Er komt weer een voorjaarseditie van Beurs Eigen Huis aan (+ win kaarten)

Er komt weer een voorjaarseditie van Beurs Eigen Huis aan en ook dit keer mag ik weer kaarten weggeven. Ben jij op zoek naar inspiratie voor je interieur? Heb je verbouwplannen? Of misschien ga je wel verhuizen? Lees dan gauw verder en doe mee met deze leuke winactie.

Beurs Eigen Huis

Beurs Eigen Huis is de grootste en meest complete bouw-, verbouw- en woonbeurs van Nederland. Je kunt er inspiratie opdoen op het gebied van interieur, bouwen en verbouwen. Er zijn dit keer weer ruim 250 exposanten uit verschillende branches aanwezig. Wil je advies omdat je je badkamer gaat verbouwen of op zoek bent naar een nieuwe keuken, of wil je je tuin opnieuw inrichten of ben je op zoek naar de laatste trends op interieurgebied? Of wil je misschien meer weten over duurzame ontwikkelingen en hoe je je huis klaar maakt voor een duurzame toekomst? Dan is de voorjaarseditie van Beurs Eigen Huis echt iets voor jou!

Waar en wanneer

Deze voorjaarseditie van Beurs Eigen Huis vindt van 15 t/m 17 maart weer plaats in Jaarbeurs Utrecht. De beurs is ieder dag van 10:00 tot 17:00 uur open. Kaarten bestel je makkelijk via realiseerjedroomhuis.nl en kosten €14 per persoon. Koop je liever kaarten aan de deur? Dan betaal je €17,50. Kinderen t/m 16 jaar betalen geen entree. Er is ook weer een (gratis) kinderknutselplein voor kinderen van 3 tot 13 jaar. De kinderen mogen hier twee uur lang verblijven. Zo kan jij twee uur lang even ongestoord rondkijken.

voorjaarseditie beurs eigen huis logo

Win twee entreekaarten voor deze beurs

Ik mag 3x twee kaarten weggeven. Zodat jij met je partner of een vriendin een kijkje kan nemen op Beurs Eigen Huis.

Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Like Tante Truus Kan Alles op Facebook
  2. Reageer onder het vastgezette bericht op Facebook zodat ik weet dat je meedoet. Heb je geen Facebook? Reageer dan onder dit artikel.
  3. Meedoen kan t/m vrijdag 22 februari. Ik maak in de week van 25 februari de winnaars bekend (winnaars krijgen altijd persoonlijk bericht) en de winnaars krijgen per mail de vrijkaarten toegestuurd.
  4. Succes!

Voorjaarseditie van Beurs Eigen Huis

Ook bij deze editie van Beurs Eigen Huis kan je weer volop inspiratie opdoen. Ik heb vorig jaar ook kaarten weggegeven voor de najaar- en voorjaareditie en ik kreeg altijd leuke berichten terug van de winnaars. Al gaven ze wel aan dat het vooral veel voor bouwen en verbouwen was. Omdat er dit keer meer exposanten zijn vermoed ik dat er ook meer op het gebied van interieur en tuin zal zijn. Het is zeker de moeite waard om deze woonbeurs te bezoeken.

Ben jij weleens op een woonbeurs geweest?

Foto’s: Beurs Eigen Huis

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.