fbpx

Win kaarten voor het Superjuffie Kids Weekend bij Kinepolis (WINACTEI GESLOTEN)

Superjuffie Kids Weekend bij Kinepolis

De vakantie is voorbij en dat betekent dat er weer een Kids Weekend bij Kinepolis aankomt. Dit keer staat het Kids Weekend in het teken van de film Superjuffie. En het leuke is dat ik weer twee kaartjes weg mag geven voor dit leuke weekend in de bioscoop! Lees gauw verder en kom alles te weten over superjuffie en wat je moet doen om kans te maken op de twee kaarten.

Kids Weekend

Je weet inmiddels wel dat wij groot fan van het Kids Weekend bij Kinepolis zijn. Het is toch altijd een klein feestje voor de kinderen. Er zijn altijd leuke activiteiten zoals spelletjes, tekenen en knutselen en de kinderen kunnen geschminkt worden. Er staat altijd drinken voor de kinderen klaar en ze krijgen vaak nog een leuke verrassing. Dit keer vindt het Kids Weekend plaats op 6 en 7 oktober. En ook deze keer wordt het weer een gezellige middag voor de kinderen en hun ouders. Op Kinepolis lees je er alles over.

Superjuffie Kids Weekend bij Kinepolis spelletjes doen
Spelletjes doen tijdens het vorige Kids Weekend

Superjuffie

Juf Josje lijkt een heel gewone juf, maar er is iets bijzonders met haar aan de hand. Als er een dier in nood is, verandert ze namelijk in Superjuffie. Zodra ze een hap van haar krijtje neemt, krijgt ze superkrachten en schiet ze als een groene tornado door de lucht om het dier te redden. – Janneke SChotveld

De boeken over Superjuffie zijn geschreven door Janneke Schotveld. In de film geeft juf Josje les in groep 6 en het duurt niet lang tot de leerlingen erachter komen wat de juf verbergt. Gelukkig helpen ze haar en doen ze er alles aan om haar geheim geheim te houden. Vooral voor de strenge meester snor. Maar als er een tijgertje verdwijnt uit de dierentuin, zit er niks anders op. Superjuffie en de leerlingen moeten samenwerken en samen het mysterie oplossen. In de avonturen van Superjuffie is het grootste avontuur om op te komen voor jezelf en te leren dat jij er mag zijn. Een wijze les dus!

Superjuffie Kids Weekend bij Kinepolis winactie

Winactie

Ik mag weer twee kaarten weggeven aan één van mijn lezers. Wat je moet doen om kans te maken is weer heel simpel; reageer onderaan de blog of op Facebook en laat weten dat je mee wilt doen. Simpel toch? Meedoen kan t/m vrijdag 14 september. Ik maak in de week van 17 september de winnaar bekend en wie weet ga jij met je zoon, dochter, neefje of nichtje naar het Superjuffie Kids Weekend op 6 of 7 oktober bij de Kinepolis vestiging van je keuze!

Bestel je kaarten online

Niet gewonnen en je wilt wel graag naar het Kids Weekend? Dan bestel je heel eenvoudig  online je kaarten voor dit leuke weekend. De film duurt 80 minuten en er is een pauze. Let erop dat de activiteiten ruim voor aanvang van de film beginnen – ga dus vooral al wat eerder naar de bioscoop zodat de kinderen nog even lekker kunnen spelen. Je betaalt het reguliere tarief en krijgt de leuke activiteiten er dus gratis bij.

Alvast veel plezier!

 

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!