fbpx

Vanaf nu wordt alles anders

nu wordt alles anders

Zoals je misschien hebt gemerkt als je één van mijn blogs opende of als je naar mijn website ging, is er het één en ander veranderd. Het was de laatste tijd ook wat stiller op Facebook en Instagram. Ik kreeg steeds vaker de vraag of het wel goed gaat. Het gaat heel goed, dat was ook niet de reden dat het stiller was. Nou ja, een flinke griep waar ook een buikgriep op volgde zorgden er wel voor dat er een paar veranderingen aan zitten te komen. Vanaf nu wordt alles anders….

Het ontstaan van Tante Truus Kan Alles

Zoals je misschien wel weet, bestaat mijn blog al vanaf 2013 en het eerste blogartikel is van 2014. Ik was toen nog niet heel actief op Tante Truus Kan Alles. Ik had immers twee kleine kinderen en werkte ook nog 24-32 uur in loondienst. Toen ik thuis kwam te zitten omdat ik een burn out had, ging ik hierover schrijven en dat was een groot succes! Niet alleen voor mezelf, want ik schreef de burn out van me af, maar ook voor mijn lezers die zich herkenden in mijn verhaal en zich hierdoor gesterkt voelden.

Dit zorgde ervoor dat het aantal websitebezoeken enorm steeg en ik leuke opdrachten kreeg om over te schrijven. Toen dit er steeds meer werden en mijn blog groter en groter werd, besloot ik mijn baan in loondienst op te zeggen en zelfstandig ondernemer te worden. Hier heb ik tot de dag van vandaag nooit spijt van gehad. Ik ben nog iedere dag dankbaar dat ik dit kan en mag doen.

Corona gooide roet in het eten

Maar toen kwam in 2020 corona op ons pad. En dit zorgde ervoor dat opdrachten on hold of zelfs geannuleerd werden. Mijn inkomsten liepen terug en mijn focus ging steeds meer bij mijn kinderen liggen. Er moest thuisonderwijs gegeven worden en ik vond het maar lastig om dit met mijn werk te combineren. Gelukkig kon ik dit doen, maar dit betekende wel dat er amper geld binnen kwam. En ja, mijn werk is mijn passie wat ik met heel veel liefde doe, maar er moet ook brood op te plank komen. Nu heb ik gelukkig een man die een vast inkomen heeft en we zouden het wel overleven. Maar ik ben zoals Destiny’s Child dit ook ooit mooi zong een Independent Women. Ik verdien graag mijn eigen centjes, wil bijdragen aan mijn gezin en hou er niet van om mijn handje op te houden.

De coach in mij stond op

Het coachen van mensen miste ik enorm. Dit was namelijk iets wat ik jaren gedaan had en ik had inmiddels een opleiding tot lifecoach gedaan. In 2021 zou ik gaan starten als coach voor vrouwen. En door het hele coronagebeuren besloot ik hier eerder mee te starten. Niet alleen omdat de inkomsten terugliepen, maar vooral omdat het nu het moment was om mensen te helpen en te begeleiden. De fout die ik alleen maakte is dat ik te snel wilde. Ik paste mijn website aan en ging aan de slag. Maar het voelde niet goed. Niet zoals het nu was. En ik liep weken, wat zeg ik, maanden met het gevoel dat het anders moest.

Tante Truus Kan Alles is geen coach

Tante Truus Kan Alles is namelijk een blog, waar leuke, informatieve, grappige, emotionele en persoonlijke blogartikelen op staan. De categorieën zijn gericht op vrouwen. Mijn coachactiviteiten pasten hier niet bij. Want ik wil natuurlijk dat iemand mij als coach inhuurt om de kennis en vaardigheden die ik heb. En op deze blog staan ook reviews van kinderspeelgoed. En bij de naam Tante Truus Kan Alles, denk je niet aan een goede coach die jou kan helpen balans in je leven te krijgen en houden en je mooiste leven te leiden.

Nou, dat was een behoorlijke intro, maar wel even nodig zodat je begrijpt hoe of wat. Vanaf nu wordt alles anders en wat er gaat veranderen, lees je hieronder…

Tante Truus Kan Alles is een blog

Uiteindelijk durfde ik de knoop door te hakken. Het lijkt misschien iets heel simpels, maar dat was het voor mij zeker niet. Tante Truus Kan Alles is weer wat het was, een blog. Een plek voor jou waar je terecht kan voor die leuke, informatieve, gezellige en persoonlijke blogartikelen. En daar ben ik de afgelopen weken druk mee bezig geweest. De website is nog niet helemaal af, maar het einde is in zicht. En het voelt nu al zo goed!

Een nieuwe website voor mijn coachpraktijk

Ik hoor je denken: “Hoe zit het nu met het coachen?”. Dat is iets wat ik zeker blijf doen. Het is zelfs zo dat mijn coachpraktijk een eigen website krijgt. Of eigenlijk al heeft. Maar ik ga nog niet verklappen waar je die kan vinden. Ik ben namelijk eerst aan de slag gegaan met Tante Truus Kan Alles en ga deze week beginnen met het opbouwen van mijn andere website. Een website die volledig gericht is op het coachen en begeleiden van vrouwen en waar je terecht kunt voor e-books, online programma’s/trainingen en 1-op-1 coaching. Ik ben al met twee fotografen op pad geweest om mooie foto’s te laten maken die op mijn website komen. De blogs over mindset kan je voortaan op mijn nieuwe website vinden. De ‘oude’ blogs hierover blijven op Tante Truus Kan Alles te lezen. En als mijn nieuwe website af is, hoor je dat natuurlijk van mij!

Blijven de podcast en weekvlogs?

En dan heb ik natuurlijk ook nog mijn podcast en weekvlog. Ook dit heeft allemaal stil gelegen. Puur zodat ik voor mezelf kon bekijken wat ik blijf doen en wat niet en hoe ik het ga doen. Mijn podcast blijft bestaan. Wanneer er weer een nieuwe podcast online staat, kan ik nu nog niet zeggen maar dat zal niet lang meer duren. De weekvlog komt ook weer terug en misschien wel in combi met mijn oude ‘Kijkje in mijn leven’. Dat was een wekelijkse blog waarin ik je meenam en in feite ben ik dat in de vlog gaan doen. Maar sommige mensen vinden het leuker om erover te lezen en weer andere mensen kijken het liefst de vlog. Dus daar ga ik no g wel iets leuks voor bedenken.

Socials veranderen mee

Op mijn socials gaat ook iets veranderen. Als je mij op Instagram volgt heb je kunnen zien dat ik mijn Instagramnaam heb veranderd naar @ireneplanken. De reden dat ik dit heb gedaan is omdat ik Instagram vooral voor mijn coaching ga inzetten. Ik zal ook wel andere dingen delen, maar dat zal vooral in mijn stories zijn.

Ik ben een coach die het ook leuk vind om te bloggen en zich een micro-influencer mag noemen. Dus dat zal je dan ook echt wel voorbij zien komen, maar in mindere mate dan op Facebook. Op Facebook zal ik voornamelijk blogs delen en er zal ook wel wat voorbij komen wat met coaching te maken heeft. Want het blijft toch een beetje met elkaar verweven. Ik kies er bewust voor om niet voor ieder onderdeel een Facebook- of Instagrampagina te maken. Dit kan misschien nog veranderen, maar voor nu voelt het goed om het op deze manier te doen.

Vanaf nu wordt alles anders!

Poeh, een flinke update! Maar nu weet je wel waarom het stiller was en waar ik mee bezig ben geweest. Ik heb nog een flinke klus te klaren voordat het nieuwe jaar start, want mijn deadline om alles af te hebben is de eerste week van januari. Maar ik weet zeker dat dit goed gaat komen. Alles wordt nu anders, of eigenlijk wordt alles weer zoals het was. Je zal nu steeds meer van me horen en er zullen weer meer blogs online komen. Persoonlijke blogs, want binnenkort blik ik terug op 2021. Ik pak de doelen die ik voor dit jaar had erbij en kijk hoe het gegaan is en natuurlijk ga ik ook mijn doelen voor 2022 met je delen. Daarnaast heb ik ook een paar hele leuke samenwerkingen gehad en komen er nog een paar nieuwe samenwerkingen aan die ik binnenkort allemaal met je ga delen.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze lange update te lezen en bedankt dat je al die tijd trouw bent gebleven aan Tante Truus Kan Alles. Want zonder jou zou Tante Truus Kan Alles er niet meer zijn. Dank je wel ❤️

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!