fbpx

Het effect van de volle maan op 1 oktober

Volle maan op 1 oktober

Voel jij je met periodes onrustig? Of ben je emotioneler? Ga je nadenken over vriendschappen en relaties? En wanneer gebeurt dit meestal? Heb je weleens naar de datum gekeken en de stand van de maan? Ik ben vrij nuchter en was hier nooit echt mee bezig, maar sinds een paar maanden ben ik erop gaan letten en kwam ik erachter dat de stand van de maan en dan vooral de volle maan, toch wel heel veel met me doet. En waarom dan voor mezelf houden? De volle maan op 1 oktober vindt vandaag om 23:06 plaats. Deze volle maan in Ram geeft behoefte aan vernieuwing, brengt vurigheid en ook impulsiviteit. Heb jij de afgelopen twee dagen slecht geslapen en voelde je je onrustig? Lees dan zeker verder.

Klachten bij de volle maan op 1 oktober

Een paar dagen voor en na de volle maan kun je de effecten van deze volle maan al voelen. Zo kan het zijn dat je slecht slaapt, je onrustig voelt, je emotioneel bent, je last van duizeligheid hebt, je hoofdpijn hebt, je moeite hebt met je concentreren en je griepachtige verschijnselen hebt. Herken je bepaalde klachten? Luister ernaar en doe een stapje terug.

Het kan ook zijn dat je er deze keer meer last van hebt dan anders omdat er dubbele getallen in deze datum zitten (01-10-2020). De kracht van de maan heeft hierdoor een versterkte werking. Dus echt, doe het rustig aan.

Volle maan in ram

Deze volle maan staat in ram. Dit betekent dat de ram invloed sterk is bij deze volle maan en hierdoor heb je deze periode behoefte aan vernieuwing. Maar de volle maan in ram brengt ook vurigheid en impulsiviteit. Je hebt een drang naar onafhankeijkheid en door je enthousiasme ben je onrustig en wil je in actie komen. Hierdoor zal het moeilijk zijn om je innerlijke rust te vinden en geduld te hebben.

Je enthousiasme zorgt ook dat je anderen meekrijgt in je plannen. Maar je bent ook recht door zee en direct wat voor conflicten kan zorgen. En laat je nu net in deze periode conflicten niet uit de weg gaan. Dit kan ervoor zorgen dat je afscheid neemt van een vriendschap. Dit is natuurlijk verdrietig, maar vertrouw op je intuïtie. Je intuitie werkt op dit moment extra goed. Dus voel en luister. Dan komt het de komende periode helemaal goed!

Laat los

Je wordt je de komende periode steeds meer bewust van je emotionele behoeften. Luister daar ook goed naar. Wat heb je nodig om emotioneel in balans te zijn? Kom je iets te kort? En wat heb je nodig om je beter te voelen? Zorg dat je genoeg momenten hebt om je op te laten. Dit kan buiten in de natuur zijn, maar creëer ook thuis een fijne plek waar je tot rust kan komen en kan opladen. Richt je op dingen die je hoop en energie geven. Omring je met gelijkgestemden. Hierdoor kunnen oude wonden helen en kan je oud zeer loslaten.

Vergis je niet, want voordat je los kan en zal laten zullen al die emoties echt wel wat met je doen. Je zal innerlijke onrust voelen en prikkelbaar zijn. Je omgeving zal dit ook merken en hier misschien wel last van hebben. Wees je daarvan bewust. Je mag die emoties voelen. Je mag boos zijn. Maar kijk uit dat je anderen hierdoor niet afstoot. Voel en vertrouw ook hier op je intuïtie. Want soms is het wel goed om afstand te nemen van sommige mensen. Dit kan een tijdelijke afstand zijn, maar ook voor een langere periode. Uiteindelijk zal het allemaal ten goede van je eigen welzijn komen.

Volle maan op 1 oktober

Deze volle maan op 1 oktober heeft behoorlijk wat effect op je. Je hebt dit de afgelopen dagen vast al gevoeld. Luister naar je lichaam. Het weet precies wat je nodig hebt om weer op te laten. Vertrouw op je intuitie en laat los. Ik weet zeker dat je de komende periode mooie dingen gaat doen en beleven. Dat kan niet anders met deze maan.

Welke effect heeft deze volle maan op jou?

Klik hier voor alle maanstanden.

Bron:
Inspirerend Leven
Petra Stam

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!