Ga naar de voorpremière van Spider-Man: Far From Home tijdens Kinepolis Hero Night + win (WINACTIE GESLOTEN)

Op woensdag 3 juli is het weer zover! Dan kunnen we genieten van Spider-Man: Far From Home tijdens Kinepolis Hero Night. De nieuwste Spider-Man film in combinatie met een gezellig bioscoopavondje. Als echte bioscoopliefhebber en superheldfan ga ik natuurlijk ook naar deze superheldenavond. En dat is nog niet alles. Ik mag namelijk ook kaarten weggeven voor deze gezellige bioscoopavond en niet één, maar twee van mijn lezers blij maken!

Kinepolis Hero Night

Tijdens de Hero Night staat de hele avond in het teken van superhelden. Iedere Hero Night kun je weer naar een andere film met superhelden. De film die tijdens de Hero Night wordt gedraaid wordt ook altijd in 3D vertoond. En dat is nog niet alles want je krijgt ook gratis popcorn en iets te drinken!

Spider-Man: Far From Home

Op woensdag 3 juli staat de Hero Night in het teken van Spider-Man. Het derde deel in de Super-man serie, om precies te zijn. Deze film is vanaf 4 juli in alle bioscopen te zien. In dit nieuwste Spider-Man deel besluit Peter Parker om mee te gaan met Ned, MJ en de rest van zijn vrienden op een vakantie naar Europa. Even geen Spider-Man zijn, maar gewoon met zijn vrienden lekker op vakantie. Peters plan om het superheldenbestaan een paar weken achter zich te laten valt helaas al snel in het water. Hij gaat namelijk met tegenzin akkoord om Nick Fury te helpen het mysterie te ontrafelen achter een aantal onverklaarbare aanvallen die in heel Europa voor grote chaos zorgen. Lukt het hem om het mysterie op te lossen en de aanvallen te stoppen?

Online kaarten bestellen

Wil jij ook naar de Hero Night bij Kinepolis? De Spider-Man film tijdens deze Hero Night begint om 20:00 uur en duurt zo’n 130 minuten. Er is natuurlijk ook een pauze. Uiteraard kan je online je kaarten en stoelen reserveren voor de Hero Night. Kaarten voor deze Hero Night op 3 juli kosten €12,50 per persoon. Dit is exclusief toeslagen zoals bijvoorbeeld een 3D-bril. In de Kinepolis bioscopen met Laser ULTRA krijg je een gratis upgrade naar deze bioscooptechnologie. Daar beleef je de avonturen van Peter Parker ultra intens door de haarscherpe 4K laserprojectie en het indrukwekkende Dolby Atmos geluid wat uit maar liefst 64 speakers komt! De bioscopen die Laser ULTRA aanbieden zijn: Den Bosch, Breda, Dordrecht, Jaarbeurs Utrecht en Almere.

Win kaarten voor de voorpremière van Spider-Man: Far From Home tijdens Kinepolis Hero Night

Ben jij ook een superheldfan en wil je samen met een vriend of vriendin een gezellig avondje naar de film? Ik mag 2x twee kaarten weggeven aan mijn lezers voor de Kinepolis Hero Night met Spider-Man: Far From Home bij een Kinepolisvestiging van jouw keuze. Dus niet één maar twee winnaars! Wil je hierbij zijn? Doe dan snel mee!

Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Like Tante Truus Kan Alles op Facebook
  2. Reageer onder het vastgezette bericht op Facebook zodat ik weet dat je meedoet. Heb je geen Facebook? Reageer dan onder dit artikel.
  3. Meedoen kan t/m woensdag 19 juni. Ik maak op donderdag 20 juni de twee winnaars bekend. De winnaars krijgen van mij een code waarmee ze de bioscoopkaarten kunnen bestellen.
  4. Succes!

Zie ik je op 3 juli bij de Hero Night?

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt

2 REACTIES

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.