fbpx

Een uniek kunstwerk van je huisdier: leuk voor nu en een mooie herinnering voor later

Een uniek kunstwerk van je huisdier

Als je huisdieren hebt, weet je dat ze onderdeel van je gezin worden. Of dit nu je hond, kat of konijn is, ze krijgen een speciaal plekje in je hart. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik niet zo snel een foto van mijn honden zou ophangen in huis, maar toen was daar Lavistique die een uniek kunstwerk van je huisdier maakt. Ik liet van Sjors en Summer geweldige portretten maken die gegarandeerd een lach op je gezicht toveren. Superleuk om cadeau te doen of gewoon voor jezelf te bestellen! In deze blog vertel ik er alles over.

Lavistique

Lavistique is een jong bedrijf dat als doel heeft om van iedere bestelling een ware belevenis te maken. Van de voorpret bij het bestellen tot aan het uitpakken van jouw unieke kunstwerk. Ze willen iedere overtreffen. Of het nu om een kunstwerk van een hond, paard, hamster, kip of kat is.

“De liefde die je hebt voor je huisdier, staat in verhouding met onze passie voor het maken van elk uniek kunstwerk! “

Lavistique

Renaissance of realistisch

Bij Lavistique heb je de keuze uit twee stijlen: Renaissance of realistisch. Bij de eerste stijl kies je welk kostuum je bij je huisdier wilt zien en nadat je een foto van je huisdier hebt geüpload gaat de creatieve afdeling van Lavistique aan de slag en zorgt dat de kop van je huisdier op het kostuum komt. Je kan kiezen voor onder andere een Koningin, gravin, luitenant, prinses en nog veel meer. Geloof me, het is moeilijk kiezen want het ene kostuum is nog mooier dan het andere.

Als je voor de realistische stijl gaat heb je de keuze uit een portret in waterverf met witte achtergrond, een full color portret in waterverf of moderne illustratie. Deze stijl en dan het portret in waterverf vind ik persoonlijk heel mooi voor een dier dat niet bij je is. Het is een heel mooi en waardevol aandenken aan alle jaren die je samen hebt doorgebracht.

Mijn portretten

Omdat ik enorm van de humor van de Renaissanceportretten hou, ging ik natuurlijk voor deze stijl. Onze hondjes hebben natuurlijk al een grappig koppie omdat het Chinese naakthonden zijn. En daar past de Renaissance-stijl perfect bij. Ik koos voor Sjors het kostuum van de nobele en bij Summer ging ik voor de gravin. En zeg nou zelf, geweldig toch!

Het was nog lastig om een plekje te vinden waar ik ze zou ophangen. Maar boven de bank hadden we een muurtje waar ze perfect zouden hangen en dat is zeker gelukt. Ik ga binnenkort een portret in waterverf bestellen, want onze Indy die in 2019 is overleden hoort nog steeds bij ons gezin. En ook zij verdient een mooi plekje aan de muur.

Leuk voor nu en een mooie herinnering voor later

Met deze portretten hebben we niet alleen een mooi en uniek kunstwerk aan de muur hangen, maar ook een mooi aandenken voor later als je geliefde huisdier niet meer bij je is. Ik weet namelijk zeker dat ik mijn portretten later kwijt ben omdat mijn dochter die in hun eigen huis zullen willen ophangen. Zo blijven hun geliefde hondjes altijd dichtbij en denken ze aan de leuke tijd die ze met de hondjes hebben gehad.

Bestel nu eenvoudig jouw portret

Het bestellen van een mooi portret van je huisdier is heel eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een goede en scherpe foto van jouw huisdier. Ga naar Lavistique.com en kies jouw stijl, uploaden de foto van je huisdier en de rest wordt geregeld. Voordat het portret gemaakt wordt krijg je een mail zodat je de afbeelding eerst kan beoordelen. Als je akkoord bent gaat het naar de drukker en binnen een paar dagen heb je jouw unieke kunstwerk in huis.

Moederdagkorting

Als je nog voor moederdag bestelt kan je gebruik maken van de moederdagkorting waarmee je 20% korting op je bestelling krijgt. Gebruik hiervoor de code: M20 bij het afrekenen. En je kan het cadeau ook voor vaderdag geven of als verjaardagscadeau. Maar gewoon zomaar is natuurlijk ook leuk!

Hoe vind je mijn portretten?

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt. 

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!