fbpx

Vanaf nu koop jij alle kleding voor jouw gezin bij ABOUT YOU

Vanaf nu koop jij alle kleding voor jouw gezin bij about you

Wie houdt er nou niet van shoppen!? Ik wel in ieder geval. En nu het buiten steeds kouder wordt ging ik op zoek naar lekkere warme truien. En zoals jullie weten ben ik van het onlineshoppen. Geen gedoe met passen en lange rijen aan de kassa. Maar waar zou ik leuk truien kunnen vinden?  Jullie hebben het vast al voorbij zien komen. Er kwamen de afgelopen tijd regelmatig reclameblokken op tv voorbij en ook online kan je de advertenties niet gemist hebben. En geloof me, vanaf nu koop jij alle kleding voor jouw gezin bij ABOUT YOU.

Genoeg keuze

Ik was meteen aangenaam verrast over ABOUT YOU. Niet alleen omdat de site heel overzichtelijk is (ik word gek van die websites met een hoop druk gedoe erop) en snel reageert (ook zo’n ding bij die webshops). Maar de keuze is enorm. Je kan op About You terecht voor wel 500 merken, dus er zit altijd wel iets bij wat bij jouw stijl en smaak past.

De perfecte outfit

Je kan op de site filters instellen. Zo had ik ingesteld dat ik truien wilde in maat L die minder dan €40 waren. De moeders onder ons weten ook dat kinderen en dure truien niet samengaan. Voor je het weet zit er een vlek op je trui die er niet meer uitgaat. Natuurlijk kan je nog veel meer filters instellen. Denk bijvoorbeeld aan de kleur, materiaal, merk en ga zo maar door. Echt heel prettig, omdat je dan niet van die lijsten moet door scrollen voordat je eindelijk de perfecte trui (of broek, of shirt, of jurk) hebt gevonden.

Gepersonaliseerde homepage

En als je inlogt op de site dan wordt het nog leuker! Je kan heel eenvoudig via Facebook inloggen. Heb je geen Facebook? Dan maak je een account aan door alles handmatig in te voeren. En als je dan ingelogd bent, staat er geen About You meer op de homepage, maar in mijn geval About Irene. Best leuk, toch? Dan kan je in je instellingen aangeven wat jouw stijl is, hoeveel geld je gemiddeld aan verschillende kledingstukken uitgeeft, je maten en of je nieuwsbrief wilt ontvangen en hoe vaak.

Community

Als je dan naar je profiel gaat, kom je op een soort communitypagina terecht. Hier kan je mensen, merken en lookbooks volgen. Ik zelf heb die behoefte niet. Ik wil gewoon leuke kleding shoppen en meer niet. Maar wie weet heb ik een keer inspiratie nodig en dan zal ik zeker een kijkje nemen.

Vanaf nu koop jij alle kleding voor jouw gezin bij ABOUT YOU

Jouw eigen stijl

Als je dan weer naar de homepage gaat, worden er aanbevelingen voor jou gedaan aan de hand van de gegevens die je in de instellingen hebt ingevoerd. En dit vind ik dan wel weer handig. Zo krijg je kleding te zien in jouw stijl. Ik had bijvoorbeeld aangegeven dat ik van een sportieve stijl hou en dus zie je kledingstukken die in die stijl vallen. Echt heel handig!

Alleen maar voordelen

Nadat mijn bestelling compleet was, naar het winkelmandje gegaan en ook daar werd ik weer verrast. Geen verzendkosten! Dus niet minimaal voor een x-bedrag bestellen, maar gewoon nooit verzendkosten! En dan ook nog een snellere levering. Ik bestelde op zondag en woensdag zou mijn pakket geleverd worden. En bevalt de trui niet dan heb ik 100 dagen de tijd om hem terug te sturen. En ook een retourlevering is gratis (daar kunnen aardig wat webshops wat van leren). Als je dan naar de kassa gaat kan je kiezen uit meerdere betaalmogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld ook op rekening betalen of net als ik, via IDEAL.

Ik kan niet wachten tot mijn nieuwe trui binnenkomt! Ben je ook nieuwsgierig geworden? Neem dan zeker een kijkje op ABOUT YOU.

 

Foto’s: ABOUT YOU

 

Dit artikel is een editorial. Dit betekent dat ik betaald heb gekregen om over dit onderwerp te schrijven. Dit verandert mijn mening niet. Als ik positief ben over dit onderwerp zeg ik dit, maar ook als dit negatief is.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!