fbpx

Veel bestellingen en de woonkamer opknappen | Een kijkje in mijn leven

Veel bestellingen en klussen

Deze week is een rustigere week dan vorige week. Mijn feel good shop loopt lekker en ik kan me weer focussen op anderen dingen zoals het online programma dat ik aan het maken ben. Tenminste dat dacht ik. Maar het gaat zo hard met de bestellingen dat veel tijd in het inpakken en wegbrengen van bestellingen gaat zitten. Supergaaf natuurlijk, maar ik moet dus duidelijk mijn draai hierin nog vingen. Deze week heb ik ook weer een bijeenkomst met de Master Mind groep waar ik er naar uitkijk. En in het weekend gaan we aan de slag met het opknappen van de woonkamer.

Maandag

Nou heb ik sinds ik voor mezelf ben begonnen eigenlijk nooit meer moeite met maandagen gehad. Maar deze maandag is het extra leuk om te werken! Ik mag namelijk bestellingen inpakken. Alsof het al Kerst is. Zo leuk! Ik maak dan ook van mijn pakketjes echte cadeautjes. Zodat het feel good gevoel al bij het uitpakken begint.

Alleen is er een kleine tegenslag.. Nou ja, dat klinkt wel heel dramatisch. Zo erg is het nou ook weer niet, maar ik moet nog wat kaartjes printen die ik in het pakketje doe. En laat mijn printer nou niet meewerken. Het gekke is dat er genoeg inkt in de printer zit. Maar misschien wordt het te weinig gebruikt. Uiteindelijk komt het goed en kan ik de kaartjes printen. Ik heb wel gelijk nieuwe cartridges besteld. Gewoon voor de zekerheid. Ik heb ook gelijk mijn nieuwe snijmachine getest en die werkt top. Dat worden dus rechte kerstkaarten dit jaar 😂

Bestellingen inpakken

In de middag ga ik weer naar school voor het openen van de schoolbieb en als ik weer thuis ben worden de laatste pakketjes ingepakt, aangemeld bij de post en breng ik ze weg. Morgen zijn de stenen bij hun nieuwe eigenaar. Spannend! Als de meiden naar kickboksen zijn kijken Alex ik een serie. En dat doen we rest van de avond ook. Fijn om even zo te ontspannen na alle leuke spanningen van de afgelopen dagen!

Dinsdag

Vandaag heb ik weer een Master Mind online bijeenkomst met de andere onderneemsters. Het is weer een intense maar superwaardevolle bijeenkomst. We leren zoveel van elkaar en steunen elkaar. Bijna iedereen heeft haar doelen bereikt . Zo gaaf om te zien hoeveel er in een maand kan veranderen. Supergaaf zelfs! Komende maand gaan we aan de slag met nieuwe doelen en met onze social media accounts. Ik heb in het verleden een businesscoach gehad waar ik echt heel veel aan heb gehad, maar deze vorm van coaching is zoveel leuker. Ik hou van het interactieve, het sparren met elkaar, successen delen, angsten delen en ga zo maar door. Heel waardevol.

gezellige lichtjes

Vlak voordat de bijeenkomst afgelopen is word ik door school gebeld dat Jenna niet lekker is. Gelukkig is Alex thuis en kan hij haar ophalen. Ze is vooral heel moe, heeft hoofdpijn en buikpijn. Ik kijk het even aan, maar ik denk dat het komt omdat ik haar verteld heb dat we op de studiedag over twee weken misschien niet naar de Efteling kunnen gaan door de nieuwe maatregelen. Dat was in de ochtend en als we dan de persconferentie hebben gekeken blijkt dat ons dagje Efteling inderdaad niet doorgaat. Een flinke domper voor de meiden. Maar het is niet anders..

Woensdag

Vandaag is officieel mijn studiedag, maar van studeren komt weinige terecht. Jenna is wel weer naar school, want ze heeft vandaag het schoolontbijt en wilde daar heel graag heen. Ze voelde zicht weer beter, maar we hebben afgesproken dat ze het tegen de juf zegt als ze toch weer hoofdpijn of buikpijn krijgt. Ik heb nog wat dingen voor werk liggen waar ik de rest van de week geen tijd voor heb. Ook heb ik een paar bestellingen die ingepakt moeten worden. Ik vind het zo leuk dat ik bijna iedere dag wel 1 of 2 bestellingen heb. Ik voel me bij iedere bestelling een soort van vereerd en ik word er helemaal vrolijk van!

prijzenpakket
Het prijzenpakket wat ik gewonnen heb met onze Halloweenfoto

Vandaag neem ik ook twee podcasts op. Dit doe ik als Marley aan het hiphoppen is. Ik moet dan toch in de auto blijven wachten dus de tijd wordt goed benut. Ik had ook één van de boeken van mijn opleiding bij me, maar omdat ik twee podcasts opneem is er geen tijd meer om te studeren. Komende week ga ik die woensdag echt weer helemaal vrijhouden voor mijn studie, want dit schiet natuurlijk niet op!

Donderdag

Ook vandaag ben ik niet de dingen aan het doen die ik gepland had. Nu ik regelmatig bestellingen heb, moet ik mijn tijd anders in gaan delen omdat dingen anders blijven liggen dus dat schiet niet op. Vanaf nu moet ik iedere dag tijd reserveren voor het in orde maken van bestellingen. Heb ik geen bestellingen kan ik iets anders doen. Maar nu loop ik een beetje achter de feiten aan.

lontwol weven
Lekker knutselen

Uiteindelijk heb ik maar de helft van wat ik gepland had afgevinkt. Maar ik moet ook zeggen dat het komt omdat Jenna thuis is. Ze heeft toch nog wel buikpijn. Dus dan maar liever thuis houden. Ze is ook zo gevoelig. Even rustig aan doen en dan kan ze er weer tegenaan. Dat weet ik zeker!

Vrijdag

Ik hou Jenna nog een dagje thuis. Dat ene dagje maakt dan ook niet meer uit. Misschien makkelijk praten, maar ik ken mijn kind en merk dat ze hier nu behoefte aan heeft. In de ochtend ga ik nieuwe stenen voor de shop bestellen. Stenen die bijna uitverkocht zijn en hele nieuwe stenen. Zo kreeg ik het verzoek om maansteen in te kopen en dat heb ik dus gedaan. Het is zo leuk om stenen in te kopen en nieuwe stenen te ontdekken. Enige minpuntje is dat het lastiger is om de groothandel te bezoeken. Al wil ik dat de volgende keer wel echt doen.

met Sjors
Lekker kroelen met Sjors

De rest van de dag loop ik mijn to do lijst af en krijg uiteindelijk alles af wat ik gepland had. Dat is fijn, want dan kan ik volgende week met een schone lei beginnen en een planning maken die ook het inpakken van bestellingen bevat. Dat zal vast veel meer rust gaan geven.

Zaterdag

Het weekend is het al niet veel rustiger. Ik krijg het namelijk in mijn bol en vind dat we de woonkamer moeten gaan verven. In ieder geval het plafond. Over twee weken komt er namelijk een stukadoor voor onze open haard. Die is nu behoorlijk oubollig en ik wil de ombouw wat strakker. De bakstenen gaan dus weg. Of eigenlijk komt er een mooie stuclaag omheen en dan nog spachtelputz zodat het bij de rest van de woonkamer past. En dus gaan we vandaag aan de slag met het plafonds. Nou ja, het voorwerk.

lege eetkamer
Net of we gaan verhuizen zo

Vandaag gaan we beginnen met het stofvrij maken en ontvetten van het plafond. De laatste keer dat we dit hebben gedaan was toen we ons huis net gekocht hadden en toen stond er niks in het huis. Nu is het andere koek. Ik moet dan ook eerst echt spullen opruimen en weggooien willen we uberhaupt beginnen. Na het eten gaan we langs de deur bij vrienden aangezien hun zoon jarig is en we een cadeautje af willen geven en daarna rijden we door naar mijn schoonmoeder die ook jarig is.

Zondag

Vandaag slapen we eerste een beetje uit en dan gaan we verder in de woonkamer. Marley gaat met Sjors de hort op en Jenna vermaakt zich prima in haar eentje. Nu de grote kast leeg is, is dat een prima plekje om je in terug te trekken. Alex en ik verhuizen eerst een groot deel van onze spullen naar de ene kant van de woonkamer en dan alles naar de andere kant. Alleen tv en bankstel laten we staan en bedekken we met afdekfolie tegen de spetters. En dan gaan we aan de slag.

verfspetters
De verfspetters van me af wassen

We gaan lekker en dus besluiten we ook de muren rondom onze bank te verven. Hoeven we van de week niet weer de bank naar voren te trekken. Jenna vraag al de hele dag of ze mag helpen en nu kan ze dan eindelijk helpen. Samen verven we een muurtje. Altijd zo mooi om te zien hoe blij ik Jenna kan maken met dit soort dingen. Als zij dan klaar is gaat ze lekker op haar iPad en kunnen wij de rest afmaken. Dan de woonkamer opruimen en de ander muren komen van de week. Ik ga nog even in bad voordat we gaan eten, want alles doet pijn. Mijn voeten, nek, rug en ga zo maar door. Dus even bijkomen in bad, dan eten, nog even werken en lekker naar bed. Want er komt weer een druk weekje aan.

Veel bestellingen en de woonkamer opknappen

Wat was dit een lekker weekje. Ja, het was een race tegen de klok. Maar de reden was echt supertof. Ik had nooit gedacht al in de eerste week zoveel bestellingen te hebben. Komende week zal het wel wat rustiger worden met bestellingen. Al heb ik wel weer nieuwe stenen ingekocht en komen die maandag of dinsdag in de shop. Maar ik moet iedere dag of om de dag tijd inplannen voor het inpakken van bestellingen. Zo weet ik dat ik nooit in de knoei kom met mijn tijd. Komende week moeten er nog een paar muren geverfd worden en dan is de woonkamer klaar. Dan kan ik aan de slag met het opnieuw inrichten van het deel waar de eettafel staat. Maar eerst moet er dus nog even gewerkt worden.

Heb jij dat ook dat je het ineens in je bol krijgt en dan iets gaat opknappen of je interieur verandert?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!