fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Van Sinterklaas naar Elsa en Anna | Een kijkje in mijn leven

van Sinterklaas naar Elsa en Anna

Het belooft weer een druk weekje te worden. Uiteraard wel gezellig druk. Deze week wil ik wel weer gewoon twee keer gaan sporten, want ik merk dat ik me toch wel lekkerder voel als ik minimaal twee keer ga sporten. En het geeft energie wat ik deze komende periode en tijdens de donkere dagen zeker kan gebruiken. Deze week gaan we van Sinterklaas naar Elsa en Anna en alles er tussenin. Lees je weer mee?

Maandag

En toen was het alweer maandag en ik heb om 8:15 uur een afspraak in de sportschool voor een evaluatie. Er valt niet veel te evalueren want ik ben de afgelopen weken heel weinig naar de sportschool geweest. Afgelopen week zelf helemaal niet. En ik heb ook totaal geen zin vandaag. Maar ik ga en na afloop ben ik toch wel blij dat ik geweest ben!

Landgoed van Sinterklaas
Deze foto is van zondag toen we bij het Landgoed van Sinterklaas waren. Ik heb maandag namelijk helemaal geen foto’s gemaakt

De rest van de dag is het werken, werken en werken. Gelukkig heeft Alex een late dienst, dus ik kan tot half vijf doorwerken. Scheelt toch weer anderhalf uur. En zoals ik vorige week al zei, ik wil even knallen de komende week zodat er tussen sinterklaas en nieuw jaar wat rust ontstaat.

Dinsdag

Vandaag is eigenlijk hele saaie dag. Voor jullie dan. Ik heb gewerkt en verder niet veel gedaan. Ik heb een aantal opdrachten die uitgewerkt moeten worden en ik ben begonnen met mijn planning voor het eerste kwartaal van 2020. En dat begint met het uitschrijven van mijn doelen voor het komende jaar. Binnenkort lees je hier meer over.

Van Sinterklaas naar Elsa en Anna | Een kijkje in mijn leven
Waarom gaat het altijd regenen als ik de kinderen van school moet halen?!

Ik hoef vandaag niet te koken, want maandag heb ik spaghetti gemaakt en dat eten we vandaag weer. Alex is toch aan het werk en de meiden kunnen iedere dag wel pasta eten. Er is nog heel veel saus over en dat heb ik ingevroren voor als Alex weer een late dienst heeft en ik alleen met de meiden eet.

Woensdag

Vandaag heb ik een paar dingen op de planning staan. Ik ga in de ochtend naar mijn schoonzus om het draaiboek door te nemen. Over een maand is de bruiloft en dan is het wel fijn als ik weet hoe of wat. Wat voor mij vooral belangrijk is; waar zitten de gasten tijdens de ceremonie en het diner. De rest komt allemaal wel goed.

Van Sinterklaas naar Elsa en Anna | Een kijkje in mijn leven
Gezellig middagje shoppen met Marley

’s Middags gaat Jenna met Alex naar het Sinterklaasfeest van zijn werk. En omdat dit t/m 8 jaar is, mag Marley niet meer mee. Ik ga daarom gezellig met haar shoppen. Ze gelooft ook niet meer in Sinterklaas dus ze kan me helpen met nog wat schoencadeautjes en cadeautjes voor pakjesavond. We komen mijn schoonmoeder tegen en drinken gezellig een kop thee en koffie en aan het einde van de middag komen Alex en Jenna onze kant op. Als weer compleet zijn gaan we gezellig bij de Italiaan eten. Een heerlijk dagje zo!

Donderdag

Ook vandaag is het weer een gewone werkdag. Ik moet foto’s voor Instagram maken en een filmpje voor Instagram. Daarna lekker schrijven en een begin maken met mijn bullet journal voor december. Pff het is al bijna december. Wat is het jaar toch weer voorbij gevlogen!

Van Sinterklaas naar Elsa en Anna | Een kijkje in mijn leven
De pietenmuts die ik heb geschilderd. Best geinig toch?

De afgelopen weken eten we regelmatig voor de tv omdat de meiden het Sinterklaasjournaal willen kijken. Zo ook vandaag weer. Ach, moet kunnen. Als de meiden op bed liggen ga ik verder in mijn bullet journal. Dat scheelt volgende week weer een hoop tijd.

Vrijdag

Een druk ochtendje vandaag; eerst sporten en dan snel boodschappen doen, want Alex zijn tante en oom komen gezellig op visite. Ze blijven gezellig lunchen en het is een gezellige ochtend en middag. Als ze weg zijn ga ik nog even werken totdat de meiden uit school komen.

Van Sinterklaas naar Elsa en Anna | Een kijkje in mijn leven
voor een eerste keer ben ik best tevreden

Ik ben in een creatieve bui en ga lekker met waterverf aan de slag. Ik was bezig met een pietenmuts die ik af wil maken. Je hebt hem misschien op Instagram voorbij zien komen in mijn stories. En als de muts klaar is, ga ik wat kerstdingen schilderen. Ik geloof dat ik mijn kerstkaarten voor dit jaar heb gemaakt haha. Even kijken of mijn printer ze goed uitprint. Zo niet, dan worden het toch kerstkaarten uit de winkel of weer online bestellen.

Zaterdag

Vandaag gaan we gezellig naar Duinrell. Maar Jenna moet eerst naar zwemles. Ze mag hopelijk binnenkort afzwemmen dus we vinden het belangrijk dat ze nu geen lessen meer mist. Na zwemles gaan we gelijk door. Helaas zijn we net te laat voor de pietenparade. Stiekem baal ik een beetje, want dat is toch wel een hoogtepunt van ‘Het Landgoed van Sinterklaas’.

Van Sinterklaas naar Elsa en Anna | Een kijkje in mijn leven
Gekke meiden zijn het ook. Ze wilde op de foto met de kikker van Duinrell omdat ze nog geen foto met hem in de avond hebben. Hij kreeg ook gelijk een kus van allebei hahaha

Het is ook enorm druk vandaag. Overal lange rijen. Vorig jaar gingen we ook het eerste weekend op zaterdag en toen was het helemaal niet zo druk. Ja, gezellig druk. Maar nu staan er echt lange rijen en de meiden vinden het helemaal niet zo leuk. Er blijkt nog een event te zijn en dat maakt dat het zo druk is. We besluiten daarom naar het Tikibad te gaan en de meiden zijn alweer snel vergeten. Ze hebben de tijd van hun leven in het zwembad en het keer op keer van de glijbanen gaan. Volgend jaar gaan we in de herkansing. Ik denk dat het dan ook één van de laatste keren zal zijn, want ik denk niet dat Jenna nog heel lang in Sinterklaas zal geloven…

Zondag

Vandaag slapen we lekker uit en maken ons dan klaar om naar het Kids Weekend te gaan. De meiden kijken al zo lang uit naar dit tweede deel van Frozen dus we zijn heel blij dat we door Kinepolis zijn uitgenodigd voor het Kids Weekend. En zo gaan we van Sinterklaas naar Elsa en Anna. Dat kunnen wij haha. Wat is de film mooi. En leuk. En grappig. Maar ook heel ontroerend. Ik kom zit een paar keer met kippenvel en tranen in mijn ogen. En het volgende moment moet ik weer heel hard lachen. Ik ben met de meiden naar de Nederlandse versie geweest en wil binnenkort naar de originele versie. Gewoon in het Engels, met de echte stemmen en liedjes. Gauw maar eens lekker alleen naar de bios 😉

van Sinterklaas naar Elsa en Anna
We gingen naar Frozen en wat is het een leuke en mooie film ❤️

Als we weer thuis zijn maak ik een vers groentesoepje en stuur ik de meiden naar boven om hun kamer op te ruimen. Na het eten maak ik nog even de badkamer schoon en dan kan het huis er ook weer tegenaan. Dan strijk ik ’s avonds onder het genot van Netflix (en een wijntje) alle was weg en ben ik weer helemaal klaar voor de nieuwe week.

Van Sinterklaas naar Elsa en Anna

Ik heb niets teveel gezegd toch? Het was een druk maar gezellig weekje. We gingen van Sinterklaas naar Elsa en Anna en ik ben lekker wezen shoppen met Marley. En ik heb vooral veel tijd met mijn gezin doorgebracht. Ik hou van dit soort dagen en ze geven me enorm veel energie. Komende week is het iets minder druk, maar er staat weer genoeg op het programma. Maar dat lees je volgende week…

Ik wens je een mooie week!

Liefs,
Irene

Vind je het leuk om mij te volgen en te zien wat ik allemaal doe? Volg mijn dan op Instagram. In mijn stories neem ik je (bijna) iedere dag mee en zie je waar ik allemaal mee bezig ben. Zie ik je daar?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!