Een kijkje in mijn leven | Snot en verdriet deze week

Snot en verdriet deze week piek op de kerstboom

Lekkere titel voor deze blog, maar dit is wel een beetje de samenvatting van deze week. Ik begin de week grieperig, maar in de loop van de week gaat het alweer stukken beter. De meiden zijn ook lekker aan het snotteren. En deze week herdenk ik mijn vader. Op 11 december is zijn sterfdag en dat is dit jaar alweer 10 jaar geleden. Een verdrietige dag is het slijt. Maar gelukkig is er ook nog ruimte voor leukere dingen!

Maandag

Deze ochtend en begin van de middag blijf ik maar lekker in bed. Gelukkig is Alex vrij vandaag en kan hij de meiden naar school brengen. Ik probeer wat werk betreft het hoognodige te doen en doe verder zo min mogelijk. Ik moet nog wel even de deur uit, want de winnaar van de kerstboom moet bekend gemaakt worden en dat doe ik op locatie. Wel zo leuk om dit tussen de kerstbomen bekend te maken.

Snot en verdriet deze week nog ziek
Ik dacht dat het beter ging, maar wilde alweer te snel. De volgende dag lag ik weer in bed 😂

En natuurlijk begint het te regenen als ik op weg ben naar Kerstboom Thuis Zoetermeer voor de bekendmaking van de winnaar van de kerstboom. Gelukkig zijn we snel klaar en ben ik binnen 20 minuten alweer thuis.

Dinsdag

Gister heb ik denk ik toch weer teveel gedaan. Ik begin de dag op de bank en werk daar wat, maar ik verhuis al snel naar mijn bed. Dan maar Netflixen. Werk komt morgen wel weer. Ik krijg niks uit mijn vingers. Ook niet gek, want het is de sterfdag van mijn vader. En ik ben dan niet meer zo verdrietig als in het verleden, ik merk wel dat deze dag veel met me doet. Dus ook vandaag luister ik naar mijn lichaam en gevoel en doe rustig aan. Even lief zijn voor mezelf!

Snot en verdriet deze week sterfdag van mijn vader
Vandaag alweer 10 jaar geleden dat mijn vader overleed….mis hem nog iedere dag ❤️

Omdat Alex avonddienst heeft moet ik toch de keuken in. Maar heb er echt geen puf voor. Ik kook wat pasta en doe er wat pesto doorheen en klaar! Morgen weer een nieuwe dag en dan eten we wel weer gezond. Loslaten  en even aan jezelf denken noemen ze dat.

Woensdag

Vandaag is Alex lekker vrij dus ik kan nog even blijven liggen. Ik heb om 10 uur een Skype-afspraak dus zorg dat ik voor dit tijd klaar ben. De rest van de dag ben ik weer aan het werk. Ik voel me gelukkig alweer wat beter. Nog niet topfit, maar het gaat de goede kant op.

Snot en verdriet deze week de mieden naar school brengen is altijd gezellig
Altijd gezellig als we naar school lopen. Ook deze ochtend hebben ze er weer zin in

Marley heeft in de middag een kinderfeestje en Jenna neemt een vriendinnetje mee naar huis. Alex gaat met de meiden schaatsen en ik kan nog even rustig werken. Als Marley thuis is pakken we het kerstpakket uit dat Alex van zijn werk heeft gekregen. Ik weet nog vroeger dat mijn vader kerstpakketten kreeg. Die dozen waren enorm en waren goed gevuld. tegenwoordig is dit allemaal niet meer. De doos is een stuk kleiner, maar ik moet zeggen dat er heel veel lekkere dingen in zitten (dat was vroeger bij mijn vader wel anders). Erg leuk dat Alex zijn werkgever dit nog doet, want de meeste bedrijven hebben dit toch afgeschaft omdat het allemaal te duur is.

Donderdag

Vandaag begin ik ook nog in badjas. In de ochtend maak ik wat artikelen af en werk ik wat mail weg. En dan moet ik echt wat aan het huishouden gaan doen. Vooral die was is de afgelopen dagen blijven liggen. En dan weet je het wel he. Een berg waar je ‘u’ tegen zegt! Dus huisvrouw spelen it is. Maar eerst even uitgebreid douchen en lekker lunchen met Alex. Sushi! En we kijken een aflevering van Ozark op Netflix. Zo heerlijk dat dit gewoon kan. En de aflevering eindigt precies op tijd, want Marley haar hoogslaper wordt opgehaald.

Snot en verdriet deze week knuffelen met de hond
Marley is gek op onze hond Indy en ze liggen dan ook regelmatig samen op het kleed. En Marley moet haar altijd aanraken. Zo lief vind ik dat altijd ♥️

Alex heeft weer een avonddienst dus ik eet met de meiden. Alex heeft gister extra veel gekookt dus ik hoef niet te koken. Dat scheelt weer! Vandaag ga ik op tijd naar bed, want ik wil morgen toch wel weer op tijd opstaan en weer gewoon mijn ding kunnen doen!

Vrijdag

Dit is echt zo’n ochtend die iedere week heel saai hetzelfde is. Boodschappen! Ik doe dit gelijk nadat ik de meiden naar school heb gebracht. Op school werd ik trouwens verrast door Marley haar juf. Ik kreeg lekkere chocolaatjes en een kerstkaartje waarin stond geschreven dat ze blij is dat ik de groepsouder van de klas ben. Zo lief! Had helemaal niet gehoeven. Ik vind het leuk om te doen en ben blij dat ik zo een steentje bij kan dragen.

Snot en verdriet deze week IKEA
Eindelijk eens een bescheiden gevulde kar bij de IKEA 😉

In de middag gaan Jenna, Alex en ik naar de Ikea. We lunchen daar en moeten een paar kleine dingetjes hebben. En ik heb me dit keer voor het eerst in mijn leven in weten te houden. Ik heb verder niks nodig dus koop ook verder niks. Ben best trots op mezelf. Maar is ook wel verstandig want er gaan in huis wat verhuizingen plaatsvinden en moet er het één en ander opgeknapt worden. En daarvoor zullen er nu heel veel spullen weg moeten. In de avond heb ik een ouderbijeenkomst in de kerk. Marley heeft volgend jaar haar eerste heilige communie (een jaartje later zodat mijn moeder erbij kan zijn) en hiervoor beginnen nu de voorbereidingen. Ze gaat het nog druk krijgen, mijn moppie. Maar gelukkig is het iets heel moois ♥️

Weekend

Uitslapen! We zijn er allemaal aan toe. We doen de ochtend dan ook niks anders dan films kijken en spelletjes. Oke, de meiden en ik dan want Alex slaapt uit tot een uurtje of 11. Ach, moet kunnen. Ik zit zelf om 14 uur nog in mijn ochtendjas. Maar ik heb toen wel nog even gewerkt hoor 😉. Dan besluit ik maar te gaan douchen en het huis een beetje aan kant te maken en daarna een boek te lezen. De meiden spelen buiten en Alex is tv aan het kijken. Heerlijk zoals iedereen vandaag lekker zijn eigen ding doet.

Snot en verdriet deze week kerstboom versieren
De meiden mochten de kerstboom van de buren versieren. Dat lieten ze zich geen twee keer vertellen haha

Op zondag is het ook een lekker thuisdagje. De meiden spelen binnen en buiten en ik ben vooral aan het opruimen. Erg aan hier in huis een aantal verhuizingen plaatsvinden en dat betekent eerst orde scheppen. Maar eerst even de was en strijk die deze week zijn blijven liggen, wegwerken. En nu Marley haar hoogslaper weg is, is ook haar kledingkast weg. Dus moet al haar kleding bij Jenna in de kast en als je dan alles gewassen en gestreken hebt is het best veel haha. Gelukkig is het tijdelijk. Aankomende week en tijdens de kerstvakantie gaat er dus geklust worden en ik denk dat we wel een paar ritjes grofvuil zullen doen 😉

Snot en verdriet deze week

Als je de titel van deze blog leest is het net of het alleen maar ellende is deze week. Maar dat valt heel erg mee. Ik heb wel rustig aan gedaan. Het plan was om deze week vooruit te werken zodat ik in de kerstvakantie vrij zou hebben. Maar ik heb gelukkig nog een weekje! Aankomende week dus schrijven, schrijven en schrijven en dan gaat het allemaal goed komen.

Is bij jullie de griep al geland?

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!