fbpx

De L.O.L. Surprise! Sunshine Makeover OMG Dolls veranderen in zonlicht van kleur 

L.O.L OMG Sunshine Makeover Fashion Doll - Bubblegum

Bij L.O.L. Surprise! hebben ze weer drie nieuwe aanwinsten. Namelijk drie personages binnen de Sunshine Makeover OMG Dolls. Jenna kreeg Switches opgestuurd om uit te proberen en in dit blog vertel ik je alles over deze gave pop die in zonlicht van kleur verandert.

Drie nieuwe L.O.L. Surprise! Sunshine Makeover OMG Dolls

De L.O.L. Surprise! Sunshine Makeover OMG Dolls zijn 25 centimeter hoog en wat zo leuk is aan deze poppen is dat ze van kleur en stijl veranderen in UV-licht. De Sunshine Makeover-set bestaat uit verschillende personages met ieder een compleet eigen look, kleurenpalet en persoonlijkheid. En de drie nieuwste aanwinsten zijn Bubblegum DJ, Sunrise en Switches:

  • Bubblegum DJ: Het mixen van kleurrijke kleding is waar Bubblegum DJ bekend om staat en haar favoriete kleuren zijn bovendien terug te vinden in haar flamboyante haarstijl. Haar outfit bestaat onder andere uit trendy beenwarmers en een hartvormige bril.
  • Sunrise: Sunrise springt in het oog door haar kimono, hoge kousen en tie-dye shorts, maar ze is er ook dol op om van outfit te wisselen. Ze probeert anderen te inspireren met haar verschillende looks en haarstijlen.
  • Switches: Als Switches voor de rest van haar leven nog maar één kleur zou mogen gebruiken, dan zou dat pastelroze zijn. Ze weet de buitenwereld altijd te verrassen met haar uitgesproken, gevarieerde looks.

Pop Switches

Jenna is helemaal blij met haar ‘Switches’. Deze stoere dame met haar witte en zwarte haar is echt een plaatje om te zien. En als je haar dan in de zon legt verandert ze enorm. Je hebt wel vaker speelgoed dat in zonlicht verandert, maar dat verschil is dan zo klein dat je het bijna niet ziet. Nou, bij deze gave poppen is er echt geen twijfel over mogelijk. Jenna is zo blij met de pop dat ze nu natuurlijk de andere twee ook wil hebben om te zien welk effect de zon op hen heeft.

Sunshine Makeover OMG Dolls - Switches

L.O.L. Surprise! Sunshine Makeover Tots

Naast deze gave grote modepoppen zijn er ook 12 L.O.L. Surprise! Sunshine Makeover Tots. Dit zijn kleine popjes verpakt in een feestelijke L.O.L Surprise! Bal. In een bal zit niet alleen een Tot maar ook 8 accessoires zoals een waterfles. En als je je Tot een slokje water uit het flesjes geeft, kan ze je nog verrassen. Ze krijg dan namelijk of traantjes of spuugt het water uit. En ook deze leuke Tots veranderen in kleur als ze in aanraking komen met UV-licht.

En de mensen van L.O.L. Surprise! hebben me positief verrast, want in plaats van de plastic zakjes die voorheen in de ballen zaten zijn dit nu papieren zakjes. Zo worden ze ook steeds duurzamer. Goed om te zien dat ze hiermee bezig zijn en hun producten steeds beter maken. Top!

Alle Sunshine Makeover OMG Dolls en Tot zijn verkrijgbaar bij o.a. Bol.com.

Wie ga jij blij maken met deze gave Sunshine Makeover OMG Dolls?

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt. 

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang. Dit kost jou niks.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!