fbpx

Een kijkje in mijn leven | Vol energie en weer allemaal leuke dingen!

Vol energie en weer allemaal leuke dingen

Ik bruis de laatste tijd van de energie! Ik weet niet wat het is en waar het vandaan komt, maar het mag zo blijven. Sinds mijn burn out heb ik eigenlijk nooit meer het energielevel gehad als de jaren ervoor en was er eigenlijk vanuit gegaan dat dit zo zou blijven. Maar ik merk dus dat mijn energie echt nog wel een standje hoger kan zijn. En daar maar ik ook deze week gretig gebruik van. Ik luister natuurlijk nog wel naar mijn lichaam en ga een tandje lager als ik merk dat dit nodig is.

Maandag

Vandaag was eigenlijk een heel saai dagje. Niet voor mij, want ik heb genoeg gedaan. Ik zat vol energie en heb daar gretig gebruik van gemaakt. Ik heb aardig wat artikeltjes geschreven en kan dus weer lekker vooruit.

Vol energie en weer allemaal leuke dingen winnaar winactie blij maken
De winnaar van de Num Noms Shimmer Playset bleek in Zoetermeer te wonen dus kon ik het pakketje afgeven. Altijd leuk!

In de avond zaten we klaar voor het eerste Sinterklaasjournaal van dit jaar. Marley had het de hele dag al over kaartjes die de juffen hadden maar niet wisten wat ze ermee moesten. Gelukkig kwamen de kaarten in het Sinterklaasjournaal ook weer terug en kan ze morgen met een gerust hart naar school 😉

Dinsdag

Vandaag heb ik een druk dagje. Maar wel leuk allemaal. Ik begin de ochtend met een inlooples bij Marley. Ik kijk mee met een rekenles. Leuk om te zien hoe zo’n les gaat. Dan ga ik thuis een uurtje werken om dan naar de inlooples bij Jenna te kijken. Zij is druk bezig met haar taken op haar takenkaart. Erg leuk dat de school dit eens in de zoveel tijd doet. Zo heb je een beetje een beeld hoe het er op school aan toe gaat.

Vol energie en weer allemaal leuke dingen inlooples op school
Inloop bij Jenna die een werkje aan het doen was.

In de middag heb ik een perstour door de binnenstad van Den Haag. Ik ben uitgenodigd door Miss Publicity en Time to MoMo. Erg leuk om zo’n tour door Den Haag te maken, want ik kom er veel te weinig. En dat terwijl ik zo dicht bij Den Haag woon. De tour duurt tot vier uur maar ik moet om kwart over vier alweer richting huis omdat ik de meiden van school moet halen. Maar ik heb de plattegrond dus ik ga de tour binnenkort gewoon nog een keer doen en dan helemaal!

Woensdag

De ochtend begin ik natuurlijk met mijn wekelijke wandeling. Alleen in plaats van 1,5 uur wandel ik vandaag maar een uurtje. Ik heb namelijk om 9 uur een hele leuke afspraak. Daarna is het eigenlijk heel saai allemaal en ‘gewoon werken’.

Vol energie en weer allemaal leuke dingen op bezoek bij Lola Bikes & Coffee
Op bezoek bij Lola Bikes & Coffee

In de avond ging ik naar een bijeenkomst van Zoetermeerse Zakenvrouwen en ik heb een hoop onderneemsters ontmoet. Leuk en inspirerend!

Donderdag

In de ochtend wordt er natuurlijk gewerkt, maar de middag heb ik mezelf vrij gegeven. Ik ga namelijk gezellig met mijn schoonmoeder lunchen. Is alweer veel te lang geleden en de afspraak was maanden geleden al gepland, maar iedere keer kwam er iets tussen. Maar vandaag neem ik haar mee naar STAGE Kitchen&Café want er is een nieuwe kaart en ik ben heel nieuwsgierig. Daarnaast is mijn schoonmoeder nog nooit bij STAGE geweest en dat kan natuurlijk niet 😉

Vol energie en weer allemaal leuke dingen opzet bullet journal december
Opzetje voor mijn bullet journal december cover

In de middag ben ik aan de slag gegaan met mijn bullet journal voor december. Er komt weer een drukke periode aan dus ik ben lekker vooruit aan het werken zodat ik straks niet in tijdnood kom.

Vrijdag

In de ochtend besluit ik na tijden weer eens naar de markt te gaan. Ik haal daar lekker veel fruit en verse bloemen. Dan doe ik mijn wekelijkse boodschappen bij de Jumbo en dan is het alweer tijd om Jenna op te halen. Ik vind het heerlijk dat ze op vrijdag nog maar een halve dag school heeft, maar die ochtend vliegt echt voorbij! In de middag zijn we lekker thuis en Marley neemt gezellig een vriendinnetje mee uit uit school.

Vol energie en weer allemaal leuke dingen boekrecensie Norara waar is geluk
Ik schreef een boekrecensie over dit toe boek en deze week lees je er alles over!

In de avond ga ik met een vriendin naar de VIP avond van Praxis. Het valt een beetje tegen en we staan binnen 15 minuten alweer buiten. We gaan bij mij thuis dan maar gezellig koffie drinken.

Weekend

Vandaag is de dag waar de meiden lang op gewacht hebben. Sinterklaas komt aan in Nederland. Al jarenlang gaan we naar de intocht in Zoetermeer maar dit jaar zijn we uitgenodigd door onze oude buurmaan in Leidschendam. En ik moet zeggen dat Sinterklaas die aankomt op de boot wel iets extra’s heeft. Marley geniet met volle teugen van het hele spektakel. Jenna wat minder, want die vindt het toch wel weer spannend allemaal. In de avond heb ik een reünie van mijn middelbare school. Ik heb wel een paar bekenden gezien, maar had toch wel meer mensen van mijn oude school verwacht. Jammer. Het was een reünie van meerdere scholen dus heel veel mensen en heel weinig bekenden.

Vol energie en weer allemaal leuke dingen sinterklaasintocht
Vol spanning wachten op Sinterklaas

Zondag beginnen we de dag lekker rustig. We doen spelletjes, we dansen en zingen en doen spelletjes op de Wii. In de middag wil ik toch nog even naar buiten, want het mag dan wel koud zijn het zonnetje schijnt lekker. Dus fietsen we even naar het centrum met de meiden. En dan zit de week er alweer bijna op…

Vol energie en weer allemaal leuke dingen

Het was weer een week met leuke dingen en ik heb weer een hoop nieuwe mensen ontdekt. Aankomende week is het gelukkig een stuk rustiger. Ik heb zeker wel leuke dingen op de planning staan, maar niet ieder dag. Dus ik kan me even goed op mijn werk focussen en vooruit werken zodat ik straks richting Sinterklaasavond en kerst meer tijd heb voor mijn gezin en natuurlijk voor mezelf 😉

Heb jij deze week leuke dingen op de planning staan?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!