fbpx

September8 kids DIY box van december

September8 kids DIY box december

Voor je het weet is het Kerst en dan is er niets zo leuk als lekker creatief bezig zijn. En dat vindt je kind ook heel leuk om te doen. Samen knutselen is namelijk altijd een goed idee. Hoe leuk is het dan om samen leuke kerstdecoratie voor in huis te maken? En als je kind dan iets kan maken wat niet te moeilijk is, snel klaar is en ook nog eens leuk in huis neer kunt zetten, is het nog eens extra leuk. Dat kan met de September8 kids DIY Box van december.

September8

September8 is het kindje van September18. Want waar je in September18 iedere maand zelf aan de slag gaat met een leuke DIY, ga je met September8 4x per jaar met je kind aan de slag met een leuk knutselprojectje. Nou ja, eigenlijk gaat jouw kind lekker aan de knutsel en jij mag helpen als het nodig is. Rond vier schoolvakanties (Herfst, Kerst, Pasen en Zomer) zijn er kids boxen beschikbaar. En zoals je misschien al begrepen had zijn de boxen geheel in het thema van die vakantie. Ook leuk als je kind bijvoorbeeld een kinderfeestje geeft. Ieder kind krijgt dan een eigen box waar alles in zit. De boxen zijn geschikt voor kinderen vanaf een jaar of twee en de maximumleeftijd is een beetje afhankelijk van het kind. Meestal is dit wel zo rond de 11 jaar.

DIY box december

Je kind gaat met de September8 kids DIY box van december twee leuke kerststolpjes maken.

Wat zit er in deze kerstbox

  • 2 kerststolpjes (groot en klein)
  • ledsnoertje
  • 2 denneboompjes
  • houten uitdrukvormpjes
  • 2x glitterlijm (wit en groen)
  • glittersneeuw

Wat heb je zelf nodig

Je hebt zelf alleen een kwastje of penseeltje nodig om de glitterlijm aan te brengen. En als je het huisje en de boompjes vast wil plakken is het handig om dit met bijvoorbeeld een lijmpistool te doen. Bij kleine kinderen raad ik je aan om ze dit niet zelf te laten doen om brandwonden te voorkomen. Verder zit alles wat je nodig hebt in de box.

Jenna haar kerststolpen

kids DIY box december

Jenna vond het heel leuk om de stolpjes te maken en er haar eigen draai aan te geven. En ik kan je zeggen dat ze heel schattig en leuk zijn. Ze krijgen hier dan ook een mooi plekje in huis.

Ik vind Jenna haar stolpjes namelijk ook heel erg leuk geworden en wat mij betreft echt een leuke aanvulling op de rest van mijn kerstaccessoires en kerstdecoratie. Deze twee stolpjes komen ieder jaar weer terug en krijgen ook dan weer een mooi plekje. Hoe leuk is dat!

Bestel vandaag nog jouw September8 DIY Box voor kinderen

Wil je deze leuke September8 kids DIY Box? Ga dan naar September18.nl en meld je aan voor het September8 DIY Kids Membership. Je ontvangt dan 4x per jaar een nieuwe DIY Kids Box: Herfst, Kerst, Pasen en Zomer. Daarnaast krijg je het kids krukje GRATIS (t.w.v. € 45,-) bij jouw eerste box. Deze 4 boxen ontvang je voor € 59,-, inclusief verzending (dat is maar €14,75 per box). Dit is een introductie aanbieding! Het normale tarief is 4 losse boxen + verzending wat uitkomt op € 87,60 (€21,90 per box). 

Wil je geen abonnement en liever een losse box? Dat kan ook! Bestel jouw losse kids box voor maar € 16,95 (exclusief verzendkosten). Je kan hem tegelijk met jouw eigen maandbox laat verzenden als je member bent van September18. Dat scheelt weer verzendkosten! Doe je dit niet dan wordt de box binnen 1-3 dagen verzonden.

En hoe vind je Jenna haar kerststolpjes?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!