fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Voor iedere moeder de perfecte parttime baan

Voor iedere moeder de perfecte parttime baan

Veel vrouwen kiezen ervoor om minder te werken als ze moeder worden. Ook zijn er vrouwen die tijdelijk stoppen met werken. Maar als de kinderen weer wat groter zijn en naar school gaan, wil je toch wel weer aan het werk. En dan toch wel het liefst parttime, zodat je je tijd en energie goed kan verdelen over je werkleven en je privéleven. Als je kinderen hebt, wil je het liefst een baan waar je flexibele werktijden hebt: werken als ze op school zijn en thuis als de kinderen dit ook zijn. Maar dat klinkt eenvoudiger dan dat het is. En toch is er voor iedere moeder de perfecte parttime baan.

Minder werken als moeder

Toen ik moeder werd, wilde ik niet meer fulltime werken. Helaas was het niet mogelijk om minder uren te maken bij de baan die ik toen had. Balen, want ik had het enorm naar mijn zin bij de TU Delft. Ik ging daarom op zoek naar een baan die goed te combineren was met het moederschap. En als mijn kind naar school zou gaan zou ik wel weer naar een andere baan op zoek gaan. Ik vond de perfecte baan bij een verzekeraar die een klantenservice afdeling ging opzetten. En uiteindelijk beviel het zo goed dat ik zelfs langer dan de vier jaar ben gebleven.

Ideaal te combineren met een gezin

Een flexibele baan waarin je zelf aan kan geven hoeveel uur je werkt en wat je werktijden zijn is lastig. En wil je ook nog thuis maken dan lijkt het helemaal lastig te worden om dé baan te vinden. Maar lastig is gelukkig niet onmogelijk! Want via Webhelp heb je niet alleen een leuke baan met de leukste collega’s in een leuk team, je kiest zelf waar en wanneer je werkt. Ideaal te combineren met een gezin. En je kan hier ook rekening houden met tijd voor jezelf. Want je mag natuurlijk niet jezelf vergeten.

Ook voor jou de perfecte parttime baan

Vind jij het net als ik leuk om te praten en mensen te helpen? Dan is een baan bij Webhelp echt iets voor jou! Webhelp is één van de grootste contactcenters van Nederland, waar ruim 3500 gamechangers werken voor de tofste merken zoals de Overheid, NS, Eneco en KPN. Voor deze projecten is Webhelp altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Ook voor jou die parttime wil werken en alleen aan het werk wil zijn als je kinderen op school zitten. Ook voor jou hebben ze de perfecte parttime baan! Als ik weer in loondienst zou gaan werken, is dit zeker de oplossing voor mij.

Ook voor de ambitieuze moeder

Nu denk je vast dat er weinig doorgroeimogelijkheden zijn. En dat is dus verkeerd gedacht. Want bij Webhelp stimuleren ze juist ontwikkeling. Je wordt dan ook echt ondersteund als je lekker ambitieus bent en steeds weer iets nieuws wilt leren. Er worden dan ook tal van trainingen aangeboden zodat jij je ambities kan waarmaken. Je kan dus zeker ook als je parttime werkt alles uit je carrière halen. Want ook als je moeder bent en parttime werkt kan je ambitieus zijn en door willen groeien. Wat mij betreft is dit juist heel goed. Je moet jezelf namelijk altijd blijven ontwikkelen. Daar wordt je namelijk een nog gelukkiger mens van.

Waar wacht je nog op? Ga naar Webhelp en solliciteer op jouw ideale parttime baan!

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!