fbpx

September18 DIY box van februari: mosschilderij met rendiermos

mosschilderij

Februari is alweer in zicht en dat betekent dat ik de nieuwe DIY Box van September18 met je mag delen. De DIY box van februari is een mosschilderij met rendiermos. Deze box is in samenwerking met Atelier Leut uit België en ik kan je nu al vertellen dat het weer een hele leuke is. Ik heb alleen met mos gewerkt in bloemstukken, maar heb er nooit een schilderij van gemaakt. Dus ik was heel nieuwsgierig naar hoe het zou worden. En ik kan je nu al zeggen dat ik hem erg leuk vind geworden en dat ie een mooi plekje in huis heeft gekregen.

DIY box van februari

De DIY box van februari in samenwerking met het Atelier Leut uit België. Atelier Leut wordt met veel plezier gerund door twee super enthousiaste dames. We gaan dus een tof mosschilderij met rendiermos maken. We maken het schilderij op A4 formaat. Je kan het dan neerzetten of ophangen aan de wand. Het is een houten ondergrond waarom je verschillende kleurtjes mos plakt. Je kan alle kleurtjes uit het pakket gebruiken, maar ook een paar van jouw favoriete kleuren.

Waarom het mos waarmee we werken rendiermos heet? Als je dit zachte mos van heel dichtbij bekijkt, zie je dat het de vorm heeft van een rendiergewei. Het mos is geschikt voor decoratieve doeleinden en alleen geschikt om binnenshuis te gebruiken. Het mos is behandeld zodat het geen onderhoud nodig heeft en je werk er jaren prachtig blijft uitzien. Het is natuurlijk wel een natuurproduct dus er kunnen nog kleine hoeveelheden dennennaalden en blaadjes bevatten.

Wat zit er in de DIY box van februari?

In deze DIY box zit alles wat je nodig hebt om met dit leuke DIY projectje aan de slag te gaan:

  • twee zakjes premium rendiermos
  • een houten plankje in A4 formaat
  • een flesje lijm
  • een haakje (om het schilderij op te kunnen hangen)
  • een stappenplan

Wat heb je verder nodig

Ik zou voor bescherming voor je tafel zorgen. Stel dat je knoeit met de lijm, dan komt het niet op je tafel/werkblad. Verder heb je niks nodig en kan je lekker aan de slag met jouw mosschilderij.

Aan de slag met het mosschilderij

Zoals ik eerder schreef, heb ik nooit eerder met mos gewerkt. Althans niet op deze manier. Want een mosschilderij had ik nooit eerder gemaakt. Ik was dus wel erg nieuwsgierig en ben dan ook gelijk aan de slag gegaan. Al had ik toen nog geen idee wat ik ervan wilde maken wat betreft kleur of motief. Daarom heb ik eerst alle kleuren gescheiden zodat ik een goed overzicht had hoeveel ik van iedere kleur had en ben toen gewoon begonnen. Ik kan je zeggen dat het heel ontspannend is om te doen. Ik werd er echt helemaal zen van! En het eindresultaat is ook heel leuk geworden. Wat een leuke DIY weer!

Bestel vandaag nog jouw DIY Box

Wil jij nou ook aan de slag met de leuke September18 DIY Boxen? Ga dan naar September18.nl en meld je aan voor het DIY Membership. Je ontvangt dan iedere maand een nieuwe DIY Box voor maar € 29,- per maand (+€ 4,95 verzendkosten in Nederland). De waarde van de DIY Box is €45,-. Wat zo fijn is aan de September DIY boxen is dat je niet steeds allerlei materialen hoeft aan te schaffen én je zit niet met materialen waar je niks meer mee doet als je het DIY-project hebt gemaakt. Vanaf de tweede maand wordt er maandelijks € 33,95 afgeschreven. Het membership is maandelijks opzegbaar. én je kan je membership ook heel makkelijk tussentijds pauzeren.

Nadat je je hebt aangemeld voor het DIY membership ontvang je eerst een GRATIS welkomstbox. Je kiest zelf welke welkomstbox je wilt ontvangen en die wordt binnen 1-3 dagen naar je opgestuurd. Tussen de 5e en de 15e van de maand krijg je dan de nieuwe maandbox. Het maakt dus niet uit op welke datum je aanmeldt. Voor meer info kijk op: september18.nl.

Lezers van Tante Truus Kan Alles krijgen 15% korting

Superleuk, want vanaf dit jaar mag ik mijn lezers een korting van 15% geven op de boxen van September18. De korting geldt op:

  • Het September18 Membership
  • Het S8 Membership (kids)
  • Het Cadeau Membership

Er is geen minimale aankoopvereiste en de code kan meerdere keren worden gebruikt. De code kan niet worden gecombineerd met andere kortingen. Voer bij het afrekenen de volgende code in om gebruik te maken van de korting: Tante Truus

September18

September18 is opgericht door Sarah Ruijter, die ook eigenaar is van Zijdar & Zijdewinkel.nl. Ze zag namelijk mensen om zich heen mooie dingen creëren en dat wilde zij ook. Ze besefte zich dat er meer mensen zijn zoals zij; mensen die misschien niet zo goed durven omdat ze bang zijn dat ze het niet kunnen en dus ook niet veel geld aan materialen willen investeren. Of mensen die überhaupt geen hobbymaterialen in huis hebben en geen idee hebben wat ze zouden kunnen gaan maken. Zo kwam ze op het idee om DIY boxen te maken, waarin alle materialen voor dat specifieke project in de box zitten.

Kijk hier voor de September18 DIY boxen ik eerder maakte.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!