fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Terug van weggeweest | Een kijkje in mijn leven

Terug van weggeweest

Allereerst wil ik je een mooi en gezond 2022 wensen! Dat dit nieuwe jaar je alle goeds en moois brengt en dat je dromen uit mogen komen of je in ieder geval weer een stap dichter bij je dromen brengt. Zoals je misschien wel hebt gemerkt was het een tijdje wat stiller hier op mijn blog. Ook op Facebook en Instagram was het stiller dan je gewend bent van mij. In een eerdere blog gaf ik al aan dat alles anders zou worden. Want het leek misschien alsof ik niks deed, op de achtergrond was ik met momenten druk bezig. Oké, ik heb ook een lange break gehad om simpelweg tot rust te komen. Ik merkte dat ik daar behoefte aan had en als je lichaam en geest dat aangeven, moet je daar simpelweg naar luisteren. En nu ben ik terug van weggeweest!

Gaat het wel goed?

Ik kreeg de afgelopen weken regelmatig de vraag of het wel goed met me gaat. Zo lief, dat mijn lezers en volgers zo begaan zijn. Dankjewel daarvoor! En ja, het gaat goed! Al merkte ik wel dat ook ik niet immuun ben voor alles wat er nu in de wereld speelt. Ik had daarom na twee jaar heel hard werken onder bizarre omstandigheden, behoefte aan niks. Even op adem komen en weer tot mezelf komen. Je herkent het misschien wel, dat je maar doorgaat en niet de tijd neemt om even stil te staan. Ik mag dan wel vrouwen coachen zodat ze weer balans in hun leven krijgen, ik ben ook maar een mens en soms verval ook ik gewoon weer in oude patronen. Patronen die mij niet verder helpen.

Pas op de plaats

En dan is het goed om even pas op de plaats te nemen. Even stilstaan, voelen en het er laten zijn. Het klinkt misschien heel zweverig, maar dat is het niet. We kunnen simpelweg niet altijd maar doorgaan. Jij niet en ik ook niet. Juist door even stil te staan, komt er uiteindelijk vooruitgang. Want door stil te staan, te voelen en hierover na te denken, weet je wat je wel en niet wilt. En natuurlijk hoef je niet te wachten tot er een nieuw jaar start. Dit kan je iedere dag besluiten. Maar aan het einde van het jaar, is het voor mij altijd zo’n moment om er extra bij stil te staan.

Stilstaan om later vooruit te gaan

Ik sta dan stil bij mijn leven, zowel privé als zakelijk. Waar ben ik blij mee en waar niet, wat laat ik achter in 2021 en wat neem ik mee in 2022. En als ik daar dan zo mee bezig ben, komen er ook nieuwe ideeën en dromen. Het mag er allemaal zijn en sommige dingen ga ik mee aan de slag en bij andere dingen besluit ik er niets of nog niets mee te doen. Voor mij werkt dit enorm bevrijdend en geeft het me de ruimte om dat leven te creëren waar ik het beste uit mezelf en anderen haal. En geloof me, dat voelt zo heerlijk!

Keuzes maken en doorpakken

Na zo’n periode van ‘stilte’ komt als vanzelf het gevoel om van alles te willen ondernemen, om keuzes te maken en door te pakken. Het voelt letterlijk als terugkomen en weer terug van weggeweest te zijn. Lekker aan de slag te gaan en alles eruit halen. En zoals gezegd resulteerde dat bij mij in het splitsen van mijn bedrijf. Tante Truus Kan Alles is weer een blog en de website voor mijn coachpraktijk is in de maak. Het streven is om in de loop van januari officieel mijn nieuwe website te lanceren. Wanneer het zover is, ben jij natuurlijk de eerste die het hoort. Er komen nog meer dingen aan, maar dat hou ik nog even voor mezelf.

Op privégebied gaan er ook wel wat veranderingen plaatsvinden, zo gaat onze jongste dochter naar een nieuwe school. Best spannend, maar het voelt zo goed! En ik ben het afgelopen jaar bezig geweest met gezonder leven en meer bewegen en ook dat blijf ik in 2022 doen. Of eigenlijk ga ik dat nog beter doen. Want een gezond en fit lichaam maakt je niet alleen lichamelijk sterker, maar ook mentaal. En nee, een fitgirl zal ik niet zo snel worden. Maar wel een vrouw die goed voor haar lichaam zorgt en daar wel wat voor moet doen.

Vaker een persoonlijke update

Dus nogmaals, maak je geen zorgen. Het gaat heel goed en je zal in 2022 weer veel van me horen. Zo zal ik vaker een persoonlijke update op mijn blog delen, omdat ik besloten heb om voorlopig toch geen weekvlogs te maken. Simpelweg omdat we nu eenmaal thuis zitten en er geen spannende dingen gebeuren en omdat het editen best wat tijd kost en die besteed ik liever aan mijn blog en aan het begeleiden van vrouwen die de balans zijn kwijtgeraakt. Er komen nog wel video’s op YouTube, maar dat zullen podcasts zijn of andere video’s.

Terug van weggeweest

En weet je wat het even ‘stilstaan’ me ook gebracht heeft? Ken je dat gevoel dat je als kind had, wanneer je bijna jarig was? Zo’n mengeling van zenuwachtig zijn en opwinding? Van die vlinders in je buik omdat je weet dat er mooie dingen aan gaan komen? Dat gevoel heb ik nu al weken en dat is zo’n heerlijk gevoel. Ik voel aan alles dat 2022 veel beter wordt dan 2020 en 2021.

En met dat heerlijk gevoel kan ik er niets anders van maken dan: “Ik ben terug van weggeweest en ik heb zin in dit nieuwe jaar!”.

Uitgelichte foto: ©StudioPittigZoet

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!