fbpx
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ga tijdens Kleuterbios met Thomas de Stoomlocomotief naar Italië + win (GESLOTEN)

Kinepolis Kleuterbios met Thomas de Stoomlocomotief

De allerkleinsten kunnen weer naar een leuke film. Dit keer is er een Kleuterbios met Thomas de Stoomlocomotief. En ik mag 2x twee tickets weggeven voor dit event. Maar wacht niet te lang want deze winactie loopt maar heel even!

Kleuterbios

De Kinepolis Kleuterbios is speciaal voor de allerkleinste kinderen van 2 t/m 6 jaar. Kinderen die misschien wel voor de eerste keer naar de bioscoop gaan. Tijdens de Kleuterbios blijven de lichten voor een deel aan en is het geluid iets zachter. De kinderen hoeven ook helemaal niet stil te blijven zitten. Voordat de film begint krijgen de kinderen iets te drinken en zijn er leuke activiteiten. Ook tijdens de pauze zijn er leuke activiteiten voor de kinderen. Deze film duurt maar een uur, dus prima te doen voor de allerkleinsten. Alle kinderen krijgen na afloop ook een filmdiploma mee naar huis. Een hele belevenis en een leuk uitje voor jou en je kind of kleinkind! 

Thomas de Stoomlocomotief

Thomas de Stoomlocomotief heeft al veel gereisd, maar gaat nu voor het eerst naar Italië! In Italië ontmoet hij de aardige en slimme Gina, een expert op het gebied van alles wat Italiaans is. Thomas vindt zichzelf enorm wereldwijs en is van mening dat hij helemaal geen hulp nodig heeft van Gina. En hij zal dit bewijzen! Maar dat valt nog tegen. Want waarom staat die toren zo scheef? Ook zijn er heel veel gebouwen die niet ‘af’ zijn? Waarom is dit? En hoe zit het precies met het mysterieuze verhaal van de Verdwaalde Locomotief? Als Thomas dan verdwaalt in een oude mijn, komt hij er al snel achter dat het leren van nieuwe dingen, net als het maken van nieuwe vrienden, tijd kost! ‘Opgraven en ontdekken’ is een vrolijk en spannend nieuw verhaal van Thomas en zijn vrienden.

Hoe, wat en waar

Kleuterbios met Thomas de Stoomlocomotief vindt plaats op zondag 1 september bij de kinepolis vestigingen in Zoetermeer, Almere, Den Bosch, Cineast Enschede (centrum), Dordrecht, Den Helder, Breda, Jaarbeurs Utrecht, Huizen, Hoofddorp, Emmen, Enschede, Schagen. De activeiten starten om 10:00 uur en om 10:30 uur begint de film. Kaarten kan je makkelijk online reserveren via Kinepolis en kosten €8 per stuk.

Win twee kaarten voor Kinepolis Kleuterbios

Ik mag twee van mijn lezers weer heel blij maken, want ik mag 2x twee kaarten voor de Kinepolis Kleuterbios met Thomas de Stoomlocomotief weggeven.

Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Like Tante Truus Kan Alles op Facebook
  2. Reageer onder het vastgezette bericht op Facebook en geef aan dat je meedoet. Uiteraard mag je altijd vriendinnen taggen om ze op de hoogte te brengen van deze leuke winactie, maar dit hoeft natuurlijk niet. Heb je geen Facebook? Reageer dan onder dit artikel.
  3. Meedoen kan op maandag 26 en dinsdag 27 augustus. Ik maak op woensdag 28 augustus de winnaars bekend. De winnaars krijgen altijd persoonlijk bericht. Ik plaats een openbaar bericht op Facebook en bij de reacties onder deze blog zodat alle deelnemers kunnen zien wie er heeft gewonnen.

Succes!

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst handige tips, leuke aanbiedingen en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!