Tijd voor een nieuwe mobiele telefoon

Ken je dat? Je verlengt je abonnement voor je mobiele telefoon en omdat je telefoon het nog prima doet besluit je om een Sim-only abonnement te nemen. Dat gaat een een aantal maanden goed. Maar dan merk je dat je telefoon wat langzamer wordt en dat de batterij steeds sneller leeg raakt. En bij mij zorgt dit voor irritatie alom. Tijd voor een nieuwe mobiele telefoon dus. Maar tegenwoordig zijn er zoveel mobiele telefoons. Welke mobiele telefoon past bij mij? Ik hoor je denken. En ik begrijp dat je dit denkt. Het is niet echt boeiend, want een telefoon moet kunnen bellen. Dat is het belangrijkste. Ja, jaren geleden was dat het belangrijkste. Nu is bellen hetgeen ik het minst doe met mijn mobiele telefoon. Bizar eigenlijk he. Nu moet een mobiele telefoon van alles kunnen en is bellen het minst belangrijke.

Samsung of Apple

Zoveel merken, zoveel keuzes. Oké, voor mij is het of Samsung of Apple. Samsung telefoons hebben betere camera’s. Ideaal voor mij als blogger, omdat ik vaak foto’s maak met mijn mobiele telefoon. Ik gebruik de foto’s voor thuis. We hebben standaard een fotoslideshow op de tv als de radio aanstaat. Zo leuk, want eerlijk is eerlijk hoe vaak kijk jij nog naar foto’s die je met je mobiele telefoon hebt gemaakt? En door deze slideshows komen alle leuke foto’s steeds weer langs. Zo leuk om de meiden van baby tot nu steeds voorbij te zien komen. Maar ik maak ook dagelijks foto’s die ik voor mijn blog of social media zoals Instagram gebruik. Maar weet je wat het is? Ik ben niet zo’n Samsung fan. Of nee laat ik het anders zeggen. Ik ben geen fan van Android.

Apple lover

Ik heb namelijk al jaren een iPhone. Mijn eerste iPhone kocht ik in 2010 en dat was een iPhone 3GS en nu, zeven jaar later, heb ik dus een iPhone 5S. Ja, ik ben heel zuinig op mijn telefoons. Jenna heeft mijn oude 3GS en Marley heeft mijn oude 4S. Verwende nesten met hun iPhones haha. Maar ze doen vooral spelletjes op die telefoons en ze maken vlogs. En ze hopen dat ik de vlogs ooit eens op Youtube zet. Mwah doe maar niet.

Maar goed ik ben dus echt Apple-minded. Een Apple lover. Ik heb eerder dit jaar ook een MacBook Air gekocht. Ideaal want geen gedoe met foto’s importeren enzo. Als ik nu een foto met mijn iPhone maak en mijn laptop aanzet, is de foto al op mijn laptop te vinden. En zo zijn er nog veel meer van die handige voordelen dat mijn laptop en mobiele telefoon beiden van Apple zijn.

iPhone 7 of iPhone 8

Maar nu komt mijn dilemma. Ja, ook ik ben een verwend nest. Ga ik voor de iPhone 7 of wacht ik op de iPhone 8 die eraan zit te komen. Het grootste verschil zal vooral de prijs zijn. Alhoewel ik ook gelezen heb dat de iPhone 8 de functie; draadloos opladen zal hebben. En dat is wel echt ideaal. Geen gedoe met kabeltjes meer. En ik kan mijn telefoon dan in onze auto opladen aangezien deze functie al in onze auto zit. Alex gebruikt de functie alleen voor zijn werk telefoon aangezien dit een Samsung telefoon is. Ook schijnt het beeldscherm van de iPhone 8 beter te zijn en zit er geloof ik gezichtsherkenning op. Ach, vergrendelen met mijn vingerafdruk wat ik nu doe, werkt ook prima.

Tijd voor een nieuwe mobiele telefoon

Ik weet het dus gewoon echt niet. Mijn mobiele abonnement loopt bij T-mobile. Al jaren zit ik bij deze provider. Ik ben tevreden en betaal echt drie keer niks voor mijn abonnement. Daar ga ik dus niks aan veranderen. Maar ik ga het liefst morgen nog een een nieuw mobieltje kopen. Toch de iPhone 7? Ik vind de iPhone 7 namelijk gewoon een heel mooi toestel. Uiteraard zou ik dan voor de rosé kleur gaan.

Maar misschien krijg ik dan wel spijt als de iPhone 8 uitkomt. Alex wacht op de iPhone 8. Hij heeft nog een iPhone 4S (dusss). En ik weet nu al dat hij mij dan de hele tijd gaat lopen zieken omdat hij dan de 8 heeft en ik nog de 7. En dat is zwaar irritant. Jullie vrouwen, weten wel wat ik bedoel. Maar aan de andere kant, ik heb straks geen baan meer dus het allernieuwste model wat stukken duurder is dan zijn voorganger, is eigenlijk doodzonde. Mmm volgens mij heb ik mijn keuze gemaakt…of wordt het toch de iPhone 7 Plus?

Welke mobiele telefoon heb jij? 

 

Dit artikel is een editorial. Dit betekent dat ik betaald heb gekregen om over dit onderwerp te schrijven. Dit verandert mijn mening niet. Als ik positief ben over dit onderwerp zeg ik dit, maar ook als dit negatief is.

4 REACTIES

  1. De camera’s van de 7 plus en S8 schelen niet zo veel van elkaar. Dus daar hoef je het niet voor te doen. De vraag is meer kun je overweg met het irritante Android besturings systeem.. (apple lover hier 🙂 )

    Ik kan niet wachten tot de iphone 8 uitkomt………..

    • Android wordt het sowieso niet haha Maar ik heb inmiddels mijn sim only abonnement verlengd en hier door kan ik 20 euro per maand besparen. Dus ik kan sparen voor een iPhone 8 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.