fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

September18 DIY Box van februari

September18 DIY Box februari

De nieuwe maand is alweer in zicht en dat betekent dat er weer een nieuwe leuke DIY Box van September18 aankomt. En ik mocht deze box alvast uitproberen. We gaan in februari aan de slag met klei. En laat ik dat nou heel leuk vinden! Je hebt me in oktober 2021 misschien voorbij zien komen bij Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven. Ik werd benaderd naar aanleiding van een blog over bakjes van fimo klei en die mocht ik voor en op tv maken. Zo leuk! Met de September18 DIY Box van februari gaan we niet met Fimo, maar wel met boetseerklei aan de slag. Deze klei hoeft niet in de oven, maar droogt aan de lucht.

September18

September18 is opgericht door Sarah Ruijter, die ook eigenaar is van Zijdar & Zijdewinkel.nl. Ze zag namelijk mensen om zich heen mooie dingen creëren en dat wilde zij ook. Ze besefte zich dat er meer mensen zijn zoals zij; mensen die misschien niet zo goed durven omdat ze bang zijn dat ze het niet kunnen en dus ook niet veel geld aan materialen willen investeren. Of mensen die überhaupt geen hobbymaterialen in huis hebben en geen idee hebben wat ze zouden kunnen gaan maken. Zo kwam ze op het idee om DIY boxen te maken, waarin alle materialen voor dat specifieke project in de box zitten.

September18 DIY Box van februari

Deze maand is een ‘vrije’ opdracht. Je kan dus zelf bepalen wat je gaat maken. Of dit nu een vaasje, pennenbakje, schaaltje of iets heel anders is. Je kan je eigen creativiteit hier voor de volle 100% inzetten. Uiteraard zit er wel een beschrijving hoe je de klei het beste kan gebruiken. Mocht je nou een beetje inspiratieloos zijn, kijk dan op Pinterest en zoek op ‘klei ideeën volwassenen’ of ‘luchtdrogende klei’. Zo vind ik deze afdrukken van droogbloemen heel erg leuk

Inhoud van deze box:

  • een pakje boetseerklei
  • blanke lak
  • permanente stift

Wat heb je nog meer nodig:

  • bescherming voor je werkplek/tafel
  • een bakje water
  • een doekje om je handen mee af te drogen
  • een kleiroller
  • een mesje om de klei te snijden

Cadeautje van februari

Ook in deze box zit weer een leuk cadeautje! In februari ontvang je in je box Blossombs. Dit zijn handgemaakte bolletjes van klei en zitten boordevol weidebloemzaden waar je één bij, een jaar mee in leven kunt houden. Twee maal per jaar komen er bloemen uit, in maart en september en geeft deze bol de variatie die de bij nodig heeft! Een heel leuk cadeautje van September18, voor jou en voor de bijtjes!

Aan de slag met de September18 DIY Box van februari

Omdat ik altijd bakjes van klei maak, wilde ik nu een keer iets anders maken. Maar wat? Ik ging daarom ook even op Pinterest inspiratie opdoen. Het idee met de droogbloemen vond ik erg leuk, maar ik had geen zin om naar de winkel te gaan. Daarom ben ik toch voor een ander idee gegaan. Ik vond de bloempotjes erg leuk. En die kunnen ook als pennenbakje gebruiken (ik denk dat ik ze dus kwijtraak aan mijn meiden 😉). Het enige wat ik nog nodig had, was een potje als mal en ik kon aan de slag.

Omdat ik het gewend ben om te werken met fimo klei was het even wennen. Deze klei is veel soepeler en ik merkte dat het ook snel te dun is en dus eerder breekt of scheurt. Maar dat is een kwestie van wennen. Ik begon met de zijkanten van het bakje. De klei uitrollen en één kant recht afsnijden. Dan om het bakje wikkelen en met wat water de randen aan elkaar maken. Ditzelfde deed ik met de onderkant. Toen versierde ik mijn bakje door aan de zijkanten met een bol voorwerp omhoog te drukken en klaar was mijn bakje! Ik moet hem nog sprayen met lak, maar de klei moet dan eerst een paar dagen drogen. Ik ben in ieder geval heel erg blij met het resultaat en kan je de DIY Box van februari dan ook echt aanraden!

September18 DIY Box februari 2022

Bestel vandaag nog jouw DIY Box

Wil jij nou ook aan de slag met deze leuke September18 DIY Box? Ga dan naar September18.nl en meld je voor 1 februari aan voor het DIY Membership. Je ontvangt dan iedere maand een nieuwe DIY Box ter waarde van €45,- voor maar € 29,- per maand (+€ 4,95 verzendkosten in Nederland). Er wordt vanaf de tweede maand maandelijks € 33,95 afgeschreven. Het membership is maandelijks opzegbaar. Je kan je membership ook heel makkelijk tussentijds pauzeren.

De DIY boxen van September18 zijn een echte aanrader als je graag knutselt en nieuwe dingen wilt leren en ontdekken. Even me-time en ontspannen terwijl je iets moois creëert. Een betere manier van ontspannen is er bijna niet!

Ken jij de boxen van September18 al?

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!