fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Video van Sint bestaat 10 jaar en dat wordt gevierd met een winactie! (WINACTIE GESLOTEN)

Video van Sint bestaat 10 jaar

Zaterdag is het zover! Dan is de Goedheiligman weer in het land. Ik vind het altijd een gezellige tijd. De intocht, schoentje zetten, zingen en natuurlijk cadeautjes. En dan is het uitkijken naar pakjesavond. Zijn we lief geweest en krijgen we veel cadeautjes? Wij vieren nu al een paar jaar pakjesavond met de Video van Sint. Ook dit jaar weer. Het blijft zo leuk om die verbaasde gezichtjes te zien als hun eigen foto op het scherm verschijnt. Dit jaar bestaat Video van Sint 10 jaar en staat de video in het teken van magie. Wil jij je kinderen dit jaar ook verrassen met een zo’n magisch leuke video? Lees dan gauw verder want jij maakt kans op een gratis Video van Sint!

Video van Sint 2018

Video van Sint

Video van Sint is een video waarin jouw kinderen worden toegesproken door Sint en zijn pieten. Sinterklaas noemt hun naam. Het is dus echt heel persoonlijk. Ook verschijnt er een foto van je kind in het grote boek. Als er meerdere kinderen zijn komt ieder kind in het grote boek voor. Naast de foto in het grote boek kun je nog twee anderen foto’s toevoegen. De ene foto zie je in de stal en de ander tijdens een goocheltrucvan de pieten. Dit kan bijvoorbeeld een familiefoto of een foto van een huisdier zijn, maar ook een tekening. Daarnaast kun je ook persoonlijke dingen over het kind toevoegen. Je voegt standaard een compliment toe. Maar ook een hobby of gebeurtenis. Daarnaast kan je optioneel ook nog een lekkernij en een opvoedtip toe. De opvoedtip van vorig jaar zorgde er bij ons voor dat Jenna stopte met nagelbijten 😜

Video van Sint bestaat 10 jaar vorig jaar
Mijn meiden en kinderen van vrienden keken vorig jaar aandachtig naar de boodschap die Sinterklaas voor ze had

 Makkelijk en snel geregeld

Ik vind video van Sint echt heel erg leuk. We doen dit nu al een paar jaar en de meiden vinden het nog steeds leuk. De oude DVD’s worden soms ook midden in de zomer opgezet. Het maken van een video is ook nog eens super eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is de naam van je kind invullen (als de naam van je kind nog niet in de lijst staat kan je die toevoegen) en de rest wijst eigenlijk voor zich. Belangrijk is natuurlijk dat je ook aangeeft waar de cadeautjes verstopt liggen. Dit kan een plek in huis zijn, maar ook in de tuin of de auto. En wat ook belangrijk is om te weten is dat je dit jaar voor zwarte pieten kunt kiezen, maar ook roetpieten. Als je alles hebt ingevuld kun je kiezen of je een DVD of download wilt. Maar je kunt ook voor beiden kiezen.

Extra opties dit jaar

De extra opties dit jaar zijn:

  • een bundel met vijf sinterklaasliedjes waarin danspiet jullie hippe dansjes leert
  • drie verhaaltjes van Sint: Sinterklaas vertelt 3 prachtige verhaaltjes (totaal ongeveer 10 minuutjes)
  • extra DVD kopie: compleet met dvd doosje, gesigneerde kaart en unieke cadeau envelop

Video van Sint bestaat 10 jaar Sinterklaas

Video van Sint bestaat 10 jaar en dat wordt gevierd met een winactie!

Wil jij kans maken op een eigen Video van Sint met DVD, download en alle extra opties ter waarde van ruim €50,00? Doe dan mee met de winactie!

Wat moet je doen:

  1. Like Tante Truus Kan Alles op Facebook
  2. Reageer onder het vastgezette bericht op Facebook zodat ik weet dat je meedoet. Heb je geen Facebook? Reageer dan onder dit artikel.
  3. Meedoen kan t/m zondag 18 november. Ik maak in de week van 19 november de winnaar bekend en de winnaar krijgt dan ook meteen de code waarmee hij de Video van Sint kan bestellen.
  4. Succes!

Video van Sint bestaat 10 jaar dit jaar

Niet gewonnen? Bestel snel jouw Video van Sint

Heb je niet gewonnen? Bestel dan snel jouw eigen Video van Sint. Dit kan al vanaf €14,95

Ik wens je alvast een hele leuke Sinterklaastijd met veel kruidnoten, marsepein, chocoladeletters en natuurlijk heel veel cadeautjes!

 

Video van Sint bestaat 10 jaar banner

 

Dit artikel is een advertorial. Een commercieel artikel om een product of dienst aan te prijzen. Als ik positief ben over dit onderwerp zeg ik dit, maar ook als dit negatief is.

Deel op:

2 gedachten over “Video van Sint bestaat 10 jaar en dat wordt gevierd met een winactie! (WINACTIE GESLOTEN)”

  1. Bestaat het alweer 10 jaar? Dan wordt het toch eens tijd dat wij kennis maken met een video van Sint. Het zal pakjesavond wel heel speciaal maken. Ben toch wel erg benieuwd naar de verraste koppies van de kinderen als ze de video en zichzelf erin zien. Doe graag mee om het een onvergetelijke avond voor ze te maken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!