fbpx
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Een kijkje in mijn leven | Time flies when you are having fun

Time flies when you are having fun

Het was weer een druk en gezellig weekje. Veel tijd voor en met mijn gezin, lekker gewerkt en ook veel tijd voor mezelf kunnen maken. Deze week is mijn leven aardig in balans. Maar de week vliegt wel voorbij! Ligt het nou aan mij of gaat de tijd sneller naarmate je ouder wordt? Of komt het omdat je veel bewuster bent van de tijd. Ik denk ook dat het komt omdat ik veel meer dingen doe die ik echt leuk vind. Ik zie het dus alleen maar als een goed teken. Ze zeggen toch: ‘Time flies when you’re having fun’. Nou dat doet het zeker. In dit weekoverzicht lees je wat ik bedoel…

Maandag

En toen was het alweer maandag. Ook deze ochtend merk ik weer hoe snel de tijd gaat. Ik had met een vriendin afgesproken om gezellig koffie te drinken. Goed begin van de week, als zeg ik het zelf. Niet werken, maar koffie drinken en gezellig kletsen. Alleen vloog de tijd voorbij en was het al middag toen ik eens op de klok keek. Time flies….

Omdat zij ook nog eens een kei in nailart is heeft ze ook mijn nagels gedaan. En het gekke is dat ik mezelf dan te oud vind voor een leuk printje. Ik heb het dus bij iets simpels gehouden en maar op iedere vinger één nagel. Maar achteraf heb ik spijt. Want ze kan zoveel mooie dingen maken en ik ga dan voor wat stipjes. Volgende keer ga ik ervoor! Boeiend dat ik bijna 40 ben, ik doe lekker wat ik leuk vind 😉

Time flies when you are having fun kickboksen

In de avond hebben de meiden weer een proefles kickboksen. Maar ik weet van te voren al dat ze er toch op willen dus heb ik ze meteen ingeschreven. Ik meteen een tenue voor ze en dat moest natuurlijk meteen aan. Ze voelen zich nu echte kickboksers haha. En voordat ik vragen krijg over Marley en haar epilepsie. Nee, er wordt niet gevochten tijdens de lessen. Ze leren wel de slagen en schoppen op elkaar, maar nooit zo dat je de ander pijn doet. En er wordt niet tegen hoofden gestoten. Helemaal in orde dus. En ik heb natuurlijk eerst met haar neuroloog overlegd en zij zei dat het helemaal in orde was.

Dinsdag

Ondanks dat ik gister maar heel weinig werktijd had, heb ik toch alles van mijn lijstje weg kunnen strepen. Ik had natuurlijk bij het maken van mijn planning wel rekening gehouden met de koffiedate, maar dat liep dus iets uit. Maar goed, niks aan de hand en geen reden tot stress. Vandaag heb ik een hele dag om te werken en kan mijn lijstje van vandaag afwerken.

Time flies when you are having fun bullet journal coverpagina maken
In februari is het natuurlijk ook Valentijnsdag en dus maak ik een tekening voor mijn bullet journal wat bij dat thema past 😉

In de avond ga ik alvast in mijn bullet journal aan de slag. Voor je het weet is het alweer februari en ik heb me voorgenomen om dit jaar niet alles op het laatste moment te doen. Dus tv aan en een beetje tekenen en schetsen. Heerlijk!

Woensdag

Vandaag moet ik eigenlijk werken. En ik had me voorgenomen om vroeg op te staan. Maar ik ben zo moe dat ik besluit dat ik me gewoon nog een keertje omdraai. Ik ben gister tot veel te laat bezig geweest in mijn bujo en werd regelmatig afgeleid door iets op tv. Vanavond maar op tijd naar bed.

Time flies when you are having fun koroketje uit de airfryer
Mijn eerste kroket uit de airfryer en hij was heerlijk!

Gelukkig is het vandaag ‘papadag’ en is Alex er voor de meiden. Ik kan daarom nog de hele middag werken en dat doe ik dan ook. Lekker schrijven vandaag en ik zie wel hoe ver ik kom. In de avond heb ik even ik-tijd. Ik heb namelijk een afspraak staan bij de schoonheidsspecialiste en dat is weer even 1,5 uur genieten (en ook afzien als ze die pukkeltjes uitknijpt haha). Maar die massage maakt altijd alles weer goed. Mijn huid knapt weer helemaal op van de microdermabrasie Heerlijk!

Donderdag

Vandaag heb ik de wekker gezet om 10:00 uur. Niet dat ik dan pas opsta. Nee joh, dan heb ik de kinderen al naar school gebracht, de hond uitgelaten en zit ik al aan mijn tweede kop koffie. Nee, ik wil kaarten bemachtigen voor Vrienden Van Amstel Live 2020. Vorig jaar was ik net te laat en daardoor zijn we deze week niet van de partij. Maar dat gaat me niet nog een keer gebeuren. Er is natuurlijk een wachtrij, maar ik ben al vrij snel aan de beurt om kaarten te bestellen. Volgend jaar januari hebben Alex en ik een date in de leukste kroeg van Nederland 😉

bullet journal setup maken
Verder in mijn bullet journal

De rest van de dag ben ik lekker creatief en maak ik mijn bullet journal af. Deze week zien jullie in een blog het eindresultaat. En ik moet zeggen dat ik heel blij met het eindresultaat ben! Het is natuurlijk een bullet journal wat me helpt om goed te plannen en afspraken bij te houden, maar het wordt steeds meer een dagboek en artjournal. Vrijdag lees je er meer over!

Vrijdag

Vandaag begint de dag met boodschappen doen. Heb er totaal geen zin in. Maar het moet gebeuren. Ik ga ook liever nu dan in de middag met kind. Niet dat ik het niet gezellig vind met haar, maar alleen ben ik toch sneller klaar. Omdat er bij mij in het winkelcentrum ook een Action zit. Loop ik natuurlijk ook nog even de Action in. En ja hoor ik kom weer met van alles de winkel uit. Leuke stickers en washitape voor mijn bullet journal.

leuk jurkje en nieuwe sloffen gescoord
Helemaal blij met haar nieuwe jurk en ook nog nieuwe sloffen gekregen 😉

Als Jenna uit school komt wil ze naar het Stadshart. Ze heeft zin in een tompouce en wil shoppen. Lekker ding is het ook. Ze wil naar Coolcat en daar kleren passen. En ze heeft geluk dat er uitverkoop is, want we scoren een superleuk jurkje voor maar €10. Dat is nog eens leuk shoppen! En ik neem tompoucen mee voor als Marley ook uit school is. Lekker vieren dat het weekend is.

In de middag komt mijn schoonmoeder gezellig een theetje drinken en kletsen we over van alles. Als we in de avond gegeten hebben, wordt ik gebeld door een vrijwilliger van de kerk. En als ik haar naam op het scherm zie kan ik alleen maar opnemen met de woorden: “SHIT! We komen eraan!!”. Marley heeft tot haar eerste communie een aantal bijeenkomsten in de kerk en vandaag was de eerste. En die was ik dus een beetje vergeten. Oeps. Uiteindelijk waren zo’n 10 minuten te laat. Viel mee, maar ik schaamde me diep ☺️

Zaterdag

En toen was het alweer weekend; time flies when you are having fun. Ik zei het toch! Vandaag lekker rustig opstaan en rustig aan doen. Nou ja, ik dan. Jenna zit als ik beneden kom al vol in de make-up 😂 en Marley is druk filmpjes op TikTok aan het maken. Ik kan dus rustig een kopje thee drinken, broodjes in de oven doen en een beetje op mijn telefoon klooien. Alex gaat al vroeg naar de kapper om zijn baard bij te laten werken en dan naar de toko want we krijgen eters. Hij maakt vandaag lekker roti. Is eeuwen geleden dat we dat hebben gegeten en onze visite wilde zijn roti weleens proeven. Het was een gezellige avond waar weer een hoop werk gelachen. Heerlijk dit soort avondjes! En ook nu vliegt de avond voorbij. Time flies…

Time flies when you are having fun roti eten
Heerlijke roti met kip en kouseband gegeten en vergeet de zelfgemaakte sambal niet 😉

Als de visite weer weg is, kan ik het niet laten en kijk ik ‘Wie is de Mol’ terug. Morgen kan ik toch uitslapen 😉 Als ik mijn make-up van mijn gezicht ga halen valt mijn blik op mijn nagels. Oeps! Ik was vergeten dat ik gelnagellak op heb. De nagels aan mijn rechterhand zijn door de kerrie groen geworden haha. Heb ik weer 😂

Zondag

Vandaag doen we lekker rustig aan. De meiden zijn gister ook laat naar bed gegaan dus we slapen uit. De meiden hebben de Wii ontdekt en we doen veel spelletjes, waaronder Pictionary. Zo leuk en het valt me op dat de meiden echt goed kunnen tekenen. Zo leuk. Als de meiden dan besluiten om buiten te spelen gaan Alex en ik gamen. We spelen Donkey Kong en hebben de grootste lol. Voor mij is dit spel echt een stukje nostalgie, want ik speelde dit spel als kind heel vaak.

zelf mijn haar geknipt
Zelf mijn haar geknipt. Zit best goed toch?

Dan moet ik toch echt even aan de bak, want de badkamer moet schoon, de bedden moeten verschoond worden en er ligt strijk op me te wachten. Maar eerst even mijn haar knippen. Er zit geen model meer in dus weer hoog tijd. En ik ben geen kapster. Ik doe maar wat en meestal werkt dat wel haha. Dan is het alweer bijna avond en maak ik verse tomatensoep. En dan is het weekend alweer bijna voorbij….

Time flies when you are having fun

Het was weer een heerlijk weekje. En die heerlijke weekjes vliegen voorbij. Volgende week is het alweer februari. Time flies….Komende weken heb ik geen afspraken gepland. Want hoe leuk en gezellig het ook is, er moet even gewerkt worden. Ik heb al een aardig voorraadje aan blogs geschreven en dat voorraadje wordt aankomende week weer aangevuld. Daarnaast ga ik nieuwe dingen doen en daar ga ik me deze week op focussen. Wat het is hoor je nog. Maar eerst even alles voor mezelf uitwerken. Hou het weekoverzicht van volgende week in de gaten, want misschien kan ik dan al iets delen….

Heb jij komende week leuke plannen? Veel plezier met alles wat je gaat doen!

Liefs,
Irene

 

 

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst handige tips, leuke aanbiedingen en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!