Tikibad Buiten is een feestje voor het hele gezin

Tikibad buiten

Als je nog op zoek ben naar een leuk zwembad met een leuk buitenbad, moet je zeker een bezoekje brengen aan het Tikibad in Duinrell. Wij waren onlangs bij de opening van het nieuwe buitengedeelte en ik kan je vertellen dat we een topmiddag hadden. Het nieuwe Tikibad Buiten is echt een feestje voor het hele gezin.

Het Tikibad is leuk voor jong en oud

Als je al eens in het Tikibad bent geweest, weet je dat het zwembad leuk is voor jong en oud. Er is echt aan iedereen gedacht. De kleine kinderen die nog geen diploma hebben en lekker in het water willen spetteren, de kinderen die al bezig zijn met het halen van hun diploma of net hun diploma hebben en natuurlijk de doorgewinterde zwemmers die van iedere glijbaan willen. Want dat is natuurlijk wel wat bij het Tikibad hoort, de vele verschillende glijbanen.

Tikibad Buiten is een waar feestje

Ook bij Tikibad Buiten is aan iedereen gedacht

Het buitengedeelte speelt ook weer in op jong en oud. Er zijn vier gebieden die ingericht zijn voor een specifieke doelgroep. Zo is er een peuterbadje met een klein glijbaantje en water tot de enkels. Maar er is ook een groter speelgedeelte met twee grotere glijbanen, kleine glijbanen, een stortbak met water en nog veel meer. Geloof me, jouw kind zal er geen genoeg van kunnen krijgen. En er is meer! Er is namelijk ook een verwarmd zwembad wat niet diep is. Ideaal voor de kinderen die hun A-diploma al hebben en nog druk bezig zijn voor hun B-diploma. Maar ook voor mama’s die net als ik een hekel aan koud water hebben 😉 Natuurlijk zijn er buiten ook glijbanen. Je kunt met zijn vieren tegelijk van de Quattro Run en er is ook een Green Twist; het broertje van de groene barracuda, maar dan met een twist.

Tikibad Buiten is een feestje voor jong en oud

Alsof je op vakantie bent

Wat ook zeker een pluspunt is, is dat er heel ligbedjes zijn met parasol. Ik hou van de zomer, maar wil niet de hele dag in de zon liggen. En dan bieden de ligbedjes met parasols uitkomst. Je kan de parasol overigens ook inklappen en dan gewoon van het zonnetje genieten. Op het grasveld staan ook bedjes zonder parasol en op het grasveld is genoeg plek om een kleedje neer te leggen en daar een boek te lezen terwijl je kinderen zich vermaken. Doordat er rondom het buitengedeelte ook hoge bomen staan, is er ook altijd een schaduwplekje te vinden.

Er is ook een zitgedeelte waar je iets te eten en te drinken kunt bestellen. Je zou bijna vergeten dat je in Duinrell bent, want het voelt echt alsof je op vakantie bent. Overal is aan gedacht! Zo kun je na het zwemmen in één van de kleedhokjes buiten, je natte zwemkleding uitdoen en droge kleding aandoen.

Combineer een dagje Duinrell met het Tikibad

Wil je een dagje naar Duinrell? Koop dan een entreekaart voor Duinrell en bijvoorbeeld 2 uur Tikibad. Je betaalt online €25,45 voor zo’n combinatieticket. Voor meer prijzen kan je op de website van Duinrell terecht. Het mooie is dat het park tot 18:00 uur open is en het zwembad tot 22:00 uur. Je kunt je dus na een dagje attractiepark nog even lekker uitleven in het zwembad. Geloof me, je kind al heerlijk slapen. Waarschijnlijk al in de auto op weg naar huis.

Boek een last minute vakantie

Heb je geen vakantie geboekt en wil je toch een paar dagen weg? Ga dan een paar dagen naar Duinrell. Duinrell heeft namelijk een camping en vakantiepark met duingalows. Het leuke is dat er nog een paar weekenden, midweken en weken beschikbaar zijn en dat met hoge korting. En tijdens je verblijf heb je onbeperkt toegang tot het attractiepark én het Tikibad. Ik zou zeker een kijkje nemen bij de last minutes.

Wie neem jij mee naar Duinrell?

Uitgelichte foto: @Duinrell

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!