fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tante C was gezellig op bezoek | Kijkje in mijn leven

Tante C was gezellig op bezoek

Weer een nieuwe week met nieuwe kansen. Marley heeft veel uitval in haar rooster en Jenna heeft niet alleen een Valentijnsdisco op school, maar ook lekker een studiedag. En zo lekker als de week begon, zo niet lekker verliep ie. Ik werd namelijk ziek. Tante C was gezellig op bezoek. Dus van al mijn wilde plannen kwam niks terecht.

Zaterdag

Vandaag hoeven we niet vroeg op pad dus slapen de meiden en ik heerlijk uit. Alex moet al om 7 uur werken dus tegen de tijd dat wij wakker worden heeft hij er al een paar uur op zitten. We hebben vrijdag best veel gegeten waardoor we vandaag niet echt zin in ontbijt hebben. Dus gaan we voor een licht ontbijtje.

Tante C was gezellig op bezoek | Kijkje in mijn leven
Deze heerlijke chocola moest geproefd worden voor een review. Heel vervelend!

Rond de luncht komt mijn moeder die gezellig met de meiden naar de kinderbingo gaat (helaas niks gewonnen). Ik kan dan even mijn huis aan kant maken en nog wat studeren. Mams blijft gezellig eten en het plan was om Chinees te halen, maar die is dicht. Dus dan wordt het een kapsalon voor ons en Turkse pizza voor de meiden. Ik heb namelijk echt geen zin om te koken vandaag.

Zondag

En je raadt het vast al, ook vandaag slapen we heerlijk uit. Het is een echte zondag. We ruimen op: de meiden hun kamer en ik de was, kijken series, knutselen en kletsen gezellig. Ik hou echt van dit soort zondagen. Gewoon niks moet en bijkomen van de week en opladen voor de nieuwe week. Heerlijk!

Vandaag eten we wel weer gezond. Ik maak namelijk voor het eerst champignonsoep en het is echt heerlijk! Daar denken de meiden overigens anders over. Dus die eten een broodje, wat natuurlijk ook prima is. Na het eten maak ik Marley haar nagels af, waar ik die middag mee begonnen was. Onze nagels zitten er ruim 3 weken op nu, dus tijd om bij/op te vullen en weer een nieuw kleurtje. Als de meiden naar bed zijn doe ik ook mijn eigen nagels en kunnen die er ook weer 3-4 weken tegenaan.

Maandag

Het plan was om vroeg op te staan en te gaan wandelen, maar het werd zondag wat later dan gepland doordat ik op het laatste moment besloot mijn nagels te doen. Dus dan maar iets langer blijven liggen en vanmiddag of vanavond te sporten. Marley heeft de eerste twee uur vrij dus zij hoeft pas om 10:20 uur op school te zijn. Die kan dus lekker uitslapen. Na het ontbijt brengt Alex Jenna naar school en ga ik douchen en aan het werk.

Tante C was gezellig op bezoek | Kijkje in mijn leven
Deze week een paar keer dit kaarsje aan gehad omdat een lieve vriendin dit nodig had

Marley is op maandag altijd om 12:50 alweer vrij dus ik wacht tot zijn thuis is en dan eten we samen een broodje en kijk zo’n 20 minuten van een aflevering van YOU op Netflix. Dan gaat zijn leren voor twee proefwerken die zij heeft en ga ik weer aan het werk.

Dinsdag

Ik sta vandaag op en voel me niet echt fit. Ik ben niet ziek, maar voel me moe. Ook heb ik het gevoel dat ik ziek ga worden. Ik hoop het niet, want heb daar echt geen zin in. Dus gewoon aan het werk. Weliswaar op een wat lager tempo. Maar ik krijg alles af wat ik af moest maken.

Tante C was gezellig op bezoek | Kijkje in mijn leven
De makreel van Jumbo was €4,77 en bij de Lidl was de makreel over de €8! Belachelijk deze prijzen

Tussendoor ga ik ook nog even naar de supermarkt voor een paar boodschappen en bij thuiskomst komt Alex ook net aan. En hij heeft heel lief voor alledrie zijn meisjes twee rozen. Want tja, het is natuurlijk wel Valentijn vandaag. En ik geef er niks om, maar de meiden vinden het helemaal geweldig. Ik heb natuurlijk ook een kaartje voor ze en de meiden hebben voor ons ook een kaartje. Zo lief.

Woensdag

Vannacht was niet mijn beste nacht. Ik werd rond 3 uur wakker en heb wel twee uur lang liggen niezen. Heel vervelend! Na twee uur val ik gelukkig wel weer in slaap, maar voel me alleen maar rotter als ik weer wakker word. Ik ben nu toch wel ziek aan het worden. En omdat mijn schoonzus maandag bij ons was en dinsdag een berichtje stuurde dat ze corona heeft, doe ik toch maar een testje. En ja hoor, tante C was gezellig op bezoek: ik heb voor de tweede keer corona. Wel toevallig dat ik het vorig jaar ook in februari had.

Gelukkig hoeft Alex pas heel laat naar zijn werk dus hij kan in de middag nog met Jenna een outfit voor haar Valentijnsdisco scoren. En kan ik nog even mijn bed in. Ik heb gelukkig weinig klachten. Ik ben vooral moe, snotterig en heb heel erg keelpijn. Een flinke verkoudheid dus. Ik ben dan ook prima in staat om ‘s avonds eten te maken voor de meiden en mijzelf. En daarna gaan we lekker vroeg ons bed in.

Donderdag

Vandaag moet ik eruit voor de meiden en om hun lunchpakketjes te maken. Alex heeft namelijk tot 2 uur gewerkt. Maar om 8 uur maak ik hem wakker zodat hij de meiden naar school kan brengen. Marley heeft een basketbaltoernooi dus ze hoeft alleen de ochtend naar school. Ik zou vandaag met mijn moeder mee naar een medische afspraak gaan, maar dat neemt Alex van me over. Zo kan alles gewoon doorgaan.

Vandaag heeft Jenna Valentijnsdisco op school. Ze heeft al een volledig roze outfit en is er al ruim op tijd klaar voor. Omdat Alex moet werken zal ik haar toch zelf moeten brengen met de auto. Dus brengen Marley en ik haar samen. En Marley loopt dan mee naar de deur terwijl ik in de auto blijf zitten. Het duurt maar een uurtje, dus Marley en ik kijken een serie in de auto en om 20:30 uur haalt Marley haar op. Goed geregeld zo.

Vrijdag

Ook vandaag moet ik in de ochtend uit. Maar gelukkig alleen voor Marley. Dus om 6 uur gaat mijn wekker. Als zij staat te douchen maak ik haar lunch klaar. Als ze klaar is met douchen ontbijten we met z’n drietjes, want Jenna is inmiddels ook wakker. En als Marley naar school gaat, duik ik mijn bed weer in. Ik slaap dan nog zeker 4 uur (goh, ik had het zeker nodig) en Jenna ligt gezellig naast me op haar iPad.

Jenna en ik kijken na de lunch weer eens Rapunzel. Nou ja, zij kijkt en ik val in slaap waardoor ik alleen de eerste 15 minuten en laatste 20 minuten van de film zie. En volgens Jenna heb ik ook nog eens heel hard liggen snurken. Oeps! Hopelijk voel ik me snel weer de oude en ben ik niet meer zo moe…

Weekvlog #52

Het is geen lange vlog, maar beter iets dan niets zullen we maar zeggen.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!