fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Voor iedere kamer de perfecte kamerplant

iedere kamer de perfecte kamerplant

Dat ik van planten hou is geen geheim. Planten zijn goed voor je gezondheid en verhogen je geluksgevoel. Dus hoe meer planten hoe beter. Maar soms zoek je een specifieke plant en wordt de zoektocht wat lastiger. En zo was ik dus al een tijdje op zoek naar een mooie plant die op een schaduwplek kan staan. In de winkel ben ik niet geslaagd en dus ging mijn zoektocht online verder. Ik vond mijn perfecte kamerplant voor het donkere hoekje achter de bank bij Plantenreus, die voor iedere kamer de perfecte kamerplant hebben.

Vers van kweker

Plantenreus is dé webshop in kamerplanten. Het team van Plantenreus heeft als missie om iedere kamer én elk kantoor in Nederland een stuk groener te maken. Dit doen zij door een fantastisch mooi en uitgebreid assortiment aan te bieden, waarin iedereen een geschikte plant kan vinden. En dat doen ze goed. Want je kan zoeken op soort kamerplant, maar ook het type ruimte waar de plant komt te staan of grootte van de kamerplant.

Alle planten van Plantenreus komen vers van de kweker, worden professioneel verpakt en heb je binnen 1-2 dagen in huis. Valt de kwaliteit van de plant tegen? Dan krijg je gratis een nieuwe toegestuurd!

Plantgarantie

Ik heb al eens eerder online planten besteld en ik zal eerlijk bekennen dat ik niet altijd heel blij was na de bezorging. Dat kan natuurlijk aan de bezorgdienst liggen, maar als de plant beter verpakt zou zijn was de plant heel aangekomen en had de doos niet vol aarde gelegen. Dit was gelukkig bij Plantenreus niet het geval. De plant zat keurig in de doos, was stevig verpakt en kwam perfect aan. En was dit niet het geval geweest had ik dus contact op kunnen nemen en een nieuwe plant gekregen. Dit vind ik echt een hele goede service. Wat ik zeker ook een pré vind, is dat de plant al in een sierpot zat. Zo hoefde ik ook niet ook nog op zoek naar een juiste formaat pot.

Een mooie schaduwplant voor een donker hoekje

Binnen twee dagen stond onze nieuwe schaduwplant te pronken achter de bank. Het is de Decorum Zamioculcas van 90cm geworden. Dit is een sterke plant die je overal in huis kunt neerzetten, zowel in lichte als donkere ruimtes. En hij heeft weinig water nodig en staat liever droog dan nat. De perfecte plant voor het donkere hoekje achter de bank. Eenmaal op zijn plek was ik nog wat stijfjes, door het vervoer in de doos. Maar naar een paar dagen gingen de takken wat meer opzij en ben ik helemaal blij met deze nieuwe plant.

Voor iedere kamer de perfecte kamerplant

Je snapt wel dat ik de nieuwe leverancier voor mijn kamerplanten heb gevonden. De volgende plant die ik koop zal ik zeker weer bij Plantenreus bestellen. Waarschijnlijk is dat een nieuwe bananenplant aangezien ik de bananenplant die ik had heb vermoord. Ik dacht dat hij tijdens de feestdagen wel tijdelijk op dat schaduwplekje kon staan. Verkeerd gedacht! Gelukkig had ie wel een babyplantje gemaakt en die heb ik kunnen redden. Die begint nu steeds nieuwe bladeren te krijgen, maar mocht hij het toch niet redden weet ik al waar ik een nieuwe bestel!

Koop jij weleens online een plant?

Voor iedere kamer de perfecte kamerplant

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt. 

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!