wel de tijd voor nemen. En zorg dat je voldoende werkruimte hebt. Dus een grote tafel of ga op de grond zitten. Het is in ieder geval superleuk om te doen en het is ook leuk om weer eens wat nieuws te leren!

Inhoud van deze box:

  • Lontwol
  • Koeksteker (cadeautje!)

Wat heb je nog meer nodig:

  • Meetlint

Bestel vandaag nog jouw DIY Box

Wil jij nou ook aan de slag met deze leuke September18 DIY Box en een Rond macramé kleed van lontwol maken? Ga dan naar September18.nl en meld je voor 1 september aan voor het DIY Membership. Je ontvangt dan iedere maand een nieuwe DIY Box voor maar € 29,- per maand (+€ 4,95 verzendkosten in Nederland). De waarde van de DIY Box is €45,-. Wat zo fijn is aan de September DIY boxen is dat je niet steeds allerlei materialen hoeft aan te schaffen én je zit niet met materialen waar je niks meer mee doet als je het DIY-project hebt gemaakt.

Vanaf de tweede maand wordt er maandelijks € 33,95 afgeschreven. Het membership is maandelijks opzegbaar. én je kan je membership ook heel makkelijk tussentijds pauzeren.

Kijk hier als je wilt weten welke September18 DIY boxen ik eerder maakte.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!