fbpx

Een unicorn die slijm poept is wat ieder meisje wil hebben

unicorn die slijm poept

Ik weet niet hoe het met jullie kinderen zit, maar mijn dochters maken nog steeds graag slijm. Ik hoopte dat het wel over zou waaien, maar helaas. Het nadeel van dat slijm maken is de troep die het achterlaat. Niet alleen op de tafel, maar het geeft vaak ook vlekken in de kleding. Vlekken die er niet meer uitgaan. Maar sinds mijn meiden Poopsie Slime hebben ontdekt hoef ik niet meer op zoek naar scheerschuim en lenzenvloeistof en zijn alle vlekken uitwasbaar. Top dus! Toen wij de Poopsie Surprise Unicorn mochten uittesten konden we alledrie niet wachten met uitpakken. Want zeg nou zelf; een unicorn die slijm poept willen we toch allemaal!?

Een unicorn die slijm poept

Met alle Poopsie Slime Surprises draait het om het uitpakken van alle pakketjes en het maken van slijm. En dit slijm wordt dan uiteindelijk een unicorndrolletje. Er zijn verschillende poopsie slime producten en wij mochten dus een Poopsie Surprise Unicorn uittesten. Maar wat kan je met deze unicorn?

unicorn die slijm poept zakjes inhoud
Wat krijg je allemaal bij de Poopsie Surprise Unicorn

Om te beginnen begint de pret al met het uitpakken. Want welke unicorn heb je? Er zijn vier unicorns; Rainbow Brightstar, Oopsie Starlight, Dazzle Darling of Whoopsie Doodle. De unicorns hebben prachtig lang haar dat je in kunt vlechten, maar gewoon los is natuurlijk ook prima. Maar naast de uicorn zit er nog meer in de doos; een unicornshirt en -slabbetje, lepel, haarborstel, schoonmaakgereedschap en maatbekertje. Natuurlijk alles wat je nodig hebt om meerdere keren slijm te maken; 4 unicorn-voerpakketten (slijmpoeder), 4 magische unicornpakketten en 1 sprankelend unicornpakket. En natuurlijk mogen, zoals je gewend bent van Poopsie Slime, een exclusief flesje en een exclusieve sleutelhanger met drolfiguurtje niet ontbreken.

Wat Marley en Jenna van de Poopsie Surprise Unicorn vinden

Marley en Jenna zijn groot fan van de Poopsie Surprise Unicorn. Ten eerste omdat ze unicorns gewoon echt vet vinden. Maar ook door de manier waarop het speelgoed uitgepakt wordt. Allemaal zakjes die uitgepakt moeten worden. Hij ziet er ook echt heel leuk uit. Haar haren moesten ingevlochten worden. En natuurlijk slijm werd er slijm gemaakt. En ook dit was allemaal makkelijk en leuk om te doen. Iedere zakje zorgt voor een ander kleurtje slijm en het magische poeder zorgt voor een mooie parelmoerglans. De meiden vonden het leuk om het slijm te maken en het zorgde voor veel minder geklieder dan wanneer we zelf slijm maken. De unicorn wordt ook gebruikt om gewoon mee te spelen. Dit maakt het dubbel zo leuk; er kan slijm mee gemaakt worden én de unicorn is ook leuk om gewoon mee te spelen.

unicorn die slijm poept zakjes
Allemaal zakjes met verrassingen

Wat ik van de Poopsie Surprise Unicorn vind

Een unicorn die slijm poept. Ik moest er even aan wennen. Maar ook ik ben fan! Ik ben alleen al fan omdat het veel minder troep geeft dan ‘normaal’ slijm. De unicorn is heel makkelijk schoon te maken. In de doos zit een borsteltje waarmee je alle slijmresten zo wegpoetst. En met wat nat keukenpapier wordt het ook schoon. Maar ook de handen van de kinderen zijn zo schoon. Alleen water is al voldoende. Nou moeders, jullie weten hoe het is met dat slijm maken. Alles zit onder en voordat je handen schoon zijn, heb je een halve fles met zeep opgemaakt.

unicorn die slijm poept sijm
Wachten tot het slijm dikker wordt

Wat ik ook erg prettig vind is dat je de unicorn na het slijm maken ook nog kunt gebruiken. Je kunt haar haar mooi maken en er gewoon mee spelen. Dit maakt dat het niet in een hoek wordt gegooid en alleen wordt gepakt als er weer zakjes unicornvoer gekocht is. Wat dit speelgoed ook tot een succes maakt is de manier van uitpakken. Het verrassingseffect zeg maar. Wat zit er allemaal in de zakjes?? Dit wordt net als met de LOL Surprises opgebouwd.

Waar te koop

De Poopsie Slime Surprise is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2018 en dat begrijp ik maar al te goed. Slijm maken is nu natuurlijk nog steeds heel hot onder de meiden. En unicorns scoren altijd wel goed 😉. Wil je jouw dochter écht eens goed verrassen voor Sinterklaas of Kerst? Koop dan iets leuks van Poopsie Slime Surprise. De Poopsie Surprise Unicorn is onder andere bij Bol.com te koop. Als alle zakjes en poedertjes die je nodig hebt om slijm te maken op zijn, kan je een los Poopsie Slime Surprise Pack kopen voor €10,99.

Ken jij dit leuke slijmerige speelgoed al?

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang.

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt.

 

 

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!