fbpx
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Waar let je op bij de aanschaf van een e-sigaret

waar let je op bij de aanschaf van een e-sigaret

Nog niet zo lang geleden schreef ik een blog over hoe een e-sigaret kan helpen met stoppen met roken. Omdat ik hier best veel vragen over kreeg en dan vooral de vraag wat dan de beste e-sigaret is en waarop je moet letten bij de keuze en aanschaf van een e-sigaret dacht ik dat het wel handig was om hier nog wat meer over te schrijven. Want waar let je op bij de aanschaf van een e-sigaret? En wat is dan de beste e-sigaret?

Waar let je op bij de keuze van een e-sigaret?

Als je net begint met ‘dampen’ kan je het beste kiezen voor een allround e-sigaret. Deze e-sigaret is makkelijk in gebruik en heeft een batterij die lang meegaat. Daarnaast heb je de keuze tussen ‘Direct Lung’ en ‘Mouth-To-Lung’. Dit zegt alles over de manier van inhaleren en de hoeveelheid damp die de e-sigaret produceert. Voor mensen die willen stoppen met roken en willen beginnen met dampen is een Mouth-To-Lung e-sigaret het meest geschikt. Deze e-sigaret komt namelijk het dichtst in de buurt van een normale sigaret. Ook is de grootte van de e-sigaret iets om rekening mee te houden. Wil je een klein model of maakt de grootte niet uit? Want ook dit is iets om rekening mee te houden.

Wat is de beste e-sigaret

Omdat de e-sigaret toch best populair is geworden zie je ook dat er steeds meer keuze is. En hoe meer keuze, hoe moeilijk het kiezen is. Ik kan me best voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En juist omdat er zoveel keuze is, is er niet één beste e sigaret. Afhankelijk van wat jouw wensen zijn kun je de e-sigaret indelen in een categorie en daar heb je wel een aantal soorten en merken die eruit springen. Stel, je wilt stoppen met roken en besluit een e-sigaret aan te schaffen om het stoppen wat makkelijker te maken. In dit geval is de beste keuze een allround e-sigaret in de Mouth-To-Lung categorie. Eén van de e-sigaretten die hoog aangeschreven staat in deze categorieën is de Justfog Q16 starterset. Dit is een klein model en past daarom makkelijk in je broekzak of handtas. En de batterij gaat een hele dag mee. Dit is daarom een heel goed instapmodel. Als het ‘dampen’ bevalt kan je altijd naar een uitgebreidere set gaan.

Waar let je op bij de aanschaf van een e-sigaret

Als je voor een starterset gaat, zou ik de Justfog Q16 kopen. Bij deze starterset krijg je een combinatie van een tankje en een batterij. In het tankje gaat de e-liquid en de batterij levert de stroom aan de tank om de e-liquid te kunnen verdampen. Een set wordt meestal niet geleverd met een e-liquid. Nadat je een e-sigaretset of -kit hebt uitgekozen moet je dus nog wel een e-liquid uitzoeken. En deze e-liquids zijn er zoals ik in mijn vorige blog over e-sigaretten vertelde in heel veel verschillende smaakjes/geurtjes.

Heb jij weleens een e-sigaret uitgeprobeerd?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst handige tips, leuke aanbiedingen en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!