fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Feel Good Friday | Ga gezellig naar de Urban Hippie Markt in Zoetermeer

Urban Hippie Markt in Zoetermeer

Op zaterdag 22 september is het weer zover! We kunnen weer naar de Urban Hippie Markt in Zoetermeer. Ook deze editie is in Buurttuin Zoete Aarde. Dit keer valt de Urban Hippie Markt samen met het oogstfeest en burendag. De vorige keer dat ik over deze markt schreef was ik er zelf nooit eerder geweest, maar nu kan ik je vertellen wat ik ervan vond en waarom je zeker even een kijkje zou moeten gaan nemen.

De vorige editie Urban Hippie Markt

De vorige editie van de Urban Hippie Markt was op 26 mei. Het was een zonnige en warme dag en dat maakte natuurlijk dat de sfeer er goed in zat. Ik ging samen met de meiden en een vriendin. Ik had geen idee wat ik ervan moest verwachten en ging er helemaal open in. Bij aankomst hoorden we al gezellige muziek van het popkoor Just for Fun. Door de hele buurttuin staan kraampjes met de leukste artikelen. Van de prachtige handgemaakte sjaals en hoeden van Lucky Shh tot baby- en kinderkleding en nog veel meer. Er waren heel veel workshops voor jong en oud. De meiden deden een workshop waarbij ze een notitieboekje versierden, hun haren werden mooi gevlochten en er werd van de meiden een prachtige foto door Hester Goemans gemaakt. En we lieten allevier een hennatattoo zetten.

Urban Hippie Markt in Zoetermeer genieten tussen de perenbomen prachtige foto gemaakt door Hester Goeman Photography
Prachtige foto gemaakt door ©HesterGoemanPhotography

 

Genieten tussen de perenbomen

Ik had een kleedje meegenomen en we installeerden ons tussen de perenbomen terwijl de kinderen genoten van poffertjes. Het was erg warm dus het was fijn om even in de schaduw bij te komen en uit te rusten. Wij hebben echt een hele leuke middag gehad en zijn aankomende zaterdag ook weer van de partij!

Urban Hippie Markt in Zoetermeer genieten tussen de perenbomen
Even uitrusten in de schaduw van de bomen

Leuke kraampjes en activiteiten

Ook deze editie is er weer genoeg te doen en te beleven. Veel van de verkopers die vorige editie een kraam hadden, zijn er ook nu weer bij. Maar deze keer zijn er meer foodverkopers, waaronder LVR Breweries. Dit is een Zoetermeerse bierbrouwer. Ik wist niet eens dat er een bierbrouwerij in Zoetermeer was! Ik ben dus zeker nieuwsgierig naar dit bier. Er zijn weer veel leuke workshops zoals een ‘drukke moeders workshop’ en workshop moodboard maken. Ook is Klankkleur aanwezig waar je op hun krachtige muziek kunt tekenen. Verder kan je lekker struinen langs alle leuke kraampjes met accessoires en handmade producten.

Genoeg te doen voor de kinderen

Ook voor de kinderen is er weer genoeg te doen. Er is een knutselworkshop, een workshop buttons maken en je kunt marshmallows roosteren. Pauline van Silvester Boek & Spel komt voorlezen. Er kunnen weer hennatattoos worden gezet of een veertje in je haren. Je kunt samen met je kind een ‘moeder-kind qualitytime workshop’ volgen of samen een dromenvanger. De buurtuin is sowieso een leuke plek voor kinderen dus ze zullen zich echt niet vervelen. Mijn kinderen vonden het heel erg leuk de vorige keer.

Urban Hippie Markt in Zoetermeer Hennatattoo
Mooie henna tattoos

Wanneer, hoe laat en waar

De Urban Hippie Markt vindt plaats op zaterdag 22 september van 12:00 tot 16:00 uur in Buurttuin Zoete Aarde aan de Broekwegzijde 195 in Zoetermeer. Wil je meer informatie over de markt, wat er allemaal te koop is en wat er allemaal te doen is? Neem dan een kijkje op de Facebookpagina van Urban Hippie Markt. De vooruitzichten wat betreft het weer zijn niet top dus mocht het zo zijn dat de regen met bakken uit de lucht valt gaat het niet door. Check daarom altijd even de Facebookpagina van Urban Hippie Markt.

Zie ik je zaterdag?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!