fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Steun Kika met een gave raamtekening!

Steun Kika

Ik zag een paar weken geleden een oproep op Facebook. De vraag was of er bloggers mee wilde helpen om KiKa te steunen door middel van het promoten van Raamtekening.nl in de maand augustus. De opbrengst van de raamtekeningen in augustus worden namelijk voor 100% gedoneerd aan KiKa. En zoals je weet steun ik graag goede doelen en draag ik graag een steentje bij. En een doel als KiKa helemaal! Daarom vraag ik vandaag aan jou: steun KiKa met een gave raamtekening en bestel een raamtekening voor jezelf of doe hem cadeau aan iemand die je lief vindt. En laten we zo met zijn allen KiKa steunen. Wil je dat?

KiKa

KiKa staat voor Stichting Kinderen Kankervrij. Jaarlijks krijgen zo’n 550 kinderen in Nederland kanker. Gelukkig geneest 75%, maar dit kan en moet natuurlijk nog beter! Het doel van KiKa is om zeker 95% van de kinderen te laten genezen. KiKa financiert onderzoeken om de behandelingen te verbeteren. Bij de behandelingen gaat het om meer genezing, maar ook minder pijn tijdens behandelingen en een betere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Ook wordt het Prinses Maxima Centrum (het centrum voor kinderoncologie) ondersteund en wordt er voorlichting over kinderkanker gegeven. Een beter doel om te steunen kan ik niet bedenken!

Steun Kika met een gave raamtekening

Raamtekening.nl

Raamtekening.nl zet zich de hele maand augustus in voor KiKa. De opbrengst van iedere raamtekening wordt volledig aan KiKa gedoneerd. Voor €2,50 bestel je op Raamtekening.nl een raamtekening. En wil je geen raamtekening maar wel helpen? Dan kun je via raamtekening.nl ook eenmalig €2,50 doneren. Iedereen kan dit goede initiatief steunen!

Hoe werkt het?

Je bestelt op raamtekening.nl een raamtekening. Na betaling krijg je een mail met downloadlinks. Als je op de link klikt begint het downloaden en opent het zip-bestand. Gebeurt dit niet automatisch dan klik je op het zip bestand en alles wordt uitgepakt. Dan kun je kiezen welk formaat tekening je wilt (van S t/m XXL). Wil je bijvoorbeeld een beker of glas versieren dan kies je een S en wil je een mooie grote tekening op het raam dan ga je voor L t/m XXL. Het formaat naar keuze print je uit en je kunt aan de slag!

Het enige wat je nodig hebt is een krijtstift voor op het raam of waterproof stift voor op een glas, beker of ander voorwerp en wat plakband. De stiften zijn ook via raamtekening.nl te koop. Voor een volledige stap voor stap beschrijving met foto’s kun je kijken op raamtekening.nl. Het is mij gelukt om een eenhoorn op het raam te tekenen dus het moet jou zeker lukken 😉

Steun Kika met een gave raamtekening eenhoorn

Onze eenhoorn raamtekening

Ik heb de eenhoorn met sterren besteld en op het raam van de meiden getekend. Dit ontwerp is gemaakt door Kim Welling. Hij is zo leuk dat ik hem ook nog op een glas of beker wil tekenen. De meiden zijn echt blij met de eenhoorn op het raam. Het was nog moeilijk kiezen, want er is zoveel keuze en ze zijn allemaal leuk. Van schattige poesjes tot stoere draken en dino’s. Er is voor ieder wat wils. En ik denk dat ik deze maand nog wel een raamtekening bestel!

Steun KiKa en deel een foto op social media

Natuurlijk wordt deze actie door bloggers en influencers gepromoot, maar ook jij kan hierbij helpen. Als je een raamtekening hebt besteld maak je een foto van jouw raamtekening en plaats je deze op social media. Tag @KiKa en @raamtekening en gebruik de hashtags #raamtekenvoorkika, #raamtekening en #krijtstift. Zo zullen meer mensen deze toffe actie zien en zullen nog meer mensen een raamtekening bestellen. Het is geen must dat je dit doet, maar ik zou het supertof vinden als je het wel doet. Help je mee dit mooie doel te steunen?

Steun jij goede doelen? Welke goede doelen steun jij?

 

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!